Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    ~LightSworn~

הסבר קצר:
    הלייטסוורנס אלו קבוצה אחת של מפלצות אשר משמשת גם כדק(ישנם גם קסמים ומלכודות אשר קשורים ספיצפית לליטסוורן, אך לא אפרט עליהם יותר מדי בנושא הזה), כגון:BW(בלקווינגס), GB(גלדיאטור ביסטס) וכו'.
    הלייטסוורן נחשבת כדק נורא פופלארית ומשוחקת, הייתה נחשבת יותר נכון לפני כניסת הסינכרואים והעונה החדשה של יוגי הו 5DS(כיום הדקים המשוחקים ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אלו הבלקווינג והאינפרלי).
    בכל מקרה הלייטסוורן לא רק הייתה נחשבת לדק פופלארית ומשוחקת אלא גם לדק חזקה במיוחד למעשה עוד כיום היא נחשבת בעיני רבים לדק הטובה בעולם, או לפחות בין הטובות.
    אז... שנתחיל?

סגנון משחק
    סגנון המשחק של הלייטסוורן מתבטא בעיקר בשליחת קלפים מן הטופ של הדק אל הגרייב, וכמעט לכל מפלצת לייטסוורן, סליחה, לכל מפלצת לייטסוורן ישנה יכולת המחייבת לזרוק מספר מסויים של קלפים מן הדק לגרייב, נשמע מוזר?-ממש לא!.
    כאשר יש לך מספר רב של לייטסוורנים בגרייב אתה יכול להשתמש בכוח עוצמתי ביותר ובמפלצות עוצמתיות ביותר כגון: ג'אדג'מנט דרגון, ואפילו גאראגוניט-לייטסוורן דרגון אשר מקבל 300 נקודות התקפה על כל מפלצת לייטסוורן אשר נמצאת בגרייב.
    כמובן שלדק ישנן גם חסרונות, היכולות של הלייטסוורנס פשוט גומרות את הדק ולכן אתה חייב לנצח כמה שיותר מהר לפני שתפסיד ולא ישארו לך קלפים לשלוף!.

קלפי מפתח
    כמובן כמו בכל דק ללייטסוורן ישנם כמה קלפי מפתח חשובים מאוד מעבר למפלצות הלייטסוורן הרגילות ופה אני אנקוב בכמה:

ג'אדג'מאנט דרגון~אולי הקלף המפתח הכי חשוב שקיים בכל הדק הזאת, למעשה כל הדק בנויה סביב זימונו.
    כאשר ישנם חמש ומעלה מפלצות לייטסוורן בגרייב אתה היכול לזמן את הקלף הזה בספיישל סמון(זימון מיוחד), ומעבר לכוח העוצמתי של 3000 התקפה ו-2600 הגנה! בתשלום קטן מאוד יחסית, של 1000 LP תוכל להרוס את כל המגרש חוץ מן אותו הקלף מה שיאפשר לך תקיפה ישירה!.
    בסוף התור תצטרך לשלוח 4 קלפים מן הטופ לגרייב.
    החסרונות של הקלף הזה ברורים מאוד לעין, הוא אינו חסין לקסמים או מלכודות ככה שאומנם בעזרת היכולת שלו תצליח להימנע ממירור פורס בתשלום של 1000 LP או מסוקארטסו.
    אך לא מקלפים כגון:איקרוס אטק, בוטמולס, טורניטל טריבוט ועוד אלפי קלפים שמשמידים בזמן הזימון.
    בכל מקרה, אין פלא שהקלף העוצמתי הזה מוגבל רק לשני עותקים בדק, למרות שלפי דעתי הוא מזמן צריך להיות לפחות בלימיטד(XD זה יהיה אחד המבאסים, רציחה של הLS).

ראייקו-לייטסוורן האונטר- טוב, אני לא יודע למה בחרתי לשים את הקלף הזה כאן, יכול להיות כי הוא משוחק במאות סוגי דקים אחרים, הקלף עצמו לא עוצמתי במיוחד אבל בהחלט מועיל ויכול להציל ממצבים איומים.
    היכולת של הקלף הזה היא יכולת פיליפ, כאשר הוא מבצע זימון פיליפ אתה יכול להשמיד קלף אחד על הזירה(אם רק תרצה).
    בסוף התור אם הקלף הזה על זירתך אתה צריך לשלוח שלושה קלפים מן הטופ של הדק לגרייב.

וולף לייטסוורן ביסט~פוליש בוריאל- טוב, אתם בטח תוהים למה שמתי את שני הקלפים האלה ביחד, כולנו מכירים את קלף הקסם פוליש בוריאל אשר בזכות יכולתו אתה יכול לשלוח קלף מן הדק לגרייב, קלף אשר מועיל בכ"כ הרבה רמות!, במיוחד במקרה של וולף.
    וולף לייטסורן ביסט הוא מפלצת עם 4 כוכבים בעל 2100 נקודות התקפה ו300 נקודות הגנה.
    אינו יכול להיות מזומן בזימון רגיל אלא רק בזימון מיוחד, או כשהוא נשלח מן הדק לגרייב(גם אז הוא מזומן בזימון מיוחד).
    הסיכויים שהוא ישלח לגרייב מן הדק בעזרת היכולות של אחד מן הלייטסוורנים שלכם גבוהות אך לא גבוהות דיו ואין להסתמך רק עליהן ולכן פוליש בוריאל הוא מן קלף גיבוי שיעזור לך לזמן את וולף במהרה.
    קלף נחמד מאוד לדעתי .

הונסט-הקלף האהוב ביותר עליי מכל החפיסה, מפלצת ברמה 4 בעלת 1100 נקודות התקפה ו-1900 נקודות הגנה.
    כאשר מפלצת שלך מסוג אור נלחמת במפלצת אחרת אתה יכול להשליך את הקלף הזה מידך ולהעניק למפלצת הנ"ל תוספת בנקודות ההתקפה בשווי נקודות ההתקפה של המפלצת אשר נלחמת בה.
    עוד יכולת של הקלף הזה היא שאם הוא נמצא על זירתך אתה יכול להחזיר אותו בסוף התור לידך, בין הקלפים השימושיים ביותר אשר קיימים.

גארגוניט לייטסוורן דרגון-גם זה קלף אשר אהוב עליי מאוד, מפלצת בעלת 2000 נקודות התקפה ו1600 נקודות הגנה אשר מקבלת 300 התקפה והגנה על כל מפלצת לייטסוורן עם שם שונה בגרייב שלך, יכול שימושית מאוד במיוחד כאשר כשהקלף הזה בזירתך בסוף התור את צריך לזרוק 3 קלפים מהטופ לגרייב, וזה לא הכל! כאשר הקלף הזה תוקף מפלצת בעלת הגנה נמוכה משלו היריב חוטף נזק לפי ההפרש של התקפתו של גראגוניט וההגנה של המפלצת!.

נקרו גרדנה- אין יותר מדי מה לפרט קלף מאוד מועיל לפחות כשהוא בגרייב, ואז אתה יכול למחוק אותו מן המשחק כדי לבטל התקפה של מפלצת אחת בתור הזה.
    היכולת הזאת משומשת הרבה בד הנ"ל שכן הקלף נזרק בעזרת אחת היכולות של מפלצת לייטסוורן.

לומינה לייטסוורן סמונר- קלף מאוד מאוד מאוד שימושי!, בזכות היכולת שלה פעם בתור אתה יכול להשליך קלף אחד מן היד כדי לזמן מפלצת לייטסוורן בעלת ארבעה כוכבים או פחות מן הגרייב בזימון מיוחד, יכולת מאוד מועילה, בסוף התור צריכים להשליך 3 קלפים מן הטופ לגרייב.

ישנם עוד הרבה קלפים אבל אני לא יפרט על כולם אני כותב את הסיקור הזה בתור אחד שנורא נורא ממהר כרגע, וגם לי יש גבול עד כמה שאני מוכן לשבת ולהשקיע אז בבקשה אני מוכן לקבל תגובות בונות אבל לא מוכן לקבל תגובות כמו:מה יש עוד מלא קלפים ולמה לא כתבת את זה ואת זה, כי אני יכול לשים כסף שאין הרבה שהיו מוכנים לשבת ולהשיקע ככה.

ולסיום:
    מי שקרא והתענייין את הקלפים ניתן להשיג בבוסטרים הבאים:
    Light of Destruction
    The Duelist Genesis
    Ancient Prophecy: Special Edition
    Stardust Overdrive
    Stardust Overdrive: Special Edition

*חלק גדול יחסית מן המידע כתבתי בעצמי ובלחץ רב כי אני ממהר מאוד(מיהרתי מהחלק של נקרו גארדנה ככה) אז אל תתביישו לתקן אם ישנה טעות

קרדיט:
    לי- על הסיקור
    לויקיה- על חלק מן המידע

אז יאלה חבר'ה תגובות! הבאתי פה וואחת השקעה
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 08-27-2010 בשעה 09:50 PM

2. משתמש מנוסה
    תמונות של החפיסה לא יזיקו.
    סיקור טוב, אתה משקיע ורואים את זה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    כל הכבוד !
    כמה זמן עבדת על זה?לי אישית זה ממש יעזור
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. משתמש מנוסה
    סיקור טוב מאוד!,נחמד לראות סיקורים של יוגיהו,לפי מה שידוע לי הלייטסוורנים קצת נחלשו בגלל הבאן ליסטים,אבל הם עדין טובים מאוד,הונסט באמת קלף טוב,-ואולי אפילו טוב מדי,נראה לי גם אני יעשה בקרוב סיקור על דק משינה גאדג'ט.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מצטער מור טעית שאמרת שכול מפלצת יש לך יכולת שמשליחה קלפים יש את היצור הזה "Wulf,Lightsworn Beast"אבל חוץ מזה זה אחלה מידע
    נכון לא נעים שמישהו הורס לך אחרי שהשקעת בזה אני מכיר את זה.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    ~LightSworn~
    סגנון המשחק של הלייטסוורן מתבטא בעיקר בשליחת קלפים מן הטופ של הדק אל הגרייב, וכמעט לכל מפלצת לייטסוורן, סליחה, לכל מפלצת לייטסוורן ישנה יכולת המחייבת לזרוק מספר מסויים של קלפים מן הדק לגרייב, נשמע מוזר?-ממש לא!.
    תקרא טוב את מה שהוא כתב,הוא כתב שלכל מפלצת לייטסוורן יש יכולת המחייבת שליחת קלפים מהדק לגרייב,-ולזאב הזה (שדרך אגב אמורים לכתוב wolf ולא wulf)יש יכולת שכאשר הוא נשלח לבית הקברות מהחפיסה הוא מזומן בזימון מיוחד למגרש,-מור לא טעה.
    העיר שלי:

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    תקרא טוב את מה שהוא כתב,הוא כתב שלכל מפלצת לייטסוורן יש יכולת המחייבת שליחת קלפים מהדק לגרייב,-ולזאב הזה (שדרך אגב אמורים לכתוב wolf ולא wulf)יש יכולת שכאשר הוא נשלח לבית הקברות מהחפיסה הוא מזומן בזימון מיוחד למגרש,-מור לא טעה.
    טעות כתיב אחת קטנה מי שישמע ואיך היצור הזה קשור לזריקת הקלפים,נכון הוא קשור לזה באופן עקיף אבל היכולת שלו היא להזדמן בספיישל ברגע שהוא בבית הקברות בגלל יכולת של קלף מסוים והוא ואני חוזר הוא לא גורם לקלפים אחרים ללכת לבית הקברות [אלה אם כן הוא משמיד מפלצת]

8. משתמש מנוסה
    תקרא טוב את מה שהוא כתב,-הוא כתב שלכל מפלצת לייטסוורן יש יכולת המחייבת שליחת קלפים מהדק לגרייב,-והיצור הזה יכול להיות מזומן רק עם הוא נזרק מהדק לגרייב,חוץ מזה הוא לא יכול להיות מזומן,והיכולת שלו זה לעשות את זה,-מור צדק.
    העיר שלי:

9. משתמש מנוסה
    שאלה Wlsb צריך לזרוק מספר קלפים לבית הקברות?

10. משתמש מנוסה
    לא המיוחד בוולף שאם אני לא טועה או זה שהוא היחיד מבין הls שלא זורק קלפים מיהרתי לסבתא שלי וכנראה עוד מעט אני יעלה תמונות בכ"מ תודה לכולם

עריכה: כנראה שלא הבהרתי את עצמי בנוגע לוולף הוא יכול להיות רק בזימון מיוחד, וכשהוא נשלך מהדק לגרייב הוא מזומן לזירה אבל נגיד אם הוא נשלח ממקום אחר לגרייב ואתה מפעיל מונסטר ריבורן אז אתה יכול לזמן אותו

11. משתמש מנוסה
    סליחה שאני הורס לך אבל אני מלאה ששונאים שאומרים "כולם חוץ מ..." או "כולם אבל כולם" אבל אחד לא.

12. משתמש מנוסה
    וולף הוא יוצא דופן אל תתפסו אותי בציציות אני ציינתי שמיהרתי גם כשכתבתי את הסיקור וכשאני יחזור אני יעבור על טעויות

13. מורחקים
    אחלה שם יש לחפיסה הזאת :p

14. משתמש מנוסה
    אוקיי........
    עוד תגובות?

15. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    כל הכבוד שהשקעת אבל יש כמה דברים שאני מוכרח לציין...אין סיבה שתדבר על גראגונית' לא משחקים עליו בכלל.
    יכלת להזכיר את לילה שתמיד משחקים על 3 כמוה והיא אדירה, את אהרן שגם משחקים עליה בעותק 1, את סולר ריצ'רג' השלפן הטוב במשחק וגם את בריג'ייד המוגבל ל1, מה עם בקגונינג לייט...זה לא סיקור גמור.

לגבי מה שרשמת שהדק היה נחשב יותר לפני כניסת הסינכרואים ועונת ה5ds, זו טעות די קריטית, למעשה הוא הפך למה שהוא ב5ds עם הוצאת בריג'ייד בסיקרט רר אם איני טועה שהפך את הדק למהיר בצורה מטורפת. הדק הופיע בטופים ללא הפסקה עד לפני הגבלת הדק במרץ האחרון, כך שבתקופת הסינכרואים הדק כן היה דומיננטי ומאוד.

בכל אופן כל הכבוד על המאמץ וחבל שלא כתבת על שאר הדברים שציינתי אבל בקרוב יינעץ.

עריכה: אה לגבי הדקים המשוחקים היום, בלקווינג מצליח די רק ביפן, בשאר העולם הוא לא ממש דומיננטי ועד כה היו 4 דקים דומיננטיים מאוד[עד הבאן האחרון] אינפרניטי ולא אינפרלי, אקסייברס המקוללים, פרוג FTK ואפשר להגיד שגם הפרוג מונארך.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •