אני אומר לכם, זה אחד הספרייטים הכי קשים שהיו לי, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה
Uploaded with ImageShack.us
אני אומר לכם, זה אחד הספרייטים הכי קשים שהיו לי, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה
Uploaded with ImageShack.us
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
אני לא מאמין 1000000/1000000
אתה תותח מדהים אין מילים רואים שהשקעת
באמת אתה האחד והיחיד אתה תותח לאלה
יש לך פוטנציאל אדיר בפייקים
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
הגרפיקה סבבה והכל אבל זה לא פוקימון זה ויקינג
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אהבתי את זה מאוד!
אני חושב שיש לפייק הזה פוטנציאל גדול.
ועכשיו,יש לי שאלה:
אני יכול להשתמש בו בתור אחד הפוקימונים מדור שש(דור שהמצאתי,עוד מעט אני עומד להראות לכם פייק ראשון שהוצאתי לדור הזה)בסיפור?
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
תעשה אותו אגדי בפייקדקס שך
סוס
אחי כראשון שהגיב יש לי שאלה
אני יכול לשים אותו בסיפור שלי כאגדי נתון לבחירתך קרדיט ברור שתקבל
וגם תוכל להשתתף בסיפור שלך אם בא לך בבקשה חיפשתי אגדי כבר הרבה זמן אפשר אותו כאגדי
נ.ב.
עם לא ראית או שמעתעל הסיפור שלי יש קישורים אליו בחתימה שלי ואולי אוכל להשתמש בך כיוצר הספרייט של פייקים שלי בסיפור?
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
L25& Pokefan-כן, אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים עם הפייקים, רק אשמח אם תשלחו לי לינק כשתסיימו
לכל השאר תודה רבה על התמיכה הרבה, התגובות שלכם הם הלחם והריבה שלי-KEEP'EM COMING
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)