לך זה קל אתה מבין בזה אנחנו לא תגיד אתה יכול לעזור לנו גם במדריכים
אני מאוכז אישית מאוד מאוד, במקום להכין פייקים משתמשים מנצלים את ההזדמנות להספים פה חופשי אבל פייקים הם לא מכינים רק מוכרים לי תרוצים, לי נאמס.
TheChosenOne
יצא מגניב מאוד, רק תוסיף עוד צבע בהיר להצללה, תצבע קווי מתאר, ותשנה את הכיוון עליו הוא מסתקל
hgss1234
אל תקשיב לאף אחד, תעשה מה שבראש שלך, אל תקשיב למשתמשים שלא עובדים בכלל, בקשר לעבודה, היא יצא מאוד מאוד יפה, רק תצליל את זה ותצבע ונראה את התוצאה הסופית.
Warmachine
אחי הפייק שלך יצא מאוד טוב, יש שיפור, אבל יש כמה דברים שצריך לשפר, הצללה, ההצללה בפייק לא טובה, צריך לשפר אותה, והבעיה השניה היא קווי המתאר, הם עקומים מאוד, צריך לעגל אותם, ובקשר לרגליים צריך לא לעשות אותם בצורת קווים, תראה את אריאדוס ממש רואים את הרגליים שלו והם לא קווים, תקן את זה ותפרסם.
OmerFake ו Guille
תקשיבו שינכם עברתם גבול, נתנתי לכם משימה בשעה 4 ולא עשיתם אותה, נכנסתם לפה, הספאמתם, לא הראתם עבודה, הראתם או חצי או לא כלום, עומר אם אתה רואה לקבל ביקורת טובה על פייק תראה את כולו ולא חלק ממנו, תפסיק להראות חלקים, תראה הכל מוכן, Guille ואתה תפסיק לתת ביקורת פה לאנשים, סליחה שניכם תפסיקו, אתם לא ברמה, תפסתם תחת, אם הייתם כאלה טובים אתם חושביםש הייתי ממשיך עוד חודש את הקורס? במקום לבלבל את המוח תקראו את המדריכים, כמו שצריך, תתעמקו בהם, אני מעדיף משתמש שעושה פייקים לא ברמה מאשר משתמש ברמה שמספים, די כמה אפשר להגיד לכם את זה ואתם לא מבינים, במקום להשקיע בעבודה ולעבוד קשה ולהגיעה לרמה שאתם יכולים לעשות פייק טוב אתם פשוט מדלגים על מדריכים מספימים עושים המ שבא לכם, אתם המשתמשים האחרונים בקורס, זו הדוגמא אתם נותנים, בשביל מי אני קורע פה את התחת, מנהל אחר היה מזמן פורש, אני משקיע ושאתם צריכים להביא תוצאות זה לא מגיעה, די אני לא יכול יותר, אל תתפלאו שמשתמשים יעקפו אתכם ברמה, וזה לא שאין לכם כישרון, יש לכם, אתם פשוט עצלנים.
מהיום חוק שתקף רק עליכם, אסור לכם להגיב, תוכלו להגיב רק כאשר בתגובה יש פייק, לכל שאלה תשלחו לי הודעה בפרטי, כי לי אישית נמאס, אם תתעלמו מהחוק ותגיבו פה סתם ספאם אתם תקבלו אזהרה או באן, אם זה מה שיגרום לכם לעבוד אז אין מה לעשות
סיימתי עם הקרנף לקחתי את העין ממדריך העיניים וצבעים ורגליים ממנו
הנה הפייק יצא די טוב פייק קרנף
![]()
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
המדריך הבא: הבדל בין קטן להתפתחות 2 ואיך עושים את זה.
![]()
הסבר: בעבר כבר עשיתי מדריך להתפתחות, אבל אני חושב שהוא לא מספיק היה טוב, כאילו לא הסברתי אותו בצורה חדה מספיק שתבינו ותיצרו את ההבדל. המדריך שלנו יחולק לשני חלקים 1 מעשי ואחד הסברי.
חלק 1
שלב 1: בשלב הראשון ניקח את הפייק שלו אנחנו רוצים ליצור התפתחות. בקטן בססתי את הפוקימון על לוחם קראטה ובצל, השילוב יצר פוקימון סוג לוחם עשב.
שלב 2: בשלב השני אנחנו צריכים להתחיל לשנות את היסודות, להראות שבאמת מתקיים שינוי, אז בצל הוא הראש בקטן, למה בצל יכול להשתנות? בצל רגיל יכול להשתנות לבצל ירוק, אז אני עושה ראש של בצל ירוק.
שלב 3: בשלב השלישי אני רוצה לראות מה יהיה השינוי בגוף מקראטה למשהו חדש אז אני חושב והופ עולה לי רעיון לעשות לפייק גוף של תופס מבייסבול. וזהו יש לנו גוף, וראש עכשיו אפשר להתחיל לעבוד.
שלב 4: ואז מצלילים בונים גוף עושים את הפייק מעניין לא רק במבנה גם בצבע. וזהו יש לנו התפתחות.
חלק 2
עכשיו החלק השני, בחלק השני אני אראה לכם שינוי מהו.
1) בראשון אנחנו רואים את השינוי בצוואר, מה השינוי, לתופס בבייסבול יש מן מגן כזה על החזה, אז לקחתי את המגן והעברתי לצוואר של ההתפתחות.
2) בראש גם העברתי איזה שינוי קטן, קודם עשיתי את הפייק יותר עצבני בהתפתחות שיניתי טיפה את הפה, שיניתי צבע מאפור לבן לירוק, השינוי הזה קטן אבל הוא מראה משהו גדול.
3) השינוי הגדול הוא בראש במעבר בין הבצל הרגיל לירוק, השינוי נעשה שלבצל הירוק יש מן פתיל מה שאין לבצל הרגיל ואת זה אני מוסיף להתפתחות.
4) ועוד שינוי הוא המעבר בין קראטה לבייסבול, הכפפה ברגליים ובידיים משתנה, והופכת מקראטה לכפפת תופס בבייסבול, יזה עוד שינוי קטן.
סיכום:
שימו לב שכל השינויים הם קטנים אבל שמחברים את כולם ביחד יוצרים משהו חדש, וזה הדבר הטוב.
משימה:
צרו התפתחות או לפייק שהכנתם מהמדריך הקודם, או פייק קיים שאתם רוצים לעשות לו התפתחות.
ושוב ההמלצה שלי השתמשו במדריך לעיינים זה לא יהרוג אף אחד זה ירק ישפר לכם את הפייק.
![]()
טוב סיימתי את ההתפתחות יצא לי חמוד רצח
![]()
מממ אוקיי הוספתי גם חורים כאלה שאילו הוא חלול
מה עוד אתה מציע להוסיף?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)