המדריך השלישי מסביר איך לעשות את זה
כמה דברים, בשלב זה עדיף לעשות עיגול מאשר מרובע, אבל אם לשפר אז הינה מה שצריך לשפר.
כמו שאתה רואה ההצללה לא טובה, להצללה צריכים להיות לפחות 3 צבעים, הצבע הרביעי שהוא הכי כהה יהיה הצבע שבעזרתו נצבע את קווי המתאר השחורים, אני ממליץ לך לקרוא את המדריך להצללה שוב, והפעם לעשות עיגול צורה שאני חושב יותר טובה, כי על פי התוצאה לא נראה שקראתה את המדריך טוב.
חלפה שעה והינה השלב הבא, חבל שאין עוד משתתפים ורק שני משתמשים בקושי נמצאים
טוב זה השלב האחרון
שלב 1 -בשלב זה נבחר את הסוג של הפוקימון על פיו נעשה גם את הצבעים של הפוקימון, ואז יוצרים מד צבעים כמו שלמדנו במדריך להצללה, ממספרים את הצבעים כמו במדריך להצללה, ואז נשתמש בצבע מספר 2 שהוא הצבע הרגיל.
שלב 2 - בשלב זה נשתמש בצבע מספר 3 כמו במדריך להצללה, צבע מספר שלו הוא צבע ההצללה הכהה, הוא הצבע של הצל.
שלב 3 - בלשב זה נשתמש בצבע מספר 1 שהוא הצבע הכי בהיר כמו במדריך של ההצללה, ונצבע חלקים שצריכים להיות בהירים.
שלב 4 - ניצבע את קווי המתאר בצבע מספר 4, לא לצבוע את כולם רק את החלקים שהכי קרובים לבצע מספר 1 שהוא הכי בהיר.
שלב 5 - אלמנטים ומראה, אחרי שצבענו את הפוקימון צריך לבחור לו את המראה עצבני שמח עצוב, המראה הוא על פי העיניים והפה, תציירו עיניים ופה שיתאימו לפוקימון שלכם, במדריך הזה רואים את שני העיניים של הפוקימון אל בדרך כלל רואים עין אחד או עין אחת ואז החצי של העין השניה, צריך גם להוסיף לפוקימון אלמטנים של הסוג שלו, נגיד סוג אש, להבה, סוג מים סנפירים, סוג עשב עלים, ועוד ועוד.
טוב היום נמשיך בקורס בגלל הרצון שלי ללמד פה הרבה משתמשים, הקורס מתחיל מעכשיו וימשך עד לשעה 8 בערב, אני אהיה פה כל היום.
עכשיו עשיתי קצת חיפוש באינטרנט, ומצאתי מדריכים להכנת פייקים שהם סרטונים, ואני חושב שהם מאוד יעזרו לכם, כי הם מראים ממש את דרך העבודה, אני עכשיו מוריד את התוכנה לצילום המסך ואני אנסה גם לעשות מדריך כזה.
זה מדריך שמבוסס על ציור מקורי של משהו, והוא פשוט העביר דרך הסורק וסידר קווי מתאר, הוא לא מדריך משהו אבל הוא טוב.
[youtube]vcw-NzUPuvw[/youtube]
זה מדריך מצויין שמראה לכם איך לצייר קווי מתאר נכון וגם לתקן אותם
[youtube]XqvpP_UAgZs[/youtube]
עוד מדריך מצויין שיעזור לכם, תיראו איך הוא משפר את קווי המתאר ולא מוותר.
[youtube]Ypk8kQJpzdk[/youtube]
והינה מדריך שמראה שימוש בצבעי פוקימון קיים, זה טוב למתחילים שעדיין לא יודעים ליצור צבעים בעצמם.
[youtube]2fnYn4plOgE[/youtube]
עוד מדריך שפועל על פי שיטת התיקונים שעשיתי במדריך מספר 3
[youtube]Iz7I4sxpLb0[/youtube]
תראו איך הם מכינים תאמינו לי אתם רק תלמדו מזה, תפרסמו פה את מה שאתם למדתם מהמדריכים וככה נראה מה למדתם ומזה נתקדם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)