Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 86 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1287
  1. משתמש מנוסה
    Gullie
    הצללה לא תעזור במקרה הזה
    הוא פשוט דו מימדי מידי
    הצעה שלי? תעזוב את זה ותנסה לצייר את זה עוד פעם.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    אלו קווי המתאר שיצאו לי מהתמונה אין משהו שאני יוכל לשנות כדי שיהיה תלת מימד?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    נכון אתה באמת לא יודע, את רוב הפייקים שעשיתה זה היה העתקה של חלקים ממדריכים, פרוש אתה חושב שאתה מאיים עלי, לא.

תבינו למדתם אתכם הכל, אבל אתם פשוט ממשיכים באותה דרך, אתם ממהרים להגיש את העבודות, לא משקיעים מחשבה.
    זה צב?
    איפה הבית שיש לו על הגב, איפה הצבע, איפה האלמטנים
    אותו דבר לגבי הפוקימון הזה

אם ככה פוקימונים היו ניראים, אין לכם מחשבה מקורית של שילוב צבעים, של יצירת אלמנטים, סתם עושים איזה גוש עם עיניים, קרעתי את התחת בללמד אתכם אבל אתם יורקים לי בפנים, ואתם יכולים יותר, אבל אתם פשוט עצלנים ובכיינים "אוי אין לי כישרון" עשו לי טובה, היחיד שעושה פה פוקימונים עם מחשה הוא דור_דור
    אתם רואים הוא משקיע מחשבה בפייקים, כל פייק שונה מהשני, אצלכם זה נראה כמו גוש שפשוט משנה צבעים מעבודה לעבודה.

אם תשימו לך כמה אתם עצלנים.
    נתנתי לכם שני חיות בכוונה, נתנתי חיה שיש בה מחשבה מקורית ועוד חיה לעצלנים, אוגר זה קל, אבל דוב נמלים זה מעניין, שבלול זה קל אבל ארנב זה משהו אחר, צב זה קל אבל קנגרו זה חידוש, הלכתם על הבחירה הקלה והמהירה, בפייקים לא סתם בוחרים חיה וצובעים אותה בצבע, אלה משקיעים מחשבה, שלא תראה כמו חיית המקור, אני מנסה להסביר לכם אז זה כמו לדבר עם קיר.
    זה כבר הגיעה לרמה שאני משקיע ומקבל אי השקעה, תעבדו טיפה קשה, תתכננו את הפייק לפני שאתם מציירים אותו,מ המשימה הזו מראה כמה העבודה שעשיתי שווה לתחת, המסכנה היחידה שקבלתי שאני מורה גרוע, אם לא הצלחתי להביא אתכם לרמה שיש לכם מחשבה עצמית זה אומר שאני מורה גרוע, ושעדיף שאני אפרוש מניהול כי כלום שאני עושה לא מצליח, ציפית שהיום בערב תפרסמו את העבודות ותעשו השוואה ונראה כמה השתפרתם, אבל העדפתם לאכזב וחבל.
    אולי אנחנו עצלנים וחסרי יכולת אנחנו לא מוכשרים כמוך וכמו פוקדור וכמו דור! אבל לפחות אנחנו ניסינו ללמוד! כל שאר הפורום אפילו לא נכנס! אז אנחנו חארות עצלנים מגעילים חסרי יכולת לא מוכשרים ודפוקים בשכל! אבל אנחנו ניסינו.. אז לך אתה והתלמיד ה"מושלם" שלך ותמשיכו להגיד לאנשים שהעבודה שלהם נראית כמו גוש של חרא!

4. The eternal hunters
    תכלס בגלל שזה הפרויקט האחרון פה בקורס חשבתי שתשקיעו יותר
    לי רק חסר היכולת להעביר לתלת מימד קשה לי לראות איך עושים את זה השאר זה פשוט אימון

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    תכלס בכלל שזה הפרויקט האחרון פה בקורס חשבתי שתשקיעו יותר
    מה איתך אתה זניח?
    בגלל שאני פרנציפיונר אני הכנתי גם תבנית של דוב נמלים שהיא גם יצאה לי מחורבנת הנה שני התבניות לקח לי שעות לעשות אותם...

6. משתמש מנוסה
    טוב לי נמאס, אני חרא של מנהל, חרא של מורה, חרא של קורס, אני נועל את הקורס הזה, ולא עושה כזה בחיים יותר,

7. The eternal hunters
    מה למצוא תמונה לסמן את קווי המתאר ואז לזרוק את כל מה שבפנים?

8. משתמש מנוסה
    סליחה
    אני מצטער על הדיבור שלי, התנהגתי מגעיל, זו לא התנהגות של מנהל, אני אתן לכם פיצוי על מה שעשיתי.
    אני לא רואה סיבה להמשיך את הפרויקט עדיף שתלמדו אצל מגמן מאשר אצלי, הוא ילמד אתכם טוב.

9. Because lizards can swim
    אחי אתה מורה מצוין זה שהתקדמנו מהר מידי כי זה היה אמור להיות מזורז זה מה שדפק חלק מאיתנו אז אני מקבל את הסליחה שלך....

10. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    סליחה
    אני מצטער על הדיבור שלי, התנהגתי מגעיל, זו לא התנהגות של מנהל, אני אתן לכם פיצוי על מה שעשיתי.
    אני לא רואה סיבה להמשיך את הפרויקט עדיף שתלמדו אצל מגמן מאשר אצלי, הוא ילמד אתכם טוב.
    פו זון אתה באמת מורה מצוין ואחד כזה שלא מוותר. אם לא הייתי מדבר איתך כבר בהתחלה בפרטי עוד הייתי ברמה הזו:

אחרי שדיברתי איתך ולמדתי אצלך אני כבר ברמה הזו:

אני השתפרתי מאוד בפייקים ואני גאה בזה מאוד,אבל לא הייתי מגיע לרמה הזו בלעדיך! אתה זה שקידם אותי ולא וויתר! גם ברגע ההוא שהייתי צריך להכין את הקנגורו לא היה לי מושג איך לעשות את זה וכבר תכננתי לוותר אבל בזכותך ובזכות התמיכה שלך המשכתי והצלחתי וזה הגיע אפילו לפייקדע של הפורום! הייתה לך פשוט התפרצות די גדולה אבל אני לא מתפלא,זה הכל בגלל הלחץ,אני בטוח! אם הקורס הזה היה משהו שנמשך הרבה זמן ולא כזמן המתוכנן מראש זה לא היה קורה ועוד היינו יכולים להתקדם! אז קח את התגובה הזאת בחשבון כי אני עוד מאמין שאתה מורה מצוין ואפילו אולי חבר טוב!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פו זון אתה לא זז מי פה אני לא יכולתי לגמור היום כי אני לא בבית כל היום באתי עכשיו מהים ואני הולך עוד 5 דקות עד 10 אז אני יכול להגיש לך מחר?..
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. The eternal hunters
    אל תדאג אני סולח לך אבל אל תחזור על זה אתה יודע כמה התקדמתי? זוכר את הלוייתן? החילזון הרבה יותר טוב ממנו וזה בזכותך אבל באמת שזה ממש קשה להפוך לתלת מימד אני יבין את זה בסופו של דבר אבל אני צריך להתאמן

13. משתמש מנוסה

הינה מתנת הסליחה שלי

14. The eternal hunters
    שיפצת את שלי ברמות תודה
    יקח לי הרבה זמן להגיע לרמה שלך
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-31-2010 בשעה 06:23 PM

15. משתמש מנוסה
    שאלה: אתם עדיין רוצים להמשיך בקורס?

עמוד 22 מתוך 86 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •