פו זון סליחה שלא עניתי ממש מצטער הייתי אצל חבר אני יתקן עכשיו ואם אני יסיים ואני יצור עוד פייקים תוכל לי גם בהם לעזור לי בפרטי כך? כאילו על כל בעיה תגיד לי אני יתקן ותגיד אם עשיתי טוב :d
~מחר היום האחרון~מחר היום האחרון של הקורס, ואני לא מרגיש שהגעתם עד לקצה של היכולת שלכם, בואו נעשה שניה השוואה מההתחלה לסוף.
killerbee
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
אפשר לראות שלמדתה לציר קווי מתאר כמו שצריך שיראו ישרים, אבל עדיין לא התקדמתה בהצללה
הייתה התקדמות נחמדה אבל לא יותר מזה.
moriomer
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
רואים שלמדתה להצליל קצת, לבנות צורה לפוקימון, אבל עדיין יש לך עוד הרבה ללמוד על שיפור קווי מתאר בצורה שהם יהיו ישרים, וגם בהצללה ובדו מימד במקום חד מימד.
Guille
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
רואים למדתה ליצור צורה לקווי המתאר, אבל אתה עדיין לא יודע להצליל, ואתה עדיין לא יודע לעשות פוקימונים דו מימדים במקום חד.
afikafik1999
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
לעומת הראשון רואים שלמדתה להצליל לבנות צורה, אבל הבעיה שאתה מסתמך על מדריכים ולא על מקוריות וזה חבל, אבל בתכלס עברתה פה דרך של שיפור, אבל עדיין אתה צריך ללמוד לצייר קווי מתאר , רק תפסיק לעשות העתק הדבק ללהבה, אני מקיר את השיטה הזו, תלמד לצייר להבה לבד.
בתכלס אפשר לראות שלא התקדמתם הרבה, עדיין חסרה מקוריות, חסר הצללה, חסר דו מימד במקום חד, אנחנו זזים במקום, למדתם קצת פה ושם אבל התקדמות רצינית לא הייתה, זה שאתם עושים פייקים לא אומר למדתם משהו, אני לא מורה הכי טוב, אני מנסה להיות אבל התוצאות מראות לי שלא הצלחתי לקדם אתכם, אז מחר יהיה היום האחרון של הקורס, מחר נעשה שלב אחרון, ואז זהו.
לתוצאה הפוקימון הריאשון שיצא לי טוב
אבל קודם כל תודות
תודה הכי גדולה והכי מתחשבת למשגיח פו זון שליווה אותי כל הדרך עד לתוצאה
ותודה לי על ההכנה ועכשיו לתוצאה:!!!!
אבל קודם לההתחלה איך זה ניראה בהתחלה :
ועכשיו אחרי התיקון של פו זון ועריכות שלי התוצאה האמיתית:
![]()
טוב אני ישתמש במדריך שלך לחיות ועשה אחת
עדיין לא אמרת לי מה דעתך על הבננה שלי?
הוא לא התחלתי הוא אבל הוא סוג עשב
כמו שאמרת פייקים זה עניין של אימון וזמן גם אתה לא למדת להכין פייקים ביום עשית קורס של שבוע ויש התקדמות כמו שאמרת וזה טוב , לא?
ככה אני עושה פייקים:
מקשקש
בוחר חלקים שנראים טוב
מתקן את קווי המתאר
מדמיין את מה שאני רוצה שיצא ממנו
חושב על סוגים
צובע לפי מה שדימיינתי
מתקן קווי מתאר (שוב)
בונה סולם צבעים (שמת לב שאני עושה את זה)
מצליל
בשיטת המחק מצליל את קווי המתאר של ההצללה הבהירה
בודק
מתקן
מנסה לצייר פנים
מגיש
עריכה:
פיקסלתי דולפין אבל זה לא פייק רק פיקסול
![]()
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-30-2010 בשעה 09:58 PM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
מתאים לו סוג חשמל מאשר עשב.
ככה, שלב הקישקוש כבר לא מתאים יותר, צריך להתחיל לצייר על ההתחלה את מה שיש לכם בראש.
הקישקוש הוא רק להתחלה, אבל עכשיו אתם צריכים לתכן את הפוקימון שלכם, ישר, או על הדף או על המחשב אבל שזה יבוא מהראש ולא מהקישקוש.
moriomer
אבל עדיין אתה לקחתה את העריכה שלי ועשיתה עוד עריכה, את העריכה הראשונה הייתה צריך לעשות לבד
בננה זה צמח למה חשמל? בננה חשמלית?
עשיתי את הפייק ההתחלתי של העשב:
הוא סוג עשב. קוראים לו טראס (tree+grass=trass) זהו פוקימון העץ. בצורה הראשונה ה"גזע" נמצא לו בפנים ובחלק התחתון. על הראש שלו יש לו בינתיים פרח עד שהוא מתפתח ואני כבר אחשוב מה לעשות שם. כפי שאתה רואה,אין לו פה. זה משום שמתחת לעץ שעל פניו יש חיבור מיוחד בין העור שלו לעץ הזה וכאשר הוא רוצה לדבר,הרטט שבצינורית הדיבור שלו מגיע לעור שצמוד לעץ וכשהוא מגיע לעץ הוא יכול לעבד את הקול הזה ואז יוצאות לו מילים. הפוקימון הזה גם לא צריך לנשום כמונו,כלומר מהאף והפה. הפרח שעל ראשו מספק לו חמצן. חחח ניסיתי לחשוב רחוק.
מה אתה אומר?
צמחים נושמים דרך העלים הוא לא חייב פה
הפייק יפה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)