טוב, שמעו...
חזרתי מהבאן ויש לי משהו להגיד בנושא הזה:
אני
לא כתבתי את זה מפעולה מחאתית, הנושא שפרסמתי היה 100% ספאם טהור שעובר על חוקי הפורום. אני לא הולך לברוח, להכחיש ולשקר, אני אספר את האמת וזהו.
אפשר להסתכל על זה באמת בצורה שסתיו אמר, שנפתחים נושאי תלונה שטותיים כל הזמן, אבל זה לא המקרה.
המקרה הוא שעברתי על החוקים, אוקיי?
אין פה מה לריב על אם זה צודק או לא, זה היה צודק. טוב, לפחות בהתחלה.
כשפתחתי את הנושא ידעתי שאני הולך לקבל אזהרה או באן קצר, לא הייתה לי בעיה עם זה.
קיבלתי את העונש שלי מהיטמן וכיבדתי אותו. היטמן, אתה עושה עבודה מעולה - המשך ככה!
לעומת זאת, משהו אחר הלך פה...
מר אלכס, המנכ"ל האהוב שלנו החליט שהעונש שהיטמן נתן לי לא מספיק. מבאן ליום אחד הבאן הוארך עד לתאריך ה-31 לחודש הזה. סה"כ נושא ספאם קטן, לא העלבתי אף אחד או ירדתי על אנשים או משהו בסגנון. נושא ספאם אחד וקטן, לא יותר מזה.
אתם מבינים? אני בטוח שאם מישהו אחר למשל היה פותח את הנושא אלכס לא היה מתערב, כי בואו נודה בזה - רואים שהוא שונא אותי.
אפשר לראות את זה גם בבאן שקיבלתי ל-4 ימים על כך שהעלבתי את ארוין.
הייתי בין הראשונים שעשו את זה לפי אלכס. בין הראשונים? איתי וסתיו היו שם הרבה לפני, ותומר גם אם אני לא טועה. הייתי אולי האחרון שנכנס למריבה הזאת.
מבינים? המנכ"ל יכול לתת לי באן לזמן מוגזם (4 ימים על מריבה שלא התחלתי וגם הארכת באן על נושא ספאם) כשהוא טועה לחלוטין.
כשהראינו שארוין באמת בא עם גישה מתנשאת ושהוא באמת מציק וקשה מאוד לא לקלל אותו, כל מה שאלכס אומר לו זה "נונונו" וזהו.
כשהוא קיבל באן לחודש מהיטמן, אלכס החליט לקצר לו את הבאן לשבוע אחד.
כשאני מקבל באן ליום אחד, אלכס בא ומוסיף לי עוד ימים.
פרוטקציות זה דבר נפלא, הא?
אני לא חושב שאני אצליח להיות פה בלי לקלל הרבה את אלכס ואת ארוין כל יום, לכן אני חושב שעדיף לכולם שאני אפרוש. אני לא רוצה לסכסך ואני לא רוצה לגרום למריבות, לכן אני הולך לסיים את זה עם הכבוד שנותר לי ופשוט ללכת.
כשאני לא רצוי אז אני לא רצוי, אין מה לעשות.
אם אלכס חושב שהפורום יסתדר טוב יותר בלעדי שהוא מנסה לתת לי באן על כל דבר, מי אני שאגיד שלא? הרי אני רק משתמש קטן והוא המנכ"ל הגדול והמהולל של הפורום.
אז לסיום, הייתה לי תקופה נהדרת בפורום, נהניתי כאן נורא ופגשתי המון משתמשים שאני רוצה להודות להם שהם תמכו בי:
אורי, תומר, דודי, סתיו, אביעד, יהב, אמיר, מור, עומר הבלונדה, עומר הערס, יוסי, איתי, אביב (הספרטני), ליאור הדרגונייט, ניצן ובטח עוד מלא ששכחתי, אבל לא נורא... =]
אני הולך, ואני חושב שהפעם אני לא אחזור.
אני לא יודע, אולי אני אתחרט בסוף (או אחרי כמה ימים), אבל רק רציתי שתדעו מה הסיבות שגורמות לי לעזוב את הפורום.
כשהיה את הסיפור שארוין היה ראשי ואלכס אמר שהוא פורש, אלירן שכנע אותי שהוא מתאים לתפקיד ושזה לא טוב שהוא יפרוש. אני האמנתי לו, אבל עכשיו אני בספק אם הייתי צריך להאמין מההתחלה.
יום טוב.
אל תשכחו אותי, ויותר חשוב...
אל תשכחו את זה:
ועוד דבר אחד...
אולי לא הייתי משתמש שתרם כל כך הרבה;
לא כתבתי סיקורים (או העתקתי אותם מויקיפדיה), הייתי מספים הרבה, הייתי מקלל ונכנס לריבים, הייתי מקבל הרבה אזהרות ובאנים והייתי מדבר אל ההנהלה בתור מזלזל, אבל בכל זאת הייתי משתמש כאן ואני ציפיתי לקבל יחס שווה כמו שכולם מקבלים, אבל אין פה יחס שווה.
אני רק מאחל לכל הפורום לקבל את היחס שאני הייתי רוצה לקבל.
להתראות (: