טוב, אז נבחרתי להחליף את אבי בתפקיד ולשמש כמנהל פורום ספורט.
אני מתכוון להריץ כמה דברים כדי לשפר את חווית הגלישה, אך לא אוכל לעשות זאת בלעדיכם.
בתוכנית שלי לקיים דיונים גדולים, מרוכזים ומושקעים לליגות הבאות: אנגלית, ספרדית, גרמנית, איטלקית, ישראלית, אלופות, NBA.
כבר יש את האשכול המצויין שתומר (Flupy) הכין על הליגה הספרדית, גיא (Guylamed) התנדב להכין אשכול NBA, דודי (David Villa) כנראה יכין אשכול ליגה איטלקית, אני אנסה לנהל את אשכולות הליגה הגרמנית וליגת האלופות שיפתחו בזמן הקרוב, ואני מחפש מישהו שיקח יוזמה על הליגה האנגלית והליגה הישראלית, כאשר אתם מוזמנים להעלות רעיונות לנושאים אחרים (WWE, כדורסל אירופי, כדורסל ישראלי, הליגה האירופית, טניס, ועוד כל מה שעולה ברוחכם).
אתם מוזמנים לשלוח לי ה"פ או לדבר איתי באימייל, ואף אני אעזור לכם בכל הקשור למה שאתם צריכים. אשמח להביא לכם מקורות אמינים, כתבות מובחרות ומידע אישי על מה שתרצו.
אני אהיה פעיל ברוב שעות הצהריים (בכל זאת, יש בצפר עוד מעט ואני לא יכול להבטיח להיות כאן 100% מהזמן) כן בפורום וכן במסנג'ר.
אני בשעות האלה עובד על הלינקייה, ומכיוון שראיתי שרוב הנושאים שהיו כאן צונזרו או נערכו ובמקומם נכתב "אתם לא ראויים להשקעה שלי", אשמח להריץ כאן תוכנית סיקורים.
מבנה הלינקייה אמור להיות כך:
ספוילר
כמובן שאני עדיין עובד על זה, אך כך זה אמור להיות (נתתי דוגמאות בסכ"ה, זה לא חייב להיות כך בדיוק).
אני אישית אעבוד על סיקורים בימים הקרובים כדי למלא את הלינקייה.
יש המון שחקנים טובים והמון אפשרויות לסיקורים, אני לא ממליץ לפתוח סיקור על שחקן/קבוצה שכבר סוקרו, אך זה עדיף על כלום.
לכל מי שרוצה לעזור לי לשפר את הפורום ובעיקר להקל עליכם, המסנג'ר שלי נמצא בחתימה ואני אשמח להוסיף אותכם.
החלטתי לשמור על האשכול פתוח על מנת שתוכלו להגיב כאן ולהעלות גם רעיונות.
יום טוב,
איתי.