The New Generation!!!!
דבר המנהל:
משחק ראשון, אני מנסה לקדם קצת את הרעיונות למשחקים, לאחרונה נראית התעניינות רק במשחקי פוקימון.
המשחק מבוסס על סדרת ספרים שגדלתי עליה ויש בה הרבה הרבה דמיון מדהים. המשחק הולך להכיל קרבות ואקשן וגם כיף דמיוני לא נורמלי. מי שמכיר את הסדרה ידע כי שכחתי הרבה פרטים, אז אני משדרג ומשנה ממה שזכור לי לפי איך שמשתלב לי טוב במשחק. אני מתכוון להרים את המשחק הזה גבוהה ולהשקיע בו עד סוף העלילה (שאגב כבר כתבתי אותה לעצמי בשבועות האחרונות...).
המשחק הולך להכיל שיתוף פעולה בין שחקנים, ודמויות רבות שאותם אני גם אשחק.
יש אישור מעומר.
מומלץ חום:
לקפוץ לספריה עירונית או משהו ולקרוא קצת מהסדרה, לפחות את החלק הראשון, כדי שיהיה קל יותר להבין על מה מדובר וסתם בגלל שזאת באמת אחלה סדרה של ספרים.
(אגב בזמנו הייתה גם סדרה של טלוויזיה בערוץ הילדים, פרקים מלאים מסתובבים ביוטיוב!)
משוב על המשחק:
מתקבל בברכה, אני בהחלט מעדיף לקבל הערה בפרטי ואפילו בפומבי כדי ללמוד ולהשתפר. אחרי הכל זהו משחק ראשון שלי ואני אשתדל להשקיע בכל הכח. אך כמו שאי אפשר לסולת בלי חיטין כך גם משהו משהו משהו ><'...
תודה מראש על העזרה.
עלילה:
השנה 2020.
כוכב לכת זאזא. מלבד השם שלו שום דבר לא יעלה לכם חיוך על השפתיים. כל שוכני הכוכב נכחדו מלבד פליט אחד שהחזיק בנשק שהיירקים פשוט לא האמינו ששוב נתנו לנשק הזה להימלט. הם השתלטו על רוב השיפטים ללא כל ספק, אומנם שיפט אחד הצליח להימלט, שוב.
"תבדוק לאיזה כוכב החללית של האוויל הזה פונה..." נשמע קול קר כקרח מבין הצללים בחללית הגדולה והירוקה של היירקים.
"אדוני?" נשמע קול עדין ומפוחד "הוא בדרכו לכדור הארץ."
"אני לא מאמין..." היה ניתן להרגיש את מסות העוצמה של הכעס בחללית "אז הסיפור מתחיל מההתחלה?"
"זה הכוכב היחיד שלא ניצחנו אדוני..."
"לא עוד... כי הפעם, אני אדאג שלעולם דבר כזה לא יקרה, הפעם בני האדם העלובים האלה לעולם לא יוכלו להביס אותי, אשלוט על חייהם ואעקוב אחריהם ואשמיד אותם עד הייסוד!"
"אדוני, קופסאת הDNA נמאת אצל השיפט..."
"אני יודע!" צעק האדון "ובאשר לשיפט ולבני האדם הנבחרים, הם לא יזכו לראות את המחר..."
מידע חשוב לגבי המשחק (תודה לויקיפדיה):
הגזעים במשחק :
יירקים טפילים הדומים מעט לחלזונות אפורים ללא שריון. הם חודרים למוחם של בני-האדם דרך האוזן, עוטפים את עצמם סביב המוח ומתחברים למרכזי העצבים שבו, וכך משתלטים על אותו אדם. היירקים חייבים לחזור לבריכת היירקים כל שלושה ימים כדי לספוג קרני קנדרונה שמהוות את המזון שלהם. כשזוג יירקים מזדווג הם מתים, אבל עשויים להיוולד רבבות יירקים בהשרצה אחת.
אנדליטים גזע הנלחם ביירקים. הם כביכול המדענים של היקום, ופיתחו את טכנולוגיית ההשתנות. ראשו של האנדליט משולש, עם שתי עיניים רגילות ושתי עיני-גבעול. בעלי שלושה לבבות. לאנדליטים אין פה – הם ניזונים דרך פרסותיהם, ומשתמשים בדיבור טלפתי. זנב האנדליט דומה לזנב עקרב. טמפרטורת גופם הנורמלית היא 32.94 מעלות צלזיוס (לפי ספר 29). האנדליטים חיים בכוכב המרוחק 82 שנות אור מכדור-הארץ, בעל ארבעה ירחים ונראה בלילה כרבע עיגול. האנדליטים היחידים שחיים על כדור-הארץ הם אקסימילי-אסגרות-איסתיל והאנדליט המשתלט ויסר שלוש (שמו של האנדליט שבמוחו שוכן היירק ויסר שלוש הוא אלורן-סמיטור-קוראס).
הורק-באג'ירים גזע רב-עוצמה, שמשמש את היירקים כחיילים. ראשם דמוי-נחש, ולאורך ידיהם ורגליהם יש להבים ארוכים וחדים מאד. במקור היו גזע שוחר-שלום, אך שועבדו על ידי היירקים.רק שני הורק באג'ירים ניצלו על ידי האנימורפס הראשונים.
טקסונים חייזרים הדומים למרבי-רגליים, שכרתו ברית עם היירקים.
ליראנים יצורי מים דמויי-צפרדע שיודעים לקרוא מחשבות.
סקריט-נא יצורים שאוהבים לחטוף יצורים אחרים כדי לבצע בהם ניסויים.
גדים יצורים עיוורים-למחצה מכוכב-הבית של היירקים.
אלימיסטים גזע שנכחד מן העולם, ורק פרט אחד נשאר. יש לו כוח כמעט בלתי-מוגבל, ואף-על-פי שהוא משתדל להיות נייטרלי, הוא עוזר לפעמים לחבורה במלחמתם נגד היירקים. החזיר לטוביאס את יכולת ההשתנות.
אנדרואידים רובוטים שנוצרו על ידי הפמאליטים. למרות שהם חזקים פי כמה מבני-האדם, אין ביכולתם להילחם. כמה מהם הסתננו אל "האחווה" והם אוספים מידע בשביל האנימורפס.
ונברים גזע לא-אורגני (לא מורכב מפחמן) אשר נכחד מכוכב מוקרח. היירקים שיבטו כמה יצורים בשביל פרויקט הקוטב הצפוני בספר זה, והאנימורפס הכחידו אותם בחזרה, פרט לשניים שמסתובבים עד היום בערבות הקרח ללא מעש. לא שורדים בתנאי חום – כוכבם הוא 300 מעלות צלזיוס מתחת לאפס.
לרדתאקים יצורים מכוכב-הבית של ההורק-באג'ירים שנראים כמו צמחים מטפסים.
שיפטים יצורים שנראים בדיוק כמו האנדליטים אומנם הם יכולים להשתנות רק בזכות וכל עוד שהקופסאה הכחולה קיימת, נכחדו מן העולם מלבד השיפט האחרון שברח לכדור הארץ. הם ייצורים שחיו בכוכב זאזא עד שהיירקים כבשו אותו ובנו שם בריכה ענקית גדולה הרבה יותר מכשהייתה על כדור הארץ.
מידע חשוב לגבי חפצים ומקומות במשחק:
הקופסא הכחולה: כוח ההשתנות ניתן לאנימורפס הראשונים על ידי המפקד אלפנגור. הכוח פותח על ידי אנדליטים למטרות חקר, אולם האנימורפס משתמשים בו למטרות ריגול ומלחמה. הכוח נרכש על ידי נגיעה בקופסה כחולה מיוחדת, שנמצאה בבעלותו של אלפנגור. כאשר האנימורפס רוצים להשתנות לחיה מסוימת, עליהם לגעת בה ולהתרכז בה. החיה נכנסת למעין טראנס, ונותנת להם לגעת בה בלי לתקוף אותם. תהליך זה נקרא תהליך הרכישה. לאחר שרכשו את ה-DNA של החיה, האנימורפס יכולים להשתנות אליה בכל רגע על ידי ריכוז מחשבותיהם בחיה. כשהם נמצאים בגוף החיה, הם יכולים לתקשר זה עם זה באמצעות טלפתיה.
להשתנות יש מגבלת-זמן. אם נמצאים באותו הגוף יותר משעתיים, נכלאים בגוף זה לתמיד ומאבדים את יכולת ההשתנות.
בריכת היירקים: בריכת היירקים, היא למעשה מערה ענקית, שכוללת גם משרדים, תחנת נחיתה למפציצי החרק ולספינת הלהב, וכמובן - הבריכה, בריכה עגולה וגדולה בעלת מים אפורים, הכוללת שני מזחים, מזח הפריקה, שאליו באים המשתלטים ומוציאים את היירקים מראשם, לאחר מכן, המשתלטים מרצון, הולכים לראות סרטים ולאכול במסעדה בתוך בריכת היירקים, והמשתלטים מאונס, נכנסים בכוח לתוך כלובים גדולים, בהם רוב הכלואים צורחים בוכים ומתייאשים. כשהיירק מסיים לשחות בבריכה, בא עוד בן אדם/ טקסון /הורק באג'יר, להכניס את היירק לראשו במזח הטעינה.
ספינות להב: בעקרון ספינות של היירקים, ספינות חלל רבות עוצמה, ישנם מספר ספינות להב שנכבשו בעבר על ידי האנימורפס הראשונים, ניתן להשתמש בהם.
אז אתם מוכנים להתחיל לשחק?
חוקים:
• אני מבקש רקע. אני לא מתעקש על רקע ארוך ואפילו מעדיף שלא, מה שאני מבקש, זה משהו תמציתי שיבהיר לי על דמות הילד... במקרה שלא הבנתם מדובר בשחקנים נורמליים לגמרי, הכוח יירכש בהמשך המשחק. תעשו טובה ואל תהרגו הורים, זה כבר נמאס. אני מעדיף שתשקיעו בתגובות הרבה יותר משתשקיעו ברקע, אבל חבר׳ה אני רוצה אופי וטבעים, אני בונה את הדמות שלכם לפי הרקע והולך איתו כל המשחק.
• במידה ולא שמתם לב, זהו לא משחק פוקימון ולא קשור למסע... הולך להיות לכם משפחה במשחק אז תתארו אותה.
• הדבר שאני הכי אוהב במ״ת זאת תגובה שמנה ומקורית, אני שונא תגובות קצרות... אז החוק הוא כזה, מי שיגיב בזלזול יקבל אזהרה. שלוש אזהרות ואני הורג את הדמות שלו.
•אפשר למות במשחק, בשבילכם זה בעצם game over ויוצאים מהמשחק.
•אין לקלל ולהספים, חבר׳ה אני לא רואה בעינים, מי שרב מקלל או מספים עף מהמשחק. לא לחפור לי, תוותר לי רק הפעם וחארטות כאלה.
• נמנמ... להנות!!!
הוראות הכנת דמויות במשחק:
כפי שכבר הרחבתי יש לגרום לי להבין בדיוק מי הילד המוצע. הילדים בני 15-17, נורמלים לגמרי, בעלי משפחה נורמלית לגמרי. אני רוצה שלדמות תהיה אופי ברור (למשל, ג׳יימס הוא ילד מצחיק ואנרגטי מאוד) על השחקן להקפיד על אופי זה, למשל תמיד לנסות למצוא את הצד המצחיק שבכל סיטואציה.
יכולת ההשתנות:
אף על פי שבספר עצמו ברגע שאנימורפ רוכש DNA של חיה, הוא יכול להשתנות אליה כל פעם שירצה, במשחק שלי החלטתי לעשות זאת על פי רמות. שחקן יפתח את היכולת להשתנות לכל חיה על פי הקרבות שעשה איתה (למשל: תוכל להשתנות לקוף פעם אחת בלבד על ההתחלה, אך לאחר קרב תוכל על פי שיקולי להעלות רמה את היכולת שלך לגבי הקוף המסויים הזה לפעמיים) זה תלוי ברמת הקרב, ולכן ייתכן שגם לאחר הקרב השחקן ייאלץ לרכוש את החיה שוב אפילו לאחר הקרב.*
היכולת לדבר בטלפטיה היא ללא הגבלה, אך ורק כאשר האנימורפ ביצע שינוי מלא.
יש אפשרות להתקע בחיה לנצח במידה ולא תהיה השתנות לפני שעתיים. אני אתן מד זמן בכל תגובה בזמן ההשתנות. שחקן שנתקע לא עף מהמשחק, אבל לחזור להיות בן אדם, רוב הסיכויים שלא יוכל, כך שאם אתה יודע שאתה לא הולך להיות במחשב פשוט תשתנה חזרה. ההשתנות זה דבר שלוקח זמן, כך שאין אפשרות לכתוב ״והשתניתי חזרה לבן אדם״ אלא לכתוב ״אני מתחיל להשתנות לבן אדם.״
קרבות:
הקרבות פועלות על פי הדמיון ולפי שיקול דעתי. בחירתי המלאה *עם כל דבר שעושים בקרב, ההמשכים נעשים דרכי בלבד! (למשל, אין לכתוב תגובה כמו: ״קפצתי עליו והוא ברח מהמקום״ אני אחליט שהוא ברח מהמקום לא אתה ><)
יש להשתמש באסטרטגיה ודמיון לנסות ולנצל כל דבר שנמצא מסביב שיכול לעזור.
אני אמשיך לעדכן את היכולות בהמשך, ככל שתלחמו אתם תחזקו את היכולות שלכם ואת מהירות ההשתנות.
טופס הרשמה:
שם אמיתי + כינוי בפורום:
שם הדמות במשחק:
תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
אופי הדמות:
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות:
בהצלחה לכולנו ;)