Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 86 ראשוןראשון ... 3676848586
מציג תוצאות 1,276 עד 1,287 מתוך 1287
  1. משתמש מנוסה
    בוא אני אסביר לך את ההבדל

פיפלאפ.
    פיפלאפ מבוסס על פינגווין כחול במבמנה הגוף
    ובפנים על גור פינגווינים.
    +

פרינפלאפ
    פרינפלאפ מבוסס על פינגווין מקרוני, והוא מושפע גם מהבסיס של הקטן, ולכן הרבה אלמנטים מהקטן עוברים עליו בשינוי.

אמפולאון:
    אמפולאון מבוסס על פינגווין קיסר הכתר שעל ראשו מדמה את הכילשון של פוסדון האל של הים, ויש פה גם מאפיינים רויאל פינגווין

בכל שלב פחתוח משתלבים האפיינים של הקטן עם ההתפתחות ויוצרים משהו חדש.

עכשיו צ'ימצאר
    צ'ימצ'אר מבוסס על שימפנזה צעיר משולב עם ובשמו הצ'אר הוא בעצם להבת הזנב.

מנפרנו
    מנפרנו מבוסס על ציר שזה סוג של בבון, הוא מבוסס על תנוחה בקונג פו שנקראת תנוחת הקוף, ובגלל זה הוא גם סוג לחימה.

אינפרנייפ
    אינפרנייפ מבוסס על קוף לא הגדירו איזה בדיוק, הוא מבוסס על קוף מהאגדה המערבית שהוא סוג של גם לוחם. קורים לו סאן ווקונג, הוא מבוסס גם על וונארה סוג של פסל , והוא מבוסס גם על שתי סוגי לחימה, הוא מבוסס על תנוחת הגוף של הקוף כמו מנפרנו שזה קשור לקונג פו תילאנדי, ויש עוד סוג שקוראים לו הגנת קוף משוגע שהיא קשורה לאיגרוף. בעיצוב של מנפרנו יש גם זהב, העיגולים האלה שעל הגוף שלו, והם גם חלקים שנלקחו מפסל הוונארה.

אתה רואה כל התפתחות מבוססת על משהו אחר, ולא על אותו הקוף, או על אותו הפינגווין, חלקם מבוססים על אגדות. ואתה ביססתה הכל על מבחנה אחת.

עריכה: היו תמונות אבל הם נעלמו לי כששלחתי את התגובה.

2. משתמש מנוסה
    עם הייתה משקיעה מחשבה הייתה עושה את הפייק שלך ככה.

הקטן:
    הייתי מבסס אותו על במחנה פשוטה סוג רוח מים, כי בלתי אפשרי שמבחנה תתחיל לחיות כל עוד אין בה חיה והייתי עושה שיוצא מהמחנה חומר ירוק כזה כאילו יש בה פיצוץ.

הפיתוח.
    בפיתוח הייתי לוקח מבחנה עם תחתית עגולה, ומוסיף גם נרגילה כבסיס שני, כי בנרגילה יש בסיס של ביעבועה כמו במבחנה ושניהן בנויות מזכוכית.

הפיתוח האחרון
    הפיתוח האחרון יהיה במראה של כור אטומי, יהיה עליו את הסמל של הסכנה חומר כימי. ואולי יצא ממנו אש, אבל לא אמיתית בצורת גז של רוח כזה

וזה היה בלי להשקיעה מחשבה יגדולה או משהו כזה הל בראש ובשתי שניות
    רוב הסיכויים שהתגובה הבא שלך תהיה ואווו איך לא חשבתי על זה וזה כי לא השקעתה מחשבה, רפרפתה על המדריך שלי, וככה אתה עושה את כל הפייקים שלך, אתה חייב ללמוד שהבסיס משתנה מפיתוח לפיתוח וככה הפיק נראה יותר טוב.
    אני עשיתי אבולוציה של התחלתי מים שבנויה ככה.
    חתול - נמר - אריה + כימרה שזו חיה מתולוגית דמויית אריה.

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    זה התחלתי מים אז אי אפשר שהוא יהיה סוג רוח
    שיפרתי את הקטן והוספתי לגדול את סמל הכור האטומי (האמצעי מבוסס על סוג אחר של מבחנה סבבה)

(הקטן עדיין לא משהו והאמצעי צריך צביעה מחדש)

אחרי צביעה מחדש של האמצעי
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 10-02-2010 בשעה 04:50 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    זה התחלתי מים אז אי אפשר שהוא יהיה סוג רוח
    שיפרתי את הקטן והוספתי לגדול את סמל הכור האטומי (האמצעי מבוסס על סוג אחר של מבחנה סבבה)

(הקטן עדיין לא משהו והאמצעי צריך צביעה מחדש)

אחרי צביעה מחדש של האמצעי
    הוא לא מתאים להתחלתי מה אתה לא מבין, התחלתי מבוסס על חיה, אתה יודע מה אולי זה משהו שתבין רק עם הזמן, ורק שתגע שהפייק צריך ליות במבנה הגוף בחצי פרופיל ולא לעמוד ישר כמו שעשיתה, בתכלס אין מקוריות בפייק הזה, וחבל, בקושי יש שינוי בין התפתחות להתפתחות, ואוו הוספתה את הסמל של החומר אטומי אבל אין הגיון בכלל ביו הסמל לפייק, אז אם אתה לא מקשיב למה שאני אומר אין סיבה שתלמד בכלל, אני מאוכזב, אחרי כל מה שלמדתי אותך, והשקעתי בך, אבל אתה ממשיך לרפרף בין מדריכים, ממשיך לא להקשיב, אז תעשה מה שבראש שלך, אל תתפלא שאתה לא מגיה רחוק, לא סתם השקעתי וכתבתי לך את כל הבוססים של הפוקימונים ואת השינוי שחל בהם, כדי שתבין שמה שאתה עשיתה בין קטן להתפתחות זה לא התחלתי וזה לא פייק בכלל, והסברתי את זה בכל מדריך שעשיתי, אבל עכשיו אני רואה שאתה לא קראתה אותם, בטח למדתה רק מלהסתקל על התמונה.
    רק שתדע שחבל שאתה מרפרף ככה, אני ממליץ לך לחזור למדריך הראשון לקרוא אותו טוב טוב, ולקרוא את כל המדריכים שאחריו, כי אתה תקוע באותה רמה כבר חצי חודש, הייתה התקדמות אבל היא הפסיקה ברגע שהפסקתה להשקיע, ואני רואה את זה בכל עבודה שלך, הן בקושי מקוריות בקושי בעלות מחשבה, ואיך שמתי לב לזה, כי OmerFake התחיל לעלות ברמה מאוד, וזה אחרי שהוא חזר על המדריכים, והוא גם קורא אותם טוב, הוא התחיל לחשוב מקורי והפייקים שלו הולכים ומשתפרים מיום ליום, וזה לא כי הוא יותר טוב ממך, כי הוא קורא את המדריכים משקיע מחשבה ולא סתם מרפרף, תבין מה שתבין, אני מאוכזב

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פו זון אני מצטער אבל בזמן הקרוב אני לא יהיה פה הרבה כי אני פותח מ"ת.. אבל תודה שעזרתה לי עם החתול
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    פו זון אני מצטער אבל בזמן הקרוב אני לא יהיה פה הרבה כי אני פותח מ"ת.. אבל תודה שעזרתה לי עם החתול
    אז אני חושב שבית הספר הגיעה לסוף דרכו, כי וואלה להישאר פה עם משתמש אחד זה כבר לא אותו דבר.
    טוב אז היום בערב תקבלו סרטון פרדיה מהקורס כי אני חושב שהוא באמת הגיעה לסיום שלו

7. Water, Earth, Fire, Air.
    ..תודה רבה ואתה אומר שהישתפרתי מההתחלה? ודרך אגב פו זון אני ממש מצטער..
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    OmerFake
    אין לך על מה להצטער, הקורס היה צריך להיסגר לפני כמה ימים, חשבתי להמשיך לעוד קצת זמן כדי שתשתפרו, אבל בגלל שלך לא יהיה זמן לא משתלם להמשיך את הקורס עם משתמש אחד.
    וכן אתה מאוד השתפרתה, כשהתחלתה חשבתי שזה מקרה אבוד שפייק אחד כמו שצריך לא יצא ממנו אבל עובדה שיפור עלה רמה.
    >>>>>>>
    תראה איזה שיפור, עכשיו אתה מצליל מצויין, אתה חושב מקורי, הפייקים שלך נראים כמו פוקימונים אמיתיים.
    נכון אתה צריך עוד כמה קורסים לעיצוב נכון יותר שעל זה רציתי לדבר בשני המדריכים האחרונים שהתחלתי לעבוד אליהם, אבל כניראה שרק משתמשי הקורס השני יזכו לראות אותם, אבל תמיד תוכל להשלים תאמין לי שזה מרגש אותי שהצלחתי ללמד אתכם איך לעשות פייקים.
    מתוצאה כזו של משתמש

לתוצאה כזו

שניכם עשיתם עבודה טובה, נכון שלפעמים זה לא היה קל ומעצבן לפעמים, אבל למדתם, להצליל, לצייר, לחשוב, וזה הרבה, כל עוד תמשיכו לעשות פייקים לפחות פעם בשבוע הרמה שלכם תהיה טובה, אבל אם תפסיקו הכל יעלם, זה קשה ותמיד אתה חושב לעצמך אין סיכוי שאני אשתפר, אבל עם הזמן שמתאמנים משתפרים, כל ההתחלות קשות אבל לומדים מתרגלים מגלים דרכים להתמודד, ואתם פרצתם את הקירות האלה יפה, פומבה בהתחלה אמר לי שכולכם חבורת נובים ושהסיכוי שתעשו פייקים בלי קויי מתאר עקומים זה כמו הסיכוי לשלום, הוא לא אמר את זה ככה, אבל בדרך שהוא דיבר עליכם אפשר לומר שזו הכוונה, והינה הוכחה הוא טעה, אני מצטער על המשתמשים שפרשו מהקורס, אבל זה רק הפסד שלהם.
    היום בערב אני אפרסם פה סרטון סיום קורס שבוא יופיעו העבודות שלכם

9. Water, Earth, Fire, Air.
    תודה רבה פו זון ותגיד אני יודע שאני לא ברמה שלהם אבל אני יכול להיצטרף לקורס השני פשוט בשביל לחדד את הציור טוב יותר?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    תודה רבה פו זון ותגיד אני יודע שאני לא ברמה שלהם אבל אני יכול להיצטרף לקורס השני פשוט בשביל לחדד את הציור טוב יותר?
    אני לא חושב שכדאי, אולי שנגיעה לסוף הקורס תשלים מדריכים שלא עשיתה, אבל אתה לא צריך, אתה רוצה לחדד את הרמה שלך תעשה לפחות שלושה פייקים בשבוע, תאמין לי זה יעזור לך להשתפר מאוד.

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    אפשר להיצטרף לקורס השני כאשר תגיעו לשלב של מה שאני מתקשה בו?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    אפשר להיצטרף לקורס השני כאשר תגיעו לשלב של מה שאני מתקשה בו?
    נראה כבר, אני ממליץ לך בכל יום לעשות פייק, לפתוח כמו פייקדקס אבל לא רישמי בו תפרסם את הפייקים שלך, לא יודע למה אני לא מצליח לסגור את הקורס, כאילו, אני לא רוצה לסגור אותו, אני רוצה לגמור אתכם את הקורס הזה בצורה שאתם 100 אחוז הצלחה, אבל כבר אין משתמשים

עמוד 86 מתוך 86 ראשוןראשון ... 3676848586

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •