בערוץ 10 עומדת להיות תוכנית "הישרדות" בגרסא ישראלית על האיים הקריביים, מה דעתכם? נראה לכם שהגרסא הישראלית תוכל להיות טובה לא פחות מהאמריקאית?
ערוץ 10 הוא ערוץ מציין אל תזלזל
אממ לא יודע לדעתי הישרדות זה כבר לא זה.... לא היה כול צורך לעשות לו גיראסה ישראלית...
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
בקרוב XDOriginally posted by LittleCharizard@Nov 22 2007, 06:42 PM
מתי זה מתחיל ?
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
ראבק אני רעב
ר-ע-ב
נראה אחלה תוכנית
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
זה לא חיקוי הם קנו את הסדרהOriginally posted by Bizarro@Nov 28 2007, 05:56 PM
לפי דעתי זה יהיה סתם חיכוי מסריח של האמריקאים.
וסתם גועל נפש של משימות.
מחכה לראות~
זה בכוונה העתק כי הם קנו את זה
ובכלל כל הרעיון שלי המתים ממש מקורי ומגניב
SUper drugged in drag queen poli
אין סיכוי שאתה יודע מי ניצח כי עוד אין מנצח
הם הגיעו עד הזוג האחרון והגמר יהיה בשידור חי אחרי שיסימו לשדר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)