Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    אני מבין שאין לכם כוח לתלונות הבלתי פוסקות של רוב האנשים כאן כולל אני
    ואני מבין שהחלטתם לאור החוקים האחרונים לנקוט בגישת התזיינו לנו את הפרטי כמה שבא לכם
    אבל בפורום משוב אתם לא מגיבים, וזה בסדר. זה לא הפתרון הנכון אבל זה בסדר גמור
    יש דברים שנאמרים בפורום והיו צריכים להיאמר בפרטי.

אבל את זה זה לא מצדיק:
    http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27512

בתור מנהלים (ועכשיו היטמן אני מדבר עליך) אתם אמורים להיות מספיק בוגרים
    כדאי להבחין בין ספאם לבין מחאה צודקת.
    ברור שהוא לא מתלונן באמת על עצמו, הוא מתלונן על כול אותם משתמשי בעד
    (מושג שתבעתי בעבר על העדרים שהיו נגד שינוי הפורום לכללי יותר)
    שמתלוננים על כול שטות במשוב, אולי אתם לא אוהבים את זה אבל זה לגיטימי
    במקום לשחק אותה ראש קטן ולתת באן אתם יכולים פשוט לנעול ולהבין שמותר
    לגמרי להראות מחאה כך.

ואולי זה לא קשור לנושא, אבל יש פה חיפוש של משתמשים על שטויות,
    וכמו שאמרתי קודם, אתם צריכים ללמוד לקחת דברים בפרופורציות ולהבין שזה אנשים
    ולא רובוטים.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 08-29-2010 בשעה 08:28 PM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. with great power comes great responsibility
    אני לא מסכים איתך,לדעתי הבאן ליום מוצדק..
    גם אם הוא מנסה לחמוא נגד משהו הוא לא צריך לקלל את עצמו ()ולדווח על זה...
    אז צחוקים,צחוקים אבל הבאן מגיע לו,ובתור חבר שלו אני שמח שזה רק ליום אחד.
    עריכה:
    עכשיו שמעתי שהאריכו את הבאן,לדעתי זה לא היה מוצדק..
    באן ליום זה העונש שהגיע על דבר כזה,סך הכל הוא רצה למחות על דברים שקורים פה,בדרך מוזרה כן..
    אבל קצת הומור לא יזיק לפורום במצב שלו.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סקסטייל אתה דיי צודק.. באמת לא היה צריך להאריך לו את הבאן... ולנושא לא נראלי ששמים עלינו ממש גם בפרטי

4. the bitch is back
    גם באן ליום על שטות כזו זה מוגזם ><
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    אני מבין את היטמן... בזמן האחרון יש פה כל כך הרבה מתלוננים... תיראו זה כבר נימאס כמה למנהלים יש כוח לכתוב ולכתוב אני מאמין שזה היה אזהרה שתפסיקו לפתוח פה כל יום 10 אשכולות זה כבר יותר פעיל מפורום דיבורים

6. מורחקים
    שם: ליאור
    wtf?!
    אתם לא רציניים נכון?
    אין הומור בשיט בפורום הזה -.-
    אולי אזהרה אבל באן ליום? ואחרי זה עוד מאריכים אותו?
    אתם בכוח מנסים להעיף את נדב מהפורום -.-

7. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just Haim צפה בהודעה
    אני מבין את היטמן... בזמן האחרון יש פה כל כך הרבה מתלוננים... תיראו זה כבר נימאס כמה למנהלים יש כוח לכתוב ולכתוב אני מאמין שזה היה אזהרה שתפסיקו לפתוח פה כל יום 10 אשכולות זה כבר יותר פעיל מפורום דיבורים
    ראית את הנושא בכלל?
    מה שהוא עשה זה לפתוח תלונה על עצמו בצחוק..
    העונש על דבר כזה לדעתי הוא אזהרה או אפילו באן ליום..
    אבל למה צריכים להאריך אותו?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    אני פתחתי נושא בפורום משוב - http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=27447
    ובו ביקשתי ממכם בצורה בוגרת, שקולה והגיונית לעשות סינון לכמות ולאופי התלונות שלכם.
    Stranger in a Strange Land רצה לעשות צחוקים בפורום (שזה באמת דבר נהדר ומבורך)
    אבל על הדרך הוא גם עבר את גבול הטעם הטוב. עדיין יש לי אחריות כפקח, ונושאים כמו אלה עדיף שלא לפתוח.

הוא יכל לפרסם תמונה מצחיקה, לעבוד על מישהו, להגיד שאני בעצם נקבה בת 100 ממוצא ערבי.
    אבל ללחוץ על כפתורים רגישים כמו לפתוח נושא ספאם במשוב ולהתלונן על עצמו זה פשוט לא מתאים.
    אני נתתי לו באן ל-24 שעות ובזה כולם פה מסכימים שזה ראוי ומקובל. שאר ההתפתחויות מאז לא ידועות לי.

זה עונה לך על השאלה?

9. משתמש מנוסה
    היטמן איך מורידים את זמני הבאן? אני יוריד את התוספת ואקח את האחריות עלי.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. היכל התהילה
    אי אפשר, בחצות אני אוריד לו את הבאן והוא ישוב להיות גולש מן השורה.
    הכוונה הייתה לתת באן ליום וזה מה שיהיה.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אני פתחתי נושא בפורום משוב - http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=27447
    ובו ביקשתי ממכם בצורה בוגרת, שקולה והגיונית לעשות סינון לכמות ולאופי התלונות שלכם.
    Stranger in a Strange Land רצה לעשות צחוקים בפורום (שזה באמת דבר נהדר ומבורך)
    אבל על הדרך הוא גם עבר את גבול הטעם הטוב. עדיין יש לי אחריות כפקח, ונושאים כמו אלה עדיף שלא לפתוח.

הוא יכל לפרסם תמונה מצחיקה, לעבוד על מישהו, להגיד שאני בעצם נקבה בת 100 ממוצא ערבי.
    אבל ללחוץ על כפתורים רגישים כמו לפתוח נושא ספאם במשוב ולהתלונן על עצמו זה פשוט לא מתאים.
    אני נתתי לו באן ל-24 שעות ובזה כולם פה מסכימים שזה ראוי ומקובל. שאר ההתפתחויות מאז לא ידועות לי.

זה עונה לך על השאלה?
    אבל אתה לא מבין שלנסות להצחיק לא הייתה המטרה?
    הוא לא ניסה להצחיק, הוא ניסה להעביר ביקורת בצורה הרבה יותר טובה מאשר לפתוח עוד נושא
    תלונה חסר משמעות על ההנהלה.

הבאן ל24 שעות זה להחלטתך
    אבל ההערכה בהחלט לא מקובלת בעיניי /:

עריכה:
    אוקי אם אתה תוריד לו את הבאן זה בסדר, ואל תקח את מה שהאמרתי ללב אני לא מנסה לפגוע אלה להעביר ביקורת, שני דברים שונים.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

12. Kibō no chi
    טוב, שמעו...
    חזרתי מהבאן ויש לי משהו להגיד בנושא הזה:
    אני לא כתבתי את זה מפעולה מחאתית, הנושא שפרסמתי היה 100% ספאם טהור שעובר על חוקי הפורום. אני לא הולך לברוח, להכחיש ולשקר, אני אספר את האמת וזהו.
    אפשר להסתכל על זה באמת בצורה שסתיו אמר, שנפתחים נושאי תלונה שטותיים כל הזמן, אבל זה לא המקרה.
    המקרה הוא שעברתי על החוקים, אוקיי?
    אין פה מה לריב על אם זה צודק או לא, זה היה צודק. טוב, לפחות בהתחלה.
    כשפתחתי את הנושא ידעתי שאני הולך לקבל אזהרה או באן קצר, לא הייתה לי בעיה עם זה.
    קיבלתי את העונש שלי מהיטמן וכיבדתי אותו. היטמן, אתה עושה עבודה מעולה - המשך ככה!
    לעומת זאת, משהו אחר הלך פה...
    מר אלכס, המנכ"ל האהוב שלנו החליט שהעונש שהיטמן נתן לי לא מספיק. מבאן ליום אחד הבאן הוארך עד לתאריך ה-31 לחודש הזה. סה"כ נושא ספאם קטן, לא העלבתי אף אחד או ירדתי על אנשים או משהו בסגנון. נושא ספאם אחד וקטן, לא יותר מזה.
    אתם מבינים? אני בטוח שאם מישהו אחר למשל היה פותח את הנושא אלכס לא היה מתערב, כי בואו נודה בזה - רואים שהוא שונא אותי.
    אפשר לראות את זה גם בבאן שקיבלתי ל-4 ימים על כך שהעלבתי את ארוין.
    הייתי בין הראשונים שעשו את זה לפי אלכס. בין הראשונים? איתי וסתיו היו שם הרבה לפני, ותומר גם אם אני לא טועה. הייתי אולי האחרון שנכנס למריבה הזאת.
    מבינים? המנכ"ל יכול לתת לי באן לזמן מוגזם (4 ימים על מריבה שלא התחלתי וגם הארכת באן על נושא ספאם) כשהוא טועה לחלוטין.
    כשהראינו שארוין באמת בא עם גישה מתנשאת ושהוא באמת מציק וקשה מאוד לא לקלל אותו, כל מה שאלכס אומר לו זה "נונונו" וזהו.
    כשהוא קיבל באן לחודש מהיטמן, אלכס החליט לקצר לו את הבאן לשבוע אחד.
    כשאני מקבל באן ליום אחד, אלכס בא ומוסיף לי עוד ימים.
    פרוטקציות זה דבר נפלא, הא?
    אני לא חושב שאני אצליח להיות פה בלי לקלל הרבה את אלכס ואת ארוין כל יום, לכן אני חושב שעדיף לכולם שאני אפרוש. אני לא רוצה לסכסך ואני לא רוצה לגרום למריבות, לכן אני הולך לסיים את זה עם הכבוד שנותר לי ופשוט ללכת.
    כשאני לא רצוי אז אני לא רצוי, אין מה לעשות.
    אם אלכס חושב שהפורום יסתדר טוב יותר בלעדי שהוא מנסה לתת לי באן על כל דבר, מי אני שאגיד שלא? הרי אני רק משתמש קטן והוא המנכ"ל הגדול והמהולל של הפורום.
    אז לסיום, הייתה לי תקופה נהדרת בפורום, נהניתי כאן נורא ופגשתי המון משתמשים שאני רוצה להודות להם שהם תמכו בי:
    אורי, תומר, דודי, סתיו, אביעד, יהב, אמיר, מור, עומר הבלונדה, עומר הערס, יוסי, איתי, אביב (הספרטני), ליאור הדרגונייט, ניצן ובטח עוד מלא ששכחתי, אבל לא נורא... =]
    אני הולך, ואני חושב שהפעם אני לא אחזור.
    אני לא יודע, אולי אני אתחרט בסוף (או אחרי כמה ימים), אבל רק רציתי שתדעו מה הסיבות שגורמות לי לעזוב את הפורום.
    כשהיה את הסיפור שארוין היה ראשי ואלכס אמר שהוא פורש, אלירן שכנע אותי שהוא מתאים לתפקיד ושזה לא טוב שהוא יפרוש. אני האמנתי לו, אבל עכשיו אני בספק אם הייתי צריך להאמין מההתחלה.
    יום טוב.
    אל תשכחו אותי, ויותר חשוב...
    אל תשכחו את זה:
    Spoiler ספוילר

ועוד דבר אחד...
    אולי לא הייתי משתמש שתרם כל כך הרבה;
    לא כתבתי סיקורים (או העתקתי אותם מויקיפדיה), הייתי מספים הרבה, הייתי מקלל ונכנס לריבים, הייתי מקבל הרבה אזהרות ובאנים והייתי מדבר אל ההנהלה בתור מזלזל, אבל בכל זאת הייתי משתמש כאן ואני ציפיתי לקבל יחס שווה כמו שכולם מקבלים, אבל אין פה יחס שווה.
    אני רק מאחל לכל הפורום לקבל את היחס שאני הייתי רוצה לקבל.

להתראות (:

Spoiler ספוילר

13. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land צפה בהודעה
    טוב, שמעו...
    חזרתי מהבאן ויש לי משהו להגיד בנושא הזה:
    אני לא כתבתי את זה מפעולה מחאתית, הנושא שפרסמתי היה 100% ספאם טהור שעובר על חוקי הפורום. אני לא הולך לברוח, להכחיש ולשקר, אני אספר את האמת וזהו.
    אפשר להסתכל על זה באמת בצורה שסתיו אמר, שנפתחים נושאי תלונה שטותיים כל הזמן, אבל זה לא המקרה.
    המקרה הוא שעברתי על החוקים, אוקיי?
    אין פה מה לריב על אם זה צודק או לא, זה היה צודק. טוב, לפחות בהתחלה.
    כשפתחתי את הנושא ידעתי שאני הולך לקבל אזהרה או באן קצר, לא הייתה לי בעיה עם זה.
    קיבלתי את העונש שלי מהיטמן וכיבדתי אותו. היטמן, אתה עושה עבודה מעולה - המשך ככה!
    לעומת זאת, משהו אחר הלך פה...
    מר אלכס, המנכ"ל האהוב שלנו החליט שהעונש שהיטמן נתן לי לא מספיק. מבאן ליום אחד הבאן הוארך עד לתאריך ה-31 לחודש הזה. סה"כ נושא ספאם קטן, לא העלבתי אף אחד או ירדתי על אנשים או משהו בסגנון. נושא ספאם אחד וקטן, לא יותר מזה.
    אתם מבינים? אני בטוח שאם מישהו אחר למשל היה פותח את הנושא אלכס לא היה מתערב, כי בואו נודה בזה - רואים שהוא שונא אותי.
    אפשר לראות את זה גם בבאן שקיבלתי ל-4 ימים על כך שהעלבתי את ארוין.
    הייתי בין הראשונים שעשו את זה לפי אלכס. בין הראשונים? איתי וסתיו היו שם הרבה לפני, ותומר גם אם אני לא טועה. הייתי אולי האחרון שנכנס למריבה הזאת.
    מבינים? המנכ"ל יכול לתת לי באן לזמן מוגזם (4 ימים על מריבה שלא התחלתי וגם הארכת באן על נושא ספאם) כשהוא טועה לחלוטין.
    כשהראינו שארוין באמת בא עם גישה מתנשאת ושהוא באמת מציק וקשה מאוד לא לקלל אותו, כל מה שאלכס אומר לו זה "נונונו" וזהו.
    כשהוא קיבל באן לחודש מהיטמן, אלכס החליט לקצר לו את הבאן לשבוע אחד.
    כשאני מקבל באן ליום אחד, אלכס בא ומוסיף לי עוד ימים.
    פרוטקציות זה דבר נפלא, הא?
    אני לא חושב שאני אצליח להיות פה בלי לקלל הרבה את אלכס ואת ארוין כל יום, לכן אני חושב שעדיף לכולם שאני אפרוש. אני לא רוצה לסכסך ואני לא רוצה לגרום למריבות, לכן אני הולך לסיים את זה עם הכבוד שנותר לי ופשוט ללכת.
    כשאני לא רצוי אז אני לא רצוי, אין מה לעשות.
    אם אלכס חושב שהפורום יסתדר טוב יותר בלעדי שהוא מנסה לתת לי באן על כל דבר, מי אני שאגיד שלא? הרי אני רק משתמש קטן והוא המנכ"ל הגדול והמהולל של הפורום.
    אז לסיום, הייתה לי תקופה נהדרת בפורום, נהניתי כאן נורא ופגשתי המון משתמשים שאני רוצה להודות להם שהם תמכו בי:
    אורי, תומר, דודי, סתיו, אביעד, יהב, אמיר, מור, עומר הבלונדה, עומר הערס, יוסי, איתי, אביב (הספרטני), ליאור הדרגונייט, ניצן ובטח עוד מלא ששכחתי, אבל לא נורא... =]
    אני הולך, ואני חושב שהפעם אני לא אחזור.
    אני לא יודע, אולי אני אתחרט בסוף (או אחרי כמה ימים), אבל רק רציתי שתדעו מה הסיבות שגורמות לי לעזוב את הפורום.
    כשהיה את הסיפור שארוין היה ראשי ואלכס אמר שהוא פורש, אלירן שכנע אותי שהוא מתאים לתפקיד ושזה לא טוב שהוא יפרוש. אני האמנתי לו, אבל עכשיו אני בספק אם הייתי צריך להאמין מההתחלה.
    יום טוב.
    אל תשכחו אותי, ויותר חשוב...
    אל תשכחו את זה:
    Spoiler ספוילר

ועוד דבר אחד...
    אולי לא הייתי משתמש שתרם כל כך הרבה;
    לא כתבתי סיקורים (או העתקתי אותם מויקיפדיה), הייתי מספים הרבה, הייתי מקלל ונכנס לריבים, הייתי מקבל הרבה אזהרות ובאנים והייתי מדבר אל ההנהלה בתור מזלזל, אבל בכל זאת הייתי משתמש כאן ואני ציפיתי לקבל יחס שווה כמו שכולם מקבלים, אבל אין פה יחס שווה.
    אני רק מאחל לכל הפורום לקבל את היחס שאני הייתי רוצה לקבל.

להתראות (:
    בהצלחה בהמשך אחי,נראה אותך בפוקימון אונליין...

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    חבל מאוד שאתה פורש, מקווה שתבין שטעית ושתחזור.
    בכל מקרה, אני מקווה שאלכס יפנים את המסר הבוגר שחלטת לכתוב לו כאן ושהפורום יחזור לסדרו.
    נתגעגע אליך :<

15. אבאי אני יכול לשנות את זה
    בהצלחה בהמשך נדב אני אישית תחסר לי

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •