סאם:
אתה נכנס לחפש בסופר, מחפש אחרי המחסן. אתה מגלה כי אכן זה חדר גדול בצבע אדום אתה מחפש אחר סימנים מוזרים, לפתע אתה שומע: "אהמ." זהו אחד העובדים "כמדומני אסור לך להיות פה, הכניסה לעובדים בלבד. פנה את המקום מיד!" הוא ממתין לתשובתך.
לואיס:
אתה יוצא מהקניון ומגלה שאתה נמצא בחנייה ענקית, כדי לצאת מהאזור צריך לקחת אוטובוס או מונית.
אוולן:
כל מה שעליך לעשות זה בסה"כ להעתיק ולהדביק בתוך בועת ציטוט...
__________________________________________________ ____
אתה רץ ברחבי הקניון ולא מוצא שום זכר לכלום, אתה נעצר להתנשף ונזכר באחותך בעצב, מה שמחזק אותך להמשיך.
פורסם במקור על ידי the charmander;"
אני רץ בחזרה אל עבר המשחק ופותח אותו,ואומר לשמחק "איפה אתה,אני מחפש אותך."
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 09-02-2010 בשעה 07:37 PM
*מה יש לך מדורה? XD* "לעזאזל עם המשחק הדפוק הזה של דורה" אני אומר מסתכל לעבר המתקן ובמעבר מהיר רואה שהמסך משתנה וצופה בכל מה שקורה וגם שומע את דבריו של אותו נער ~אני מבין, קירות אדומים, מזגן וכניסה לעובדים בלבד אין להוציא אוכל?, זה חייב להיות בסופר~ אני חושב לעצמי מקווה שאף אחד לא חשב על אותו רעיון ויוצא מן אותו מקום במהירות רבה, מתחיל להתהלך לי ברחבי הקניון מחפש את הסופר ונכנס לתוכו ~מעניין איזה פרס אני אקבל?~ אני חושב לעצמי בצפייה גדולה.
אוולן:
ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית
דניאל:
אתה מצחקק והולך לעבר מרכז הקניון, אתה רואה שם ילד קטן בוכה.
ג'ון:
אתה מסתובב בקניון מספר דקות עד שאתה רואה משפחה שמתקדמת לעברך, אתה פונה להורים ושואל אותם "איפה יש חנות אדומה עם מוצרי מאכל" האמא והאבא עונים שאינם יודעים אך אחת הבנות עונה לך "כאילו ברור שבאוכל סיני, יש שם מלא דברים מה זה טעימים! חבל רק שמה זה חם שם, הם צריכים לשים מזגן!"
סאם:
אתה ממתין שילך, הוא לא מבחין בך ואתה מתגנב לבפנים, באיזור היציאה יש מיזוג אויר שמרעיש מאוד ולא נראה כי פועלים עוברים שם בכלל, הריח מסריח ויש אשפה, וליד המכולה הגדולה של הזבל ניתן להבחין בחללית קטנה מאוד, זה מסקרן אותך אך אתה חושש להתקרב.
ההמשכים שלך קפואים עד שכולם יגיעו אליך, אתה ראשון כך שמגיע לך על כך פרס, תעודכן על הפרס בפרטי.
יורי:
אתה נכנס לקניון ומגלה להפתעתך שהקירות שלו בצבע תכלת בכלל, מאוכזב אתה עומד במרכז הסופר ליד דוכן שנודף ממנו ריח של בצל *_*
אייס:
אתה רואה את אחד הילדים רץ אל תוך הסופר, אתה רץ אחריו מבלי שישים לב אליך ורואה שהוא עומד ללא מעש, ליד דוכן הבצל.
לואיס:
אתה מזמין מונית וכעבור מספר דקות המונית מגיעה, הנהג פותח את החלון ושואל לאן ברצונך להגיע, תוכל כמובן לנסוע לשאר מקומות אך אתה נזכר כי החייזר אמר מפורש שהוא בתוך הקניון...
אוף הוא לא שם! אחשוב לעצמי,איפה יש אוכל פה?,זה הרמז שהוא נתן.ברגע שאתה חוזר לחדר המחשבים ורץ לסימולטור הנטוש אתה רואה כי דורה מנופפת לך לשלום ומזמינה אותך לתפוס ביחד איתה כוכבים ולספור באנגלית
דורה והכוכבים= אוכל= מזגן=עובדים
אולי יש בסופר הזה חנות מזגנים? והחנות שלידה מוכרת אוכל,ובסמל של החנות יש כוכב? אחשוב שוב.
אני רץ ומחפש את חנות המזגנים,ואז מחפש מקום שמוכרים בו אוכל שהוא ליד חנות המזגנים, ויש לו כוכב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)