פורסם במקור על ידי
the charmander
"
כולם חוץ מלואיס:
אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
יש לכם שתי אפשרויות מילוט.
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.