אני יהיה פעיל החל מ1 בבוקר אני כותב מדריך
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
שלב עבודההכין אנחנו בשלב העבודה? לאן אנחנו הולכים, אנחנו כבר מלא זמן עובדים אבל לא מגיעים לתוצאות, לא עומדים בלוח הזמנים, לא עשיתם פוקימוני מפתח, בקושי התחלתיים סיימתם, איך אתם רוצים שאני העבור לשלב הכי קשה שזה האגדיים? לכן אני רוצה לעשות לכם הסבר קצר ואז נתחיל עבודה.
איך ליצור פייק מעניין
בעולם שלנו יש הרבה חיות פריטים ועוד, שאפשר לבסס עליהם פוקימונים, כמה דוגמאות לכך אני אקח מהדור החדש.
מבוסס על ראשן ועל רמקולים, הראשון הוא הגוף ובצדדים של הראש יש את הרמקולים, למרות שהמראה שלו לא הכי הכי הוא עדיין מושך את העין ונראה טוב.
מבוסס על נר, הוא נראה פשוט אבל עדייו מגניב, במקום לעשות אותו אש כמו שזה נראה הכי הגיוני עשו אותו רוח ובנו לו צורה מעניינת.
מבוסס על פטרייה, אבל במקום סתם לעשות אותו משעמם הוסיפו לו את המראה של הפוקדור על הראש, ועשו אותו יותר מעניין.
בדרך כלל הנוסחא הפשוטה ליצור פוקימון היא:
חיה + פריט = פוקימון (זה לא כולל עיצוב מראה)
יש פוקימונים שמבוססים על חיה פלוס אגדה וזה הופך אותם לאגדיים, הבעיה עם הפוקימונים שלכם הם שהם לא מעוצבים, כאילו חסר להם משהו, וההסבר שעשיתי אולי יעזור לכם לראות מה חסר.
אז הינה המשימה שלכם:
בחרו חיה מהחיות הבאות:
תנשמת, עגור, שממית, קנגורו, פרה, פינגווין.
ובחרו פריט אחד מהפריטים הבאים:
גלידה, אוזניות, זנב של מטוס, פרח הנרקיס, סדן, קונוס
חוק חשוב מאוד
משתמשים נא לא להגיב כל עוד בתגובה שלכם אין עבודה, זה כדי למנוע תרוצים, מי שיש לו עבודה שיגיב יראה את מה שהוא עשה וזהו, משתמש שלא יקשיב לחוק הזה מצדי הוא לא קרא את ההסבר הזה ואין לו מה לעשות פה, אז אל תגידו שלא ידעתם.
מצאתי סרטונים מדהימים בהם אנשים מראים איך הם בונים את הפייקדקסים שלהם, פשוט מושלם בשבילכם.
[youtube]1EKK1OrYokM[/youtube]
[youtube]Sb-pP1jLD_Y[/youtube]
[youtube]6z3nFd7b3Ag[/youtube]
[youtube]MqeAplJ4pj8[/youtube]
[youtube]ssL0cgWzTf8[/youtube]
[youtube]-c2kTOV7kRs[/youtube]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)