פורסם במקור על ידי totodile אני יכול להביא את כל הפוקימונים שצריך מה אתה רוצה?
אם יש לך Garchomp שלח לי הודעה ואני אגיד לך מה יש לי (יש לי את הרוב ממה שאתה צריך.)
אני יכול להשיג את כל הפוקימונים מהדור הראשון שמופיעים ברשימה שלך. הם ממש קלים להשגה בhg..
אני יכול להשיג את Dusclops אם החפץ שמפתח אותו
פורסם במקור על ידי nilasak אני יכול להשיג את Dusclops אם החפץ שמפתח אותו מה אתה רוצה? פורסם במקור על ידי brock אני יכול להשיג את כל הפוקימונים מהדור הראשון שמופיעים ברשימה שלך. הם ממש קלים להשגה בhg.. ה.פ תגיד לי מה אתה רוצה פורסם במקור על ידי AmirLH אם יש לך Garchomp שלח לי הודעה ואני אגיד לך מה יש לי (יש לי את הרוב ממה שאתה צריך.) אני יבדוק ויגיד לך
אני לא צריך כלום בתמורה...
הא אוקי תודה ברוק. להתחבר עכשיו?
אני קודם צריך ללכוד כמה מהם, זה לא ייקח הרבה זמן
אוקי אני בנתיים מארגן גאנק
אני יכול להביא לך קינגלר וארבוק במקום אקנס וקראבי, ואז פשוט תצטרך רק להרבות אותם וזהו. אם אתה לוקח אותם אני מוכן, אם לא, זה ייקח זמן ם:
אין לי בעיה. רציתי לקחת את התת ואז לפתח אני מוכן
אז תתחבר עכשיו O:
רוצה ארכאוס תמורת שימין כן או לא?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Dan מה אתה רוצה? ה.פ תגיד לי מה אתה רוצה אני יבדוק ויגיד לך אני רוצה מגמה ריזר
פורסם במקור על ידי brock אז תתחבר עכשיו O: תודה רבה לך פורסם במקור על ידי tomergt60 רוצה ארכאוס תמורת שימין כן או לא? לא פורסם במקור על ידי nilasak אני רוצה מגמה ריזר אוקי דבר איתי בפרטי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום