איך ומתי נידורינו מתפתח?
בעזרת אבני ירח
הוא לא מתפתח לבד?
פורסם במקור על ידי white_angel הוא לא מתפתח לבד? לא אבל אפשר למצוא אבן ירח די בהתחלה במערה הראשונה (פאדיחה שכחתי איך קוראים לה...)
מערת הירח
פורסם במקור על ידי killerbee לא אבל אפשר למצוא אבן ירח די בהתחלה במערה הראשונה (פאדיחה שכחתי איך קוראים לה...) סבבה,יש לי 4 כאלה תודה,עכשיו אני מפתח אותו
פורסם במקור על ידי killerbee לא אבל אפשר למצוא אבן ירח די בהתחלה במערה הראשונה (פאדיחה שכחתי איך קוראים לה...) מערת הדיגלט?
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
אה ועוד משהו עכשיו ניצחתי את ג'יובאני המנהיג של צוות רוקט במכון האחרון בעיר ורמיליון ואני צריך המלצה לפוקימון שישי וחזק מאוד לקראת הליגה,אשמח אם תעזרו לי
מה השישייה שלך?
פורסם במקור על ידי pokedex מערת הדיגלט? לא מערת הירח...
ג'ולטיאון רמה 39,נידוקינג רמה 44,דרגונייר רמה 46,אלאקזם רמה 51 וצ'אריזארד רמה 42
פורסם במקור על ידי white_angel ג'ולטיאון רמה 39,נידוקינג רמה 44,דרגונייר רמה 46,אלאקזם רמה 51 וצ'אריזארד רמה 42 מה דעתך על פוליווארת' (לוחם/מים) ?
פורסם במקור על ידי white_angel ג'ולטיאון רמה 39,נידוקינג רמה 44,דרגונייר רמה 46,אלאקזם רמה 51 וצ'אריזארד רמה 42 תקח פוקימון חשמל
פורסם במקור על ידי pokedex מה דעתך על פוליווארת' (לוחם/אדמה) ? הוא לא פוקימון מים ולוחם?
פורסם במקור על ידי white_angel הוא לא פוקימון מים ולוחם? כן, אני ערכתי... אז מה דעתך עליו? יגאל, הוא אמר שיש לו ג'ולטיאון כבר, שזה פוקימון חשמל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום