תודה רבה ואכן הוא יהיה התחלתי אש.
הוא נראה בסדר? ומתי תכין את מדריך האלמנטים שכתבת שתכין?
פו זון אמרתי לך רק עכשיו חזרתי ואני ממש עייף אז אני מחר יסיים ופוזון תעשה מדריך ליצור פייק ציפור :d אני יעבוד גם עכשיו קצת
צפרדע זה רעיון נפוץ להתחלתי מים או אולי גם כריש שעומד על 2
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
DoR_RoD
אל תשחק איתי משחקים של חתול ועכבר זה עוד יגמר רע, תאמין לי שבדקו אותי כבר, אני מזהיר אותך פעם באה שאתה מנסה אותי אני לא אחכה לתגובה שלך אני ישר איתן לך באן, לא סתם קבלתי ניהול לפורום.
[youtube]sQPEbgPCWk4[/youtube]
טוב ישבתי והכנתי לכם עכשיו סרטון שבוא אני מראה איך אני מכין פייק, תנסו ליראות איך אני עובד, אולי זה יתן לכם השראה, בסרטון יש את הכל, אני לא פועל על פי שיטת הקישקוש אני מצייר ישר, אני מקווה שזה יביא לכם רעיונות טובים.
אם יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אסביר לכם משהו דרך עוד סרטון תגידו, אבל אל תנצלו אותי עד הסוף תבקשו מה שבאמת חשוב לכם.
תודה רבה על הסירטון אני רואה אותו ואז מוסיף עוד 4 פוקימונים לפייקדקס ומגיש
עריכה : סיימתי ולפי דעתי לא יצא הכי טוב אבל זה הכי טוב שלי סליחה שבזבזתי את הזמן שלך ודרך אגב הדשא זה בהשראה לשלך
הינה והתולעת גרוע אני יודעה אבל זה קשה לצייר תולעת 0_0 ודרך אגב זו תולעת מיוחדת שאין לה גלום היא ישר הופכת לפרפר פשוט צומח לה כנפיים
יצא פייקדקס מאוד נחמד אבל יש כמה בעיות, העיניים של הפייקים שלך, במדריך לפייק החמוד עשיתי מדרך לעיניים לפייקים, תשתמש בו בבקשה ותעשה עם זה את העיניים לפייק שלך, ובסרטון אני מראה גם איך אני עושה להבה, אז תעשה לציפור בראש להבה יותר טובה, הכי טוב שלך זה הפייק עשב ההתחלתי הוא יצא חמוד אבל הייתי מוסיף לו עוד צבעים חוץ מהחום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)