Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    כמו בכל שנה, אלופת ליגת האלופות ואלופת הליגה האירופית (לשעבר גביעה אופ"א) משחקות אחת נגד השנייה במשחק הסופר-קאפ האירופי, במתכונת של משחק אחד (ללא גומלין), שאם ייגמר ללא הכרעה יילך להארכה ואז אם צריך גם לפנדלים.
    בשנה שעברה שיחקו ברצלונה ושחטאר דונייצק על התואר, כאשר ברצלונה ניצחה במשחק משער בתוספת הזמן של פדרו הצעיר. למי שזוכר, לאחר משחק זה ברצלונה קנתה משחטאר את צ'יגרינסקי, בלמם האוקראיני, אך כבר הקיץ הוא עשה את הדרך חזרה לדונייצק, כאשר גם ברצלונה הבינו שעשו טעות, כשהם יוצאים בהפסדים ממכירתו (קנו בכ-25 מליון ומכרו בכ-15 מליון יורו).
    המשחק די פתוח, כאשר הסטטיסטיקות מראות כי מתוך 34 משחקים ששוחקו, 17 זכו מכל צד (כמובן שהנתון הזה השתנה אתמול).
    השנה נפגשו אלופת אירופה, אינטר מילאנו האיטלקית, ואלופת הליגה האירופית, אתלטיקו מדריד הספרדית.
    למרות הסגל הנפלא של אינטר ויכולתם המצויינת משנה שעברה (זכו בטראבל הסטורי וגם כל ארבעת נבחרי ליגת האלופות היו שחקני אינטר), דווקא אתלטיקו מדריד ניצחה במפגש, בתוצאה משכנעת של 2-0.
    אנטוניו רייס כבש בדקה ה-62 וקון אגוארו כבש בדקה ה-83. אינטר זכו אף לפנדל בדקה ה-90, אך שוערה השני של אתלטיקו, דוד דה חאה, הדף את כדורו של דייגו מיליטו (שחקן וחלוץ העונה בליגת האלופות) ושמר על שערו נקי משערים.
    שתי הקבוצות אף פתחו בהרכבם החזק ביותר (למעט שינוי אחד או שניים), כאשר בין היתר שיחקו במפגש ווסלי סניידר מאינטר ודייגו פורלאן מאתלטיקו.

לקריאת מהלך המשחק המלא וצפייה בתקצירו בוידאו: http://www.sport5.co.il/HTML/article...398.84443.html

2. משתמש מנוסה
    לגבי שחטאר ברצנולה קנתה את הבלם עוד לפני המשחק רק שתנאי היה שהוא יעבור רק לאחר הסופר קאפ
    והשנה כל הכבור לאתלטיקו זה לא נפוץ שאלופת אופ"א מנצחת את האלופות היא גם פייווריטית לתואר הליגה האירופית גם השנה

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    לגבי שחטאר ברצנולה קנתה את הבלם עוד לפני המשחק רק שתנאי היה שהוא יעבור רק לאחר הסופר קאפ
    והשנה כל הכבור לאתלטיקו זה לא נפוץ שאלופת אופ"א מנצחת את האלופות היא גם פייווריטית לתואר הליגה האירופית גם השנה
    דווקא ציינתי שלפני המפגש היה בדיוק מאזן 17-17 בין הזכיות של אלופות אופ"א לאלופות ליגת האלופות, ועכשיו המאזן עומד על 18-17 לטובת זוכות אופ"א, כך שמבחינת הסטטיסטיקה המשחקים האלה תמיד פתוחים.
    ולפי מה שזכור לי, ברצלונה התעניינה בצ'יגרינסקי, אך רק לאחר משחקו הטוב נגד ברסה הם החליטו שכדאי להחתים אותו, כי הוא היה על תקן הימור (וכיום ניתן לראות שההימור היה שגוי...)

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    לשחקנים שהבקיעו קוראים חוזה אנטוניו רייס וסרחיו 'קון' אגואארו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי guylamed צפה בהודעה
    לשחקנים שהבקיעו קוראים חוזה אנטוניו רייס וסרחיו 'קון' אגואארו
    כתבתי אנטוניו רייס וקון אגוארו.
    אתה לא באמת מצפה שאם קאקה מבקיע אז לכתוב שריקארדו אייזקסון דוס סנטוס לייטה (קרדיט לויקיפדיה על השם המלא) הבקיע, נכון?

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כל הכבוד לאתלטיקו מדריד, אינטר בלי ה"מיוחד" כבר לא אותו דבר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    כל הכבוד לאתלטיקו מדריד, אינטר בלי ה"מיוחד" כבר לא אותו דבר.
    צודק. הסגל של אינטר מצויין ואף היום הם פתחו בהרכב הכי חזק שלהם, אך אינטר נחלשו בעמדת המאמן.
    לא רק שאי אפשר להשוות את רפא בניטז למוריניו, אלא גם בניטז מאמן על שיטה של כדורגל ספרדי, ואם בליברפול היה לו את טורס וצ'אבי אלונסו (לפני שעבר לריאל), באינטר אין לו אף ספרדי בסגל...

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    דווקא ציינתי שלפני המפגש היה בדיוק מאזן 17-17 בין הזכיות של אלופות אופ"א לאלופות ליגת האלופות, ועכשיו המאזן עומד על 18-17 לטובת זוכות אופ"א, כך שמבחינת הסטטיסטיקה המשחקים האלה תמיד פתוחים.
    ולפי מה שזכור לי, ברצלונה התעניינה בצ'יגרינסקי, אך רק לאחר משחקו הטוב נגד ברסה הם החליטו שכדאי להחתים אותו, כי הוא היה על תקן הימור (וכיום ניתן לראות שההימור היה שגוי...)
    בשנים האחרונות ניצחו לרוב האלופות
    בארסה היתענינה שצ'יגרינסקי אותה שנה ששאחטאר ובארסה היו באותו בית באלופות ואז קנו אותו במהלך העברות בקיףובעל הבית של שאחטר אמר שהוא יסקים אם צ'יגרינסקי ישחק בסופר קאף ורק אחרי זה יעבור.וכאשר הוא עבר הוא כמעט ולא שיחק כי בליגת האלופות הוא לא היה יכול כי הוא כבר שיחק באותה עונה בשאחטר שאיזה שהוא משחק באלופות.ובליגה עצמה היו כבר מספיק שחקנים שהוכיחו את עצמם אז הוא לא כיבל היזדמנויות כמעט לכן חזר לדנייצק

Spoiler ספוילר

9. with great power comes great responsibility
    רייס אחלה שחקן,היה לי חבר שאהב אותו כשהוא שיחק בארסנל-אני ממש מופתע לראות אותו עכשיו באתלטיקו מדריד.
    בכ"מ אינטר צריכים להתבייש.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    רייס אחלה שחקן,היה לי חבר שאהב אותו כשהוא שיחק בארסנל-אני ממש מופתע לראות אותו עכשיו באתלטיקו מדריד.
    בכ"מ אינטר צריכים להתבייש.
    אין מה להתבייש, אתלטיקו קבוצה מצויינת.
    רייס עבר בהרבה קבוצות מהטופ של אירופה - הוא התחיל בסביליה, אחרי ארבע שנים נמכר לארסנל, לאחר שנתיים הושאל לריאל מדריד ולאחר תום ההשאלה ישר הוחתם באתלטיקו, כאשר בשנתו השנייה שם הושאל לבנפיקה ואת השנה הקודמת כבר שיחק באתלטיקו שוב.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •