פורסם במקור על ידי tomergt60 זה לא שווה טרופיוס הוא סתם פוקימון אני יתן לך נשימת דרקון ומגמהרייזר על טרופיוס והשומר עזוב אני מחליף כבר אם דן. דן גולבאט הזוהר על שניהם?
יש לי brick break DIG ודופק דרקון
מי זה לילפ?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Dan יש לי brick break DIG ודופק דרקון סוויקון על שלושתם? או גולבאט על שניהם
ומי זה פלאפי?
פורסם במקור על ידי nilasak סוויקון על שלושתם? או גולבאט על שניהם אתה רוצה 3 על סוויקן ? הוא רגיל או זוהר?
פורסם במקור על ידי Dan אתה רוצה 3 על סוויקן ? הוא רגיל או זוהר? רגיל הוא אגדי.
נו אז מה שהוא אגדי וגולבאט הוא זוהר , זוהר פי 1000 יותר נדיר אני לא מוכן לתת 3 על סוויקון
פורסם במקור על ידי Dan נו אז מה שהוא אגדי וגולבאט הוא זוהר , זוהר פי 1000 יותר נדיר אני לא מוכן לתת 3 על סוויקון כמה אתה מוכן לתת על גולבאט?
פורסם במקור על ידי nilasak כמה אתה מוכן לתת על גולבאט? ראיתי את הזוהר שלו ואני לא צריך אותו, לא אהבתי אני צריך רק את סוויקון
פורסם במקור על ידי Dan ראיתי את הזוהר שלו ואני לא צריך אותו, לא אהבתי אני צריך רק את סוויקון איך ראית אותו? סוויקון שווה 3,לא נדבר שאני יכול להשיג את המתקפות האלה
פורסם במקור על ידי nilasak איך ראית אותו? סוויקון שווה 3,לא נדבר שאני יכול להשיג את המתקפות האלה אז תשיג, סוויקון לא שווה 3 אני יכול להעביר אותו מHG שלי ליהלום פשוט אני צריך לבקש ממישהו ולא נעים לי, ומה הבעיה נכנסים לסרבי
פורסם במקור על ידי tomergt60 ומי זה פלאפי? ליליפ זה הצמח מאובן פלאפי זה הםוקימון שמתפתח לאמפרוס.
פורסם במקור על ידי Dan אז תשיג, סוויקון לא שווה 3 אני יכול להעביר אותו מHG שלי ליהלום פשוט אני צריך לבקש ממישהו ולא נעים לי, ומה הבעיה נכנסים לסרבי ?
פורסם במקור על ידי Dan ? מה ? אני ממשיך,הרגע השגתי בריק ברייק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום