Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 32 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    חבל היה לפוקימון סדרה טובה והורסים אותה מרגע לרגע.
    ותעשו לי טובה, איך פוקימון יכול להילחם 1000000 קרבות ולא להתחזק בכלל??
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

2. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    אני לא מבין מדוע אתם ממשיכים להגיב על הפרק ולצפות לעונה החמישית כשהטמטום בסדרה הגיע לרמה שגובלת בין הבלתי נסבל לטמטום מוחלט.
    מאמן, שלא שמענו עליו מעולם, מופיע פתאום בליגה עם דארקראי, מביס את אש על ידי שימוש באגדי נוסף! וזוכה בליגה מבלי שאנחנו יודעים עליו משהו חוץ משני הפוקימונים הללו, וגם לא נדע.
    זה מראה שפשוט אין להם כוח לתכנן קרבות ואסטרטגיות ולכן החליטו להביא יריב מסתורי כזה שינגב עם אש את הרצפה על ידי שימוש בשני פוקימונים בלבד ויחסוך להם מאמץ.
    אני חושב שצופי פוקימון צריכים להקים קבוצות מחאה הקוראים להפסיק ולצפות בסדרה, לעשות חרם על הזלזול בצופים ועל ההתייחסות כלפיהם כילדים בני 8.
    התגובות שלכם מאוד מאכזבות, כי אלו תגובות תומכות, או שחלקן אהבו את הפרק והתעלמו מהביזון, או שחלקן פשוט לא מבינות את ההיגיון בדבר ולא יותר מכך.

במשך שנים[מתי התחיל דיפי לפני 3-4 שנים?] שאני מחרים את הצפייה בסדרה העלובה הזו שהייתה מתאימה לנו כשהיינו ילדים קטנים, לפחות לבוגרים בפורום, זה אחד הרגעים שבהם ההתייחסות שלי לאנימה מרגישה הכי צודקת בעולם.
    תפסיקו לצפות בזבל הזה, בושה שקיימת כזו אנימה מביכה.

*אם מישהו תוהה מדוע אני מקדיש את תשומת לבי לנושא שאמרתי שאני לא נוגע בו כבר שנים, זה פשוט מן הכאב שנוצר מהפגיעה באחד הדברים הנוסטלגיים והחשובים שהיו לי.
    כל מילה פה נכונה אביב.
    גם אני לא בטוח אם סינתיה(האלופה)הייתה מנצחת אותו. כותבי האנימה הרחיקו לכת. כמו הפתיח הכי חדש,אם יש משהו טוב חייבים לתת לו גרסה אחרת(וזה מה שהם עשו).
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •