שם אמיתי + כינוי בפורום: killerbee
שם הדמות במשחק: לוקאס
תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
אופי הדמות: עצבני ורגיש מצד אחד אבל מאוד מחושב וחכם ובדרך כלל יודע לצאת מכל סיטואציה מסובכת..
רקע:לוקאס הוא נער רגיש שאחיו נהרג בדרך מזוויעה שאף אחד לא רוצה לספר לו איך... הוא הראה לכל מי שידע על זה משהו שהוא אדיש לגבי זה ולא מעוניין לדעת למרות שעמוק בלב הוא משתוקק לדעת מה קרה לו.
הוא חכם ברמות שאי אפשר לתאר אבל הציונים שלו בבית הספר גרועים ביותר כי הוא משועמם נורא והוריו לא יודעים על זה החוכמה שלו והוא הרבה פעמים שומע אותם בוכים בלילות ומדברים על אחיו ויום אחד הוא שמע את סיבת המוות... צמרמורת עברה בגופו והוא התמלא שנאה...
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות: להגיד לי שהרקע דפוק ואין מקום שזה צפוי....
קילר סליחה כפרה, באמת לחוץ לי קצת עכשיו... חכה אני אהרוג משתמש או שניים ותרשם סבבה?
דניאל:
"איבדתי את אמא שלי בסופר!" מיילל הילד "אני רק יודע שהיא בסופר!"
דניאל:
"איך נראית אמא שלך?" אתה שואל את הילד בזמן ששניכם הולכים לכיוון הסופר, אתה מבחין בכמה מהילדים שראו ביחד איתך את הסימולטור המוזר.
"יש לה שמלה אדומה." אתה מביט סביבך ותוהה בארוניה 'למה הכל חייב להיות אדום...' אתה רואה אשה
דואגת שמחפשת כמו שנראה את הבן שלה, שכבר עזב את ידך ורץ לעבר אמו.
"תודה רבה לך!" היא צורחת "דאגתי נורא! הנה קח לך 20 פאונד על הצלת בני! (1 פאונד = 6 שקל)
,[/color][/b]
ג'ון
אתה עובר באיזור החנויות עם הג'אנק פוד והסופר הגדול שליד, בסריקה קלה רק הדוכן עם האוכל סיני בעל קירות אדומים...
אייס:
אתה עדיין מחכה לילד שאינו זז בחוסר מעש, אתה תוהה אם בכלל כדאי לך לעקוב אחריו או לחפש לבד...
ספוילר
[quote=the charmander;789884]אייס:
אתה עדיין מחכה לילד שאינו זז בחוסר מעש, אתה תוהה אם בכלל כדאי לך לעקוב אחריו או לחפש לבד..
[/quote/]
אני מחליט לחפש לבד, אני רץ לקניון ומתחיל להסתובב שם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)