Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    טוב, אז נבחרתי להחליף את אבי בתפקיד ולשמש כמנהל פורום ספורט.
    אני מתכוון להריץ כמה דברים כדי לשפר את חווית הגלישה, אך לא אוכל לעשות זאת בלעדיכם.
    בתוכנית שלי לקיים דיונים גדולים, מרוכזים ומושקעים לליגות הבאות: אנגלית, ספרדית, גרמנית, איטלקית, ישראלית, אלופות, NBA.

כבר יש את האשכול המצויין שתומר (Flupy) הכין על הליגה הספרדית, גיא (Guylamed) התנדב להכין אשכול NBA, דודי (David Villa) כנראה יכין אשכול ליגה איטלקית, אני אנסה לנהל את אשכולות הליגה הגרמנית וליגת האלופות שיפתחו בזמן הקרוב, ואני מחפש מישהו שיקח יוזמה על הליגה האנגלית והליגה הישראלית, כאשר אתם מוזמנים להעלות רעיונות לנושאים אחרים (WWE, כדורסל אירופי, כדורסל ישראלי, הליגה האירופית, טניס, ועוד כל מה שעולה ברוחכם).

אתם מוזמנים לשלוח לי ה"פ או לדבר איתי באימייל, ואף אני אעזור לכם בכל הקשור למה שאתם צריכים. אשמח להביא לכם מקורות אמינים, כתבות מובחרות ומידע אישי על מה שתרצו.

אני אהיה פעיל ברוב שעות הצהריים (בכל זאת, יש בצפר עוד מעט ואני לא יכול להבטיח להיות כאן 100% מהזמן) כן בפורום וכן במסנג'ר.

אני בשעות האלה עובד על הלינקייה, ומכיוון שראיתי שרוב הנושאים שהיו כאן צונזרו או נערכו ובמקומם נכתב "אתם לא ראויים להשקעה שלי", אשמח להריץ כאן תוכנית סיקורים.
    מבנה הלינקייה אמור להיות כך:
    Spoiler ספוילר

כמובן שאני עדיין עובד על זה, אך כך זה אמור להיות (נתתי דוגמאות בסכ"ה, זה לא חייב להיות כך בדיוק).
    אני אישית אעבוד על סיקורים בימים הקרובים כדי למלא את הלינקייה.
    יש המון שחקנים טובים והמון אפשרויות לסיקורים, אני לא ממליץ לפתוח סיקור על שחקן/קבוצה שכבר סוקרו, אך זה עדיף על כלום.

לכל מי שרוצה לעזור לי לשפר את הפורום ובעיקר להקל עליכם, המסנג'ר שלי נמצא בחתימה ואני אשמח להוסיף אותכם.
    החלטתי לשמור על האשכול פתוח על מנת שתוכלו להגיב כאן ולהעלות גם רעיונות.

יום טוב,
    איתי.

2. היכל התהילה
    בהצלחה בניהול, מזל טוב אחי

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    בהצלחה בניהול, מזל טוב אחי
    תודה רבה, אבל זה לא ממש הנושא שעליו מדבר האשכול.
    לתשומת לבכם, ערכתי הרגע את החוקים והוספתי כמה דברים חדשים - אנא קראו אותם כדי להמנע מנעילה עתידית של האשכול שלכם או אפילו אזהרה. שלא תיתנו לי להגיד "אמרתי לכם".

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    יש לי אשכולות מוכנים שהכנתי לפורום אחר על הליגה האנגלית ועל האלופות ...

לסיקורים על השחקנים עדיף לעשות נושא בנפרד ולקשר בין הלינקייה לנושא הזה כי יש מיליון שחקנים \:

עריכה יש גם על ה Nba ם:
    ואם אני לא טועה גם על הליגה הגרמנית ...

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    יש לי אשכולות מוכנים שהכנתי לפורום אחר על הליגה האנגלית ועל האלופות ...

לסיקורים על השחקנים עדיף לעשות נושא בנפרד ולקשר בין הלינקייה לנושא הזה כי יש מיליון שחקנים \:

עריכה יש גם על ה Nba ם:
    ואם אני לא טועה גם על הליגה הגרמנית ...
    כל הקטע של הלינקייה זה להיות ארוכה ומכובדת, זה גם משדר מסר יותר מקצועי שיש כאן מגמה טובה של סיקורי שחקנים.
    התסכלתי בכל דפי הפורום, והנושא הרציני והעדכני היחיד שראיתי על ליגה מסויימת הוא שלך, דיוני ה-NBA נפתחו רק לפני כמה חודשים. בכל מקרה, גיא התנדב לפתוח אחד חדש שגם יסכם את העברות הקיץ, ובהחלט היו כאלה.
    גם לא ראיתי נושא ליגה גרמנית עדכני, וזה אישית נושא שאשמח לקחת עליי, זו בהחלט ליגה מעניינת ומרתקת.
    דרך אגב, אם תשים לב, ערכתי לך במקצת את הדיון שלך על הליגה הספרדית ועל ראול, כדי להתאים אותם קצת יותר לעכשיו.
    כל הכבוד על ההשקעה, אני באמת מעריך את זה.

6. משתמש מנוסה
    מה עם הנושא שלי על הליגה האירופית הוא ניראה לי די מתאים לרשמי אני הוכל לעדכן אותו או להוסיף מה שצריך כדי שהוא יהפוך לרשמי

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    מה עם הנושא שלי על הליגה האירופית הוא ניראה לי די מתאים לרשמי אני הוכל לעדכן אותו או להוסיף מה שצריך כדי שהוא יהפוך לרשמי
    חסרות לו קצת התאמות כדי שיהיה רשמי, אבל הוא בסדר.
    תסתכל על הדיון של תומר על הליגה הספרדית ותנסה לעשות את הדיון שלך קצת יותר דומה לדיון ההוא, עם יותר דגש על ההיסטוריה של המפעל, איזה קבוצות מגיעות לשם וכו'.
    סיקור על שיטת המוקדמות ושיטת הנוק-אווט של המפעל יכולה להיות מצויינת, כי זה שיטה מאוד מסובכת.
    אם אתה צריך עזרה, אתה מוזמן לדבר איתי במסנג'ר.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    חסרות לו קצת התאמות כדי שיהיה רשמי, אבל הוא בסדר.
    תסתכל על הדיון של תומר על הליגה הספרדית ותנסה לעשות את הדיון שלך קצת יותר דומה לדיון ההוא, עם יותר דגש על ההיסטוריה של המפעל, איזה קבוצות מגיעות לשם וכו'.
    סיקור על שיטת המוקדמות ושיטת הנוק-אווט של המפעל יכולה להיות מצויינת, כי זה שיטה מאוד מסובכת.
    אם אתה צריך עזרה, אתה מוזמן לדבר איתי במסנג'ר.
    בסדר אני הקח את המידע מאתר של UEFA והרשום את שיטת המפעל בכל השלבים היסטוריה אתה רוצה מתחילת גביע הUEFA כי עם של ליגה האירופית זה רץ רק שנה שנייה אז אין מה לרשום

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    לא שאלת אותי אם אני רוצה איזו ליגה?
    הייתי שמח לעשות על הליגה האיטלקית(דבר איתי במסן)
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

10. משתמש מנוסה
    תשמע אני מבין מאוד בליגה האנגלית רואה את כל התקצירים כל השבוע דבר איתי בה"פ אם אתה צריך עזרה במשהו... כי אני מבין מאוד בליגה האנגלית..
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •