אל תיקח משימה תעשה את המדריכים מהריאשו ןלאחרון
ממש לא תמחק מה שעל הידים והעיניים ותעשה לו אלמנטים של עץ\עלים או פרחים ניראה לי הכי מתאים ואז הוא יהיה יותר טוב ודרך אגב הכנתי פייק חמוד(הפייק השביעי והאחרון לבנתיים בפיקדקס שלי) ותיקנתי את העיניים לכולם והינה התוצאה כולם לתת ציון
ופו זון אני אחר כך יתקן מה שאמרתה לי
פו זון מה אתה אומר על הפוקימון החמוד שלי? כדי לי לפרסם את הפייקדקס? מה עוד לתקן ודרך אגב אני מסתכל על הסירטון עכשיו תודה
עריכה:פו זון זה לא מדריך ממש לאלמנטים זה יותר לשינוי סוג ודרך אגב הפרח ניראה כמו כוכב נינג'ה
פו זון אם אתה רוצה יש לי תוכנה יותר טובה לסרטון שאפשר להתחיל להפסיק ולעצור עם כפתורים בימקום לפתוח את החלון והכל ועוד לא עניתם לי תגידו ציון גם אתה דניס
OmerPoke
טוב כמה בעיות
1 אי אפשר שיהיו שני התחלתיים שמבוססים על ציפור, אז תחליף את אחד מהם, ותעשה התחלתי שהוא מבוסס על חיה מעניינת.
2 שפר את הפרפר, יש לבאטרפרי תנוחה שעושה אותו תלת מימדי כאשר רואים כל כנף מצד אחר של הגוף.
3 הפייק החמוד ממש יפה טוב.
אחי השתפרתה ברמות עם קווי המתאר וזה ממש יפה.
אה ובקשר לפייק עשב תעשה אותו יותר בחצי פרופיל כמו הפיפלאפ הזה:
אתה רואה שרואים חצי עין בצד אחד ועין מלאה בצד אחר,והוא לא מסתקל לאמצא אלא טיפה לצד.
DarkTiger
הפייק שלך נחמד לא יותר מזה התנוחה שלו גרוע, היא הורסת אותו, אתה צריך לעשות לו איזה תנוחה נחמדה ופשוטה שלא תעשה אותו מוזר כמו התנוחה של המריפ של פעם, אתה רואה איזה תנוחה פשוטה תנסה לעשות משהו פשוט יותר.
ותוריד את הפסים האלה שעשיתה על הרגליים ומתחת לעין זה הורס את הפייק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)