אבל מה הקטע.. אם אין פרקים חדשים אין מה להגיב.. הפורומו הזה כבר קיים שבועים ואין שום דבר חדש.Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Jul 3 2008, 08:20 PM
בבקשה תגיבו באשכול
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=3240
אבל מה הקטע.. אם אין פרקים חדשים אין מה להגיב.. הפורומו הזה כבר קיים שבועים ואין שום דבר חדש.Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Jul 3 2008, 08:20 PM
בבקשה תגיבו באשכול
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=3240
בונא... יא פוׂ קימוׂ ן...
פאוור סוכר?< אוי זה מזכיר לי שיש משחק כדורגל במיניקליפ שבחיים לא שמתי לב אליו שאני צריך לשחק אבל יש אמרלד ושיעורים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
זה משחק די אידיוטי אבל מהנה ככה לחצי שעה ביום.. (איזה 10 משחקים ואז זה נהיה מעפן כי איזה אחד רמה 1 [ואתה עוד רמה 10] מכניס לך 5 גולים אתה לא יודע איך).
החודש בעזרת השם נתחיל את העונהOriginally posted by FreakHacker@Jul 4 2008, 12:21 AM
אבל מה הקטע.. אם אין פרקים חדשים אין מה להגיב.. הפורומו הזה כבר קיים שבועים ואין שום דבר חדש.
כל העלילה מסודרת אצלי פיקס בראש ;)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
אני ממליץ לך לרשום את זה על דף..Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Jul 3 2008, 08:23 PM
החודש בעזרת השם נתחיל את העונה
כל העלילה מסודרת אצלי פיקס בראש ;)
לך תדע על מה תחלום בלילה.. :rolleyes:
באמת מצליח הערסלייר הזה?
אביב
יש כמעט 1000 צפיות כל פרק.. אז אני חושב שכן ;)Originally posted by Aviv@Jul 3 2008, 08:24 PM
באמת מצליח הערסלייר הזה?
אוקיי אני חושב שהתלמידים צריכים לשבות על העניין שיעורים בחופשות ובמיוחד בחופש הגדול
מחר אני לומד שעה ראשונה עד שלישית.. יום ראשון אני לומד משעה 1 עד 6Originally posted by rilman@Jul 3 2008, 08:24 PM
אוקיי אני חושב שהתלמידים צריכים לשבות על העניין שיעורים בחופשות ובמיוחד בחופש הגדול
יום שלישי אני לומד משעה 1 עד 6
ויום חמישי בגרות בלשון ואז... חופש!!!!
YA!!!
לא :POriginally posted by Aviv@Jul 4 2008, 12:24 AM
באמת מצליח הערסלייר הזה?
שלושת הפרקים הראשונים היו בעעעע ואז זה השתפר, הבעיה היא שלרוב האנשים אין סבלנות לראות סדרה עם התחלה צולעת
אבל העונה החדשה תרעיד לכם את התוספתן בהבטחה
איזו עלילה, איזה דמויות-סלט רגשות אחד ענק לשים קצת אלף האיים ולארוז לי
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
איכס.. מה אתה רוצה שאני אקיא..Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Jul 3 2008, 08:30 PM
לא :P
שלושת הפרקים הראשונים היו בעעעע ואז זה השתפר, הבעיה היא שלרוב האנשים אין סבלנות לראות סדרה עם התחלה צולעת
אבל העונה החדשה תרעיד לכם את התוספתן בהבטחה
איזו עלילה, איזה דמויות-סלט רגשות אחד ענק לשים קצת אלף האיים ולארוז לי
מה אלף האיים...
אתה יודע מכמה איים זה בא?... לך תדע אולי מישהו השתין בזה...1000 איים.. זה קצת הרבה בשביל רוטב לסלט.
אתה יכול להחליף בסלט מסצ'וסס עם תוספת חומוס צ'יפס סלטOriginally posted by FreakHacker@Jul 4 2008, 12:32 AM
איכס.. מה אתה רוצה שאני אקיא..
מה אלף האיים...
אתה יודע מכמה איים זה בא?... לך תדע אולי מישהו השתין בזה...1000 איים.. זה קצת הרבה בשביל רוטב לסלט.
אף פעם לא טעמתי.. ננסה, נשמע מרענןOriginally posted by קיבוצניק מתוסכל@Jul 3 2008, 08:33 PM
אתה יכול להחליף בסלט מסצ'וסס עם תוספת חומוס צ'יפס סלט
חח אתם בטח רוצים להיות כמו סמוש
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)