פו זון אני יגיש מחר\היום מאוחר כי אחותי לא נותנת לי ליסרוק אני יודע זה דפוק חח אבל סירטתי מה זה יפה אז אני צריך לסרוק אז סליחה על העיכוב
פו זון אני יגיש מחר\היום מאוחר כי אחותי לא נותנת לי ליסרוק אני יודע זה דפוק חח אבל סירטתי מה זה יפה אז אני צריך לסרוק אז סליחה על העיכוב
אוקיי עשיתי פייק חדש,הוא נראה די מוזר ולא יציב אולי אבל זה מה שיצא:
איך הוא? זה פוקימון רוח/על חושי. הסימן הזה שיש לו בחזה הוא עין שקשורה לשני סוגיו. העין היא גם מקור כוח העל חושי שלו וגם היא החלק המוזר והמפחיד בגופו... מה שיש לו על ה"שיער" זה פנינים כאלה שבעזרת הכח העל חושי שלו הוא יכול להשאיר אותם שם או להוציא אותם ולהשתמש בהם למתקפה או הגנה.
פו זון עשיתי סביב העבודה שהבאתה לי כזה אש שאני יעשה סגולה שיהיה dark כמו איזה שהיא מתקפה לא זוכר איזה והתבנית סירטוט סיימתי רק צריך לסרוקאני מנסה כמה שיותר מהר
תודה! עשיתי לו התפתחות אבל הבעיה לדעתי היא שהיא דומה מדי למקור... (אם לומר את האמת השתמשתי במקור בשביל ההתפתחות ואני יודע שלא עושים ככה אבל בפוקימון כזה זה דווקא אפשרי לעשות התפתחות בתבנית הזאת,חוץ מזה שגם שיניתי אותו כמעת לגמרי מהצורה הראשונה.)
בקיצור הנה ההתפתחות שלו:
מה אתה אומר? הוספתי לו הרבה דברים. אני לא יודע לעשות ידים יפות וגם זה יצא די מכוער בכללי אבל נחמד...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)