Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מורחקים
    שם: טל זה השם אמזונס זה המציאות
    מקור החרדון המזוקן הוא במרכז אוסטרליה. החרדונים המזוקנים שייכים לסוג Pogona. ישנם מספר מינים בסוג כשהנפוץ ביניהם כחיית מחמד הוא Pogona vitticeps - Inland/Central Bearded Dragon. סביבת החיים הטבעית של החרדון המזוקן הינה על עצים וסלעים באזורים מדבריים, ויערות יבשים.
    שעות הבוקר ואחר הצהריים משמשים לליקוט מזון בסביבת החיים הטבעית ואילו בשעות היום החמות החרדון המזוקן מסתתר במחילות תת קרקעיות. החרדונים מותאמים ללילות הקרים שבסביבה המדברית.
    אורך חרדון בוגר - 45-55 ס"מ מקצה האף עד לקצה הזנב. בגרות מינית חלה בגיל שנה-שנתיים כשאורך החרדון 30-40 ס"מ.
    משקל הבוגר 280-500 גרם.
    בכל הטלת ביצים ייתכנו 15-25 ביצים כאשר ייתכנו מספר הטלות בעונה אחת.
    אורך חיים 10-15 שנים. ידועים חרדונים מזוקנים בודדים שהגיעו לגיל 20 שנה.
    מבנה הראש בצורת משולש רחב בסיס, הגוף בעל מבנה שטוח ולאורכו ישנם קוצים הבולטים לצדדים. מתחת ללסת ישנו מעין כיס מכוסה בשורת קוצים שיכול להתנפח באופן רצוני - בדרך כלל כאשר החרדון מאויים.
    צבעי החרדון בגווני חום-צהוב-לבן בעלי יכולת חלקית לשנות את צבעם כתלות בטמפרטורה סביבתית ומצב רוח: בטמפרטורה קרירה יותר הצבע כהה יותר.
    תוחלת חיים : 7-12 שנים

אוכל:
    החרדון אוכל מגוון של חרקים, פירות, ירקות, פרחים ועלים. לפחות מחצית מהמזון שלהם בשבי צריך להיות מורכב מחרקים, לדוגמא: צרצרים, תיקנים וחגבים.

נערך לאחרונה על ידי SexyTiger, 08-26-2010 בשעה 03:23 PM

2. היכל התהילה
    חסר המון מידע, זה תקציר ><"

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    זה לא ממש דף מידע תנסה לעשות סיקור אני אתן לך קישור לסיקור שלי ואז תראה מה לעשות...

4. מורחקים
    שם: טל זה השם אמזונס זה המציאות
    טוב פשוט קשה למצוא עליו מידע ואני לא ממש מכיר אותו כמו את השאר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •