Pokemon GO
עמוד 84 מתוך 86 ראשוןראשון ... 34748283848586 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,246 עד 1,260 מתוך 1287
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    לך זה קל אתה מבין בזה אנחנו לא תגיד אתה יכול לעזור לנו גם במדריכים
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    tco יצא יפה רק הוא לא אמור להיסתכל לצד השני? ממש חמוד חח ביצונת ותעשה בלי זנב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    אני מאוכז אישית מאוד מאוד, במקום להכין פייקים משתמשים מנצלים את ההזדמנות להספים פה חופשי אבל פייקים הם לא מכינים רק מוכרים לי תרוצים, לי נאמס.

TheChosenOne
    יצא מגניב מאוד, רק תוסיף עוד צבע בהיר להצללה, תצבע קווי מתאר, ותשנה את הכיוון עליו הוא מסתקל

hgss1234
    אל תקשיב לאף אחד, תעשה מה שבראש שלך, אל תקשיב למשתמשים שלא עובדים בכלל, בקשר לעבודה, היא יצא מאוד מאוד יפה, רק תצליל את זה ותצבע ונראה את התוצאה הסופית.

Warmachine
    אחי הפייק שלך יצא מאוד טוב, יש שיפור, אבל יש כמה דברים שצריך לשפר, הצללה, ההצללה בפייק לא טובה, צריך לשפר אותה, והבעיה השניה היא קווי המתאר, הם עקומים מאוד, צריך לעגל אותם, ובקשר לרגליים צריך לא לעשות אותם בצורת קווים, תראה את אריאדוס ממש רואים את הרגליים שלו והם לא קווים, תקן את זה ותפרסם.

OmerFake ו Guille
    תקשיבו שינכם עברתם גבול, נתנתי לכם משימה בשעה 4 ולא עשיתם אותה, נכנסתם לפה, הספאמתם, לא הראתם עבודה, הראתם או חצי או לא כלום, עומר אם אתה רואה לקבל ביקורת טובה על פייק תראה את כולו ולא חלק ממנו, תפסיק להראות חלקים, תראה הכל מוכן, Guille ואתה תפסיק לתת ביקורת פה לאנשים, סליחה שניכם תפסיקו, אתם לא ברמה, תפסתם תחת, אם הייתם כאלה טובים אתם חושביםש הייתי ממשיך עוד חודש את הקורס? במקום לבלבל את המוח תקראו את המדריכים, כמו שצריך, תתעמקו בהם, אני מעדיף משתמש שעושה פייקים לא ברמה מאשר משתמש ברמה שמספים, די כמה אפשר להגיד לכם את זה ואתם לא מבינים, במקום להשקיע בעבודה ולעבוד קשה ולהגיעה לרמה שאתם יכולים לעשות פייק טוב אתם פשוט מדלגים על מדריכים מספימים עושים המ שבא לכם, אתם המשתמשים האחרונים בקורס, זו הדוגמא אתם נותנים, בשביל מי אני קורע פה את התחת, מנהל אחר היה מזמן פורש, אני משקיע ושאתם צריכים להביא תוצאות זה לא מגיעה, די אני לא יכול יותר, אל תתפלאו שמשתמשים יעקפו אתכם ברמה, וזה לא שאין לכם כישרון, יש לכם, אתם פשוט עצלנים.
    מהיום חוק שתקף רק עליכם, אסור לכם להגיב, תוכלו להגיב רק כאשר בתגובה יש פייק, לכל שאלה תשלחו לי הודעה בפרטי, כי לי אישית נמאס, אם תתעלמו מהחוק ותגיבו פה סתם ספאם אתם תקבלו אזהרה או באן, אם זה מה שיגרום לכם לעבוד אז אין מה לעשות

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    סיימתי עם הקרנף לקחתי את העין ממדריך העיניים וצבעים ורגליים ממנו

הנה הפייק יצא די טוב פייק קרנף
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    סיימתי עם הקרנף לקחתי את העין ממדריך העיניים וצבעים ורגליים ממנו

הנה הפייק יצא די טוב פייק קרנף
    ואוו אחי יצא ממש ממש ממש מגניב, רק העצבעות של הרגליים נראות כאילו הן מועתקות מקנגסקאן.
    בתכלס הייתי מוסיף עוד צבע לגוף של הפייק שלך לעשות אותו טיפה יותר מעניין, ותוסיף לו גם זנב, אבל באמת יצא יפה, אתה רואה שאתה מתאמץ יוצא לך דברים טובים!

6. משתמש מנוסה
    המדריך הבא: הבדל בין קטן להתפתחות 2 ואיך עושים את זה.

הסבר: בעבר כבר עשיתי מדריך להתפתחות, אבל אני חושב שהוא לא מספיק היה טוב, כאילו לא הסברתי אותו בצורה חדה מספיק שתבינו ותיצרו את ההבדל. המדריך שלנו יחולק לשני חלקים 1 מעשי ואחד הסברי.
    חלק 1
    שלב 1: בשלב הראשון ניקח את הפייק שלו אנחנו רוצים ליצור התפתחות. בקטן בססתי את הפוקימון על לוחם קראטה ובצל, השילוב יצר פוקימון סוג לוחם עשב.
    שלב 2: בשלב השני אנחנו צריכים להתחיל לשנות את היסודות, להראות שבאמת מתקיים שינוי, אז בצל הוא הראש בקטן, למה בצל יכול להשתנות? בצל רגיל יכול להשתנות לבצל ירוק, אז אני עושה ראש של בצל ירוק.
    שלב 3: בשלב השלישי אני רוצה לראות מה יהיה השינוי בגוף מקראטה למשהו חדש אז אני חושב והופ עולה לי רעיון לעשות לפייק גוף של תופס מבייסבול. וזהו יש לנו גוף, וראש עכשיו אפשר להתחיל לעבוד.
    שלב 4: ואז מצלילים בונים גוף עושים את הפייק מעניין לא רק במבנה גם בצבע. וזהו יש לנו התפתחות.

חלק 2
    עכשיו החלק השני, בחלק השני אני אראה לכם שינוי מהו.
    1) בראשון אנחנו רואים את השינוי בצוואר, מה השינוי, לתופס בבייסבול יש מן מגן כזה על החזה, אז לקחתי את המגן והעברתי לצוואר של ההתפתחות.
    2) בראש גם העברתי איזה שינוי קטן, קודם עשיתי את הפייק יותר עצבני בהתפתחות שיניתי טיפה את הפה, שיניתי צבע מאפור לבן לירוק, השינוי הזה קטן אבל הוא מראה משהו גדול.
    3) השינוי הגדול הוא בראש במעבר בין הבצל הרגיל לירוק, השינוי נעשה שלבצל הירוק יש מן פתיל מה שאין לבצל הרגיל ואת זה אני מוסיף להתפתחות.
    4) ועוד שינוי הוא המעבר בין קראטה לבייסבול, הכפפה ברגליים ובידיים משתנה, והופכת מקראטה לכפפת תופס בבייסבול, יזה עוד שינוי קטן.

סיכום:
    שימו לב שכל השינויים הם קטנים אבל שמחברים את כולם ביחד יוצרים משהו חדש, וזה הדבר הטוב.

משימה:
    צרו התפתחות או לפייק שהכנתם מהמדריך הקודם, או פייק קיים שאתם רוצים לעשות לו התפתחות.
    ושוב ההמלצה שלי השתמשו במדריך לעיינים זה לא יהרוג אף אחד זה ירק ישפר לכם את הפייק.

7. משתמש מנוסה
    שם: ben

זה הראשון שלי...: P
    לא הבנתי כל כך איך עושים הצללה

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ben12 צפה בהודעה

זה הראשון שלי...: P
    לא הבנתי כל כך איך עושים הצללה
    נחמד, אבל אחי עדיף שתלך לקורס מספר 2 שם רק התחילו את הקורס, ושם אתה תוכל ללמוד הצללה והכל, פה זה כבר מתקדמים כאלה שלמדו חודש וחצי

9. משתמש מנוסה

הינה ההתפתחות לפייק הקודם
    לא היה בפייק הראשון הרבה פרטים ככה שלא היה לי הרבה מה לשנות
    שיניתי את הצבע שלו, הגדלתי אותו והוספתי את האוזניים/כנפיים.
    אני מקווה שזה בסדר.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה

הינה ההתפתחות לפייק הקודם
    לא היה בפייק הראשון הרבה פרטים ככה שלא היה לי הרבה מה לשנות
    שיניתי את הצבע שלו, הגדלתי אותו והוספתי את האוזניים/כנפיים.
    אני מקווה שזה בסדר.
    זה יפה והכל אבל למה אתה עובר את גודל ה80 על 80, זה מרגיז, ובתכלס יכולתה יותר, יכולתה להראות בהתפתחות מה יוצא מהביצה, במקום זה השארתה אותה אותו דבר פלוס גודל שינוי עיניים וכנפיים, זה לא דוגמא טובה מה שעשיתה.

11. The eternal hunters
    טוב סיימתי את ההתפתחות יצא לי חמוד רצח

12. משתמש מנוסה
    טוב סיימתי את ההתפתחות יצא לי חמוד רצח
    יצא מגניב, אבל חסרה מחשבה מקורית ושינוי, לא התרחש שינוי גדול, רק נוספו עוד שתי ידיים, אני חושב שכדי שתוסיף לו עוד משהו מעניין, תחפש איזה משהו שקשור למבחנות שיעשה את ההתפתחות פי שלוש יותר טובה.

13. The eternal hunters
    מממ אוקיי הוספתי גם חורים כאלה שאילו הוא חלול
    מה עוד אתה מציע להוסיף?

14. משתמש מנוסה
    מממ אוקיי הוספתי גם חורים כאלה שאילו הוא חלול
    מה עוד אתה מציע להוסיף?
    לא יודע, לא עולה לי רעיון, בתכלס זה צריך להיותה פייק שלך, אמרתי תחפש משהו שקשור למבחנה, אולי תעשה שמהמבחנה מתפרץ איזה משהו, אולי תעשה מבחנה רעילה, לא יודע, תחפש איזה משהו שאתה יכול לחבר אןתו עם המבחנה.
    כמו הבצל ולוחם הקראטה שחברתי ביחד, ככה גם אתה תעשה.

15. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    אני לא מצליח לעשות את ההיתפתחות של העכביש שלי
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

עמוד 84 מתוך 86 ראשוןראשון ... 34748283848586 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •