OmerFake
אין לך על מה להצטער, הקורס היה צריך להיסגר לפני כמה ימים, חשבתי להמשיך לעוד קצת זמן כדי שתשתפרו, אבל בגלל שלך לא יהיה זמן לא משתלם להמשיך את הקורס עם משתמש אחד.
וכן אתה מאוד השתפרתה, כשהתחלתה חשבתי שזה מקרה אבוד שפייק אחד כמו שצריך לא יצא ממנו אבל עובדה שיפור עלה רמה.
>>>>>>>
תראה איזה שיפור, עכשיו אתה מצליל מצויין, אתה חושב מקורי, הפייקים שלך נראים כמו פוקימונים אמיתיים.
נכון אתה צריך עוד כמה קורסים לעיצוב נכון יותר שעל זה רציתי לדבר בשני המדריכים האחרונים שהתחלתי לעבוד אליהם, אבל כניראה שרק משתמשי הקורס השני יזכו לראות אותם, אבל תמיד תוכל להשלים תאמין לי שזה מרגש אותי שהצלחתי ללמד אתכם איך לעשות פייקים.
מתוצאה כזו של משתמש

לתוצאה כזו

שניכם עשיתם עבודה טובה, נכון שלפעמים זה לא היה קל ומעצבן לפעמים, אבל למדתם, להצליל, לצייר, לחשוב, וזה הרבה, כל עוד תמשיכו לעשות פייקים לפחות פעם בשבוע הרמה שלכם תהיה טובה, אבל אם תפסיקו הכל יעלם, זה קשה ותמיד אתה חושב לעצמך אין סיכוי שאני אשתפר, אבל עם הזמן שמתאמנים משתפרים, כל ההתחלות קשות אבל לומדים מתרגלים מגלים דרכים להתמודד, ואתם פרצתם את הקירות האלה יפה, פומבה בהתחלה אמר לי שכולכם חבורת נובים ושהסיכוי שתעשו פייקים בלי קויי מתאר עקומים זה כמו הסיכוי לשלום, הוא לא אמר את זה ככה, אבל בדרך שהוא דיבר עליכם אפשר לומר שזו הכוונה, והינה הוכחה הוא טעה, אני מצטער על המשתמשים שפרשו מהקורס, אבל זה רק הפסד שלהם.
היום בערב אני אפרסם פה סרטון סיום קורס שבוא יופיעו העבודות שלכם