Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 100
  1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    סאם:

אתה מחפש לך מקום שקשור לאוכל ולקירות אדומים, אחרי סריקה כללית בקניות אתה מבחין במסעדות ג'אנק פוד אך רק באוכל הסיני הקירות אדומים, יש גם את הסופר אך גם הוא ללא קירות אדומים

אני חושב לעצמי שמן הסתם הסופר הוא הכי גדול,
    והחייזר אמר מקום מאוד גדול עם אוכל כך שאני חושב לעצמי שעדיף ללכת לסופר,אני חוזר לסופר ומחפש את המחסן.

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לואיס:

"בטח זו סתם תקלה" אתה חושב "אבל בכל זאת כדי שננסה למצוא את המקום" ואז אתה מוציא את הטלפון מהכיס ומתקשר לחבר לישאול אותו אם הוא מכיר מקום כזה, הוא עונה לך שאין לו מושג ושהוא חייב לשירותים ומנתק לך בפרצוף... אתה ממלמל "גם כן חברים.." וממשיך לחפש...
    אני חושב "אולי זה לא בקניון ורק בקרבת מקום" אני יוצא מהקניון ומחפש בחנויות קרובות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    אוולן:

תשתדל בבקשה לצוטט רק את מה שאני כותב לך... ><'

אתה אומר לאיש: "קודם כל סליחה על ההתנגשות,אני שחקתי במשחק שלכם "דורה החוקרת" וראיתי שיש לו בעיות,עכשיו אתה יכול להגיד לי איפה יש חנות גדולה ואדומה? מחכים לי."
    האדון מסתכל עליך במבט של 'מי אתה ומה לעזאזל אתה רוצה מחיי?' ועונה לך "צר לי אך איני מכיר חנות כזאת בקניון. אתה בטוח זו חנות?"

[COLOR][/B]

אני לא תותח בלצוטט רק אותי.
    -----------------------------------

אני מתעלם מהאיש וממשיך לרוץ,וחושב לעצמי,: "צ'ומבית אני עוד יציל אותך."

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    סאם:

אתה נכנס לחפש בסופר, מחפש אחרי המחסן. אתה מגלה כי אכן זה חדר גדול בצבע אדום אתה מחפש אחר סימנים מוזרים, לפתע אתה שומע: "אהמ." זהו אחד העובדים "כמדומני אסור לך להיות פה, הכניסה לעובדים בלבד. פנה את המקום מיד!" הוא ממתין לתשובתך.

לואיס:

אתה יוצא מהקניון ומגלה שאתה נמצא בחנייה ענקית, כדי לצאת מהאזור צריך לקחת אוטובוס או מונית.

אוולן:

כל מה שעליך לעשות זה בסה"כ להעתיק ולהדביק בתוך בועת ציטוט...
    __________________________________________________ ____
    אתה רץ ברחבי הקניון ולא מוצא שום זכר לכלום, אתה נעצר להתנשף ונזכר באחותך בעצב, מה שמחזק אותך להמשיך.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander;"

אוולן:

אתה רץ ברחבי הקניון ולא מוצא שום זכר לכלום, אתה נעצר להתנשף ונזכר באחותך בעצב, מה שמחזק אותך להמשיך.
    [/B]

אני רץ בחזרה אל עבר המשחק ופותח אותו,ואומר לשמחק "איפה אתה,אני מחפש אותך."
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 09-02-2010 בשעה 07:37 PM

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    התחלה:

אחד המקומות האהובים עליך זה הקניון, כל החברה נפגשים יושבים שותים ושורפים את הזמן, אבל ללא כל ספק המקום המרכזי בקניון, המקום שפשוט כולם שם זה חדר הסימולטורים. משחקים מהטובים בעולם נמצאים בחדר הזה, בקניון טראפרד במנצ׳סטר שבאנגליה.
    ועכשיו בחופשת הקיץ כל האקשן נמצא שם, כל הגיימרים הכי טובים באים לבלות את זמנם בצבירת נקודות ושבירת שיאים.
    גם אתם קמתם היום בהרגשה שאתם פשוט חייבים ללכת לשם, רוקנתם את כספכם מהכספומט כבר יום קודם לכן ורצתם השקם בבוקר לכיוון הקניון. כצפוי הוא היה עמוס ומיטב המשחקים כבר אויישו לשעה הקרובה, אומנם יכולתם להבחין בסימולטור חדש בפינת החדר, אשר איש לא התעסק איתו. כשהתקרבתם ראיתם שבעצם מדובר בסימולטור שהמשחק שהותקן בו זה משחק ילדותי של ״דורה החוקרת״.
    אתם מביטים אחד בשני בחיוך מפודח, לפתע ילד אחד מופיע ואומר : ״מה אכפת לי לשחק בזה העיקר זה בחינם ובלי תור!״
    הוא נכנס לסימולטור ולוחץ על מתג המתחיל את המשחק, אתם עומדים משועממים ומביטים בו משחק במשחק ה״מרתק״, ולפתע ממש לפני שדורה תפסה לה עוד כוכב הסימולטור נכבה, אתם מביטים אחד בשני בהקלה, שבדקתם שאף אחד לא הבחין במתח המדהים שהיה לכם אם דורה תתפוס את הכוכב התמים.
    ״טוב זה דפוק!״ כעס הילד שהיה אף הוא במתח כנראה ״מה קרה?״
    כולם נראים כרגיל והסימולטורים ממשיכים לעבוד מלבד הסימולטור הזה. ואז בבת אחת הסימולטור נדלק שוב, אך במקום דורה, נראו פנים מפחידות מעט של חייזר שנראה לחוץ
    ״יש! התחלף המשחק!״ קרא הילד בשמחה.
    ״אני הייתי לפניך״ ״תן לי להיכנס״ ״שתוק אני פה!״ זה פחות או יותר הקולות שבקעו מהסימולטור הצפוף שכולכם נדחסתם שם בפלא.
    ״מישהו שומע אותי?״ נשמע קול מתכתי כמו של רובוט ״השתלטתי על המחשב הכי קרוב אלי בתקווה ותשמעו ותבואו לעזור לי, איני שומע אתכם אך אני מעביר לכם את ההודעה, היירקים פלשו לכדור הארץ וזה די באשמתי אבל אני זקוק נואשות לעזרתכם בני אדם, אתם היחידים שנשארתם. אנא בואו לחלץ אותי לפני שיהיה מאוחר והיירקים יתפסוני. אני נמצא במחסן גדול מאוד שקירותיו צבועים אדום, יש הרבה מוצרים פה ומיזוג אויר, איני יכול לתאר יותר מזה, אך כתוב בכניסה: ״הכניסה לעובדים בלבד! אין להוציא מוצרי מאכל ללא הסמכה.״ אין לי מושג מה זה אומר, אך בתקווה שתזהו את מקומי אני מחכה לכם! אני בתוך אולם גדול בשם קניון טראפרד.״
    ״גדול משחק חדש!״ קרא הילד בהתלהבות, ״צריך לחפש חייזר בקניון כנראה שזה נושא פרסים!״ המסך כבה ולאחר מס׳ שניות נראה כי לצערינו אכן דורה תפסה את הכוכב המסכן.
    מה אתם חושבים, זה משחק, או שמא זה אמיתי. איפה תחפשו? תוכלו להיעזר ברמזי החייזר ובעוברי אורח.
    אחלה התחלה, מצחקק ויוצא מהחדר הולך לכיון האולם אם חיוך על הפנים

7. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    סאם:

אתה נכנס לחפש בסופר, מחפש אחרי המחסן. אתה מגלה כי אכן זה חדר גדול בצבע אדום אתה מחפש אחר סימנים מוזרים, לפתע אתה שומע: "אהמ." זהו אחד העובדים "כמדומני אסור לך להיות פה, הכניסה לעובדים בלבד. פנה את המקום מיד!" הוא ממתין לתשובתך.
    עונה לו:בסדר גמור ויוצא מהחדר ומחכה שהוא יצא מהחדר
    ואם הוא לא יוצא אז מחפש דרך להתגנב פנימה...

8. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    התחלה:

אחד המקומות האהובים עליך זה הקניון, כל החברה נפגשים יושבים שותים ושורפים את הזמן, אבל ללא כל ספק המקום המרכזי בקניון, המקום שפשוט כולם שם זה חדר הסימולטורים. משחקים מהטובים בעולם נמצאים בחדר הזה, בקניון טראפרד במנצ׳סטר שבאנגליה.
    ועכשיו בחופשת הקיץ כל האקשן נמצא שם, כל הגיימרים הכי טובים באים לבלות את זמנם בצבירת נקודות ושבירת שיאים.
    גם אתם קמתם היום בהרגשה שאתם פשוט חייבים ללכת לשם, רוקנתם את כספכם מהכספומט כבר יום קודם לכן ורצתם השקם בבוקר לכיוון הקניון. כצפוי הוא היה עמוס ומיטב המשחקים כבר אויישו לשעה הקרובה, אומנם יכולתם להבחין בסימולטור חדש בפינת החדר, אשר איש לא התעסק איתו. כשהתקרבתם ראיתם שבעצם מדובר בסימולטור שהמשחק שהותקן בו זה משחק ילדותי של ״דורה החוקרת״.
    אתם מביטים אחד בשני בחיוך מפודח, לפתע ילד אחד מופיע ואומר : ״מה אכפת לי לשחק בזה העיקר זה בחינם ובלי תור!״
    הוא נכנס לסימולטור ולוחץ על מתג המתחיל את המשחק, אתם עומדים משועממים ומביטים בו משחק במשחק ה״מרתק״, ולפתע ממש לפני שדורה תפסה לה עוד כוכב הסימולטור נכבה, אתם מביטים אחד בשני בהקלה, שבדקתם שאף אחד לא הבחין במתח המדהים שהיה לכם אם דורה תתפוס את הכוכב התמים.
    כולם נראים כרגיל והסימולטורים ממשיכים לעבוד מלבד הסימולטור הזה. ואז בבת אחת הסימולטור נדלק שוב, אך במקום דורה, נראו פנים מפחידות מעט של חייזר שנראה לחוץ
    ״אני הייתי לפניך״ ״תן לי להיכנס״ ״שתוק אני פה!״ זה פחות או יותר הקולות שבקעו מהסימולטור הצפוף שכולכם נדחסתם שם בפלא.
    ״מישהו שומע אותי?״ נשמע קול מתכתי כמו של רובוט ״השתלטתי על המחשב הכי קרוב אלי בתקווה ותשמעו ותבואו לעזור לי, איני שומע אתכם אך אני מעביר לכם את ההודעה, היירקים פלשו לכדור הארץ וזה די באשמתי אבל אני זקוק נואשות לעזרתכם בני אדם, אתם היחידים שנשארתם. אנא בואו לחלץ אותי לפני שיהיה מאוחר והיירקים יתפסוני. אני נמצא במחסן גדול מאוד שקירותיו צבועים אדום, יש הרבה מוצרים פה ומיזוג אויר, איני יכול לתאר יותר מזה, אך כתוב בכניסה: ״הכניסה לעובדים בלבד! אין להוציא מוצרי מאכל ללא הסמכה.״ אין לי מושג מה זה אומר, אך בתקווה שתזהו את מקומי אני מחכה לכם! אני בתוך אולם גדול בשם קניון טראפרד.״
    ״גדול משחק חדש!״ קרא הילד בהתלהבות, ״צריך לחפש חייזר בקניון כנראה שזה נושא פרסים!״ המסך כבה ולאחר מס׳ שניות נראה כי לצערינו אכן דורה תפסה את הכוכב המסכן.
    מה אתם חושבים, זה משחק, או שמא זה אמיתי. איפה תחפשו? תוכלו להיעזר ברמזי החייזר ובעוברי אורח.
    'אין לי משהו אחר לעשות' חשבתי לעצמי, "היי אתה שם, אתה יודע איפה יש מקום שבו יש מוצרי אוכל, עם קירות אדומים?" אני שואל את האדם הראשון שעובר לידי.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

9. משתמש מנוסה
    התחלה:

*מה יש לך מדורה? XD* "לעזאזל עם המשחק הדפוק הזה של דורה" אני אומר מסתכל לעבר המתקן ובמעבר מהיר רואה שהמסך משתנה וצופה בכל מה שקורה וגם שומע את דבריו של אותו נער ~אני מבין, קירות אדומים, מזגן וכניסה לעובדים בלבד אין להוציא אוכל?, זה חייב להיות בסופר~ אני חושב לעצמי מקווה שאף אחד לא חשב על אותו רעיון ויוצא מן אותו מקום במהירות רבה, מתחיל להתהלך לי ברחבי הקניון מחפש את הסופר ונכנס לתוכו ~מעניין איזה פרס אני אקבל?~ אני חושב לעצמי בצפייה גדולה.

10. היכל התהילה
    אייס:

אתה שואל עובר אורח שמן שהיה עסוק יותר בגלידה שהחזיק בידו: "היה משהו מוזר בקניון טראפרד?"
    הוא עונה בשלילה וממשיך ללכת, מותיר אותך מאחור מבולבל וכעוס.
    'אני אגלה בעצמי' אני רץ לקניון, בעודי תוהה מה הרובוט רוצה.
    "שזה יהיה מהיר" אמלמל לעצמי "אני צריך לחזור עוד חצי שעה לספארי".
    ---
    מצטער שלא הגבתי, הייתי בחתונה וחזרתי מאוחר..

11. מנהל ראשי
    אוולן:

ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית

דניאל:

אתה מצחקק והולך לעבר מרכז הקניון, אתה רואה שם ילד קטן בוכה.

ג'ון:

אתה מסתובב בקניון מספר דקות עד שאתה רואה משפחה שמתקדמת לעברך, אתה פונה להורים ושואל אותם "איפה יש חנות אדומה עם מוצרי מאכל" האמא והאבא עונים שאינם יודעים אך אחת הבנות עונה לך "כאילו ברור שבאוכל סיני, יש שם מלא דברים מה זה טעימים! חבל רק שמה זה חם שם, הם צריכים לשים מזגן!"

סאם:

אתה ממתין שילך, הוא לא מבחין בך ואתה מתגנב לבפנים, באיזור היציאה יש מיזוג אויר שמרעיש מאוד ולא נראה כי פועלים עוברים שם בכלל, הריח מסריח ויש אשפה, וליד המכולה הגדולה של הזבל ניתן להבחין בחללית קטנה מאוד, זה מסקרן אותך אך אתה חושש להתקרב.

ההמשכים שלך קפואים עד שכולם יגיעו אליך, אתה ראשון כך שמגיע לך על כך פרס, תעודכן על הפרס בפרטי.

יורי:

אתה נכנס לקניון ומגלה להפתעתך שהקירות שלו בצבע תכלת בכלל, מאוכזב אתה עומד במרכז הסופר ליד דוכן שנודף ממנו ריח של בצל *_*

אייס:

אתה רואה את אחד הילדים רץ אל תוך הסופר, אתה רץ אחריו מבלי שישים לב אליך ורואה שהוא עומד ללא מעש, ליד דוכן הבצל.

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    .

לואיס:

אתה יוצא מהקניון ומגלה שאתה נמצא בחנייה ענקית, כדי לצאת מהאזור צריך לקחת אוטובוס או מונית.

.
    אני מתקשר לחברת מוניות בשביל להזמין מונית ומחכה שהמונית תגיע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. מנהל ראשי
    לואיס:

אתה מזמין מונית וכעבור מספר דקות המונית מגיעה, הנהג פותח את החלון ושואל לאן ברצונך להגיע, תוכל כמובן לנסוע לשאר מקומות אך אתה נזכר כי החייזר אמר מפורש שהוא בתוך הקניון...

14. משתמש מנוסה
    ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית
    אוף הוא לא שם! אחשוב לעצמי,איפה יש אוכל פה?,זה הרמז שהוא נתן.

דורה והכוכבים= אוכל= מזגן=עובדים

אולי יש בסופר הזה חנות מזגנים? והחנות שלידה מוכרת אוכל,ובסמל של החנות יש כוכב? אחשוב שוב.

אני רץ ומחפש את חנות המזגנים,ואז מחפש מקום שמוכרים בו אוכל שהוא ליד חנות המזגנים, ויש לו כוכב.

15. היכל התהילה
    אייס:

אתה רואה את אחד הילדים רץ אל תוך הסופר, אתה רץ אחריו מבלי שישים לב אליך ורואה שהוא עומד ללא מעש, ליד דוכן הבצל.
    אני מביט סביב ומחפש מחבוא אפשרי, אם אני לא מוצא אני נעמד ליד חלון ומדי פעם מציץ עליו

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •