Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 100
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אייס:

אתה מרגיש הרגשה מוזרה ומנחש שכנראה זה מה שהחייזר דיבר עליו.

רכשת חיפושית זבל ירוקה. עלית לרמה 1! רמה של חיפושית זבל ירוקה 1.
    אני מתרכז בחיפושית 'מהי ההרגשה הזאת?' אשאל את עצמי.
    'מעניין כמה זמן אני כבר כאן' אומר כאשר אאבד את תחושת הזמן שלי

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לואיס:

אתה שואל בחנויות ומגלה שאיש לא יודע על מה אתה מדבר, אחד מהם הציע לך לחפש במסעדה הסינית...

אני פונה למסעדה הסינית הקרובה במבקש לעבוד שם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אייס: הזמן שנותר לך להישאר חיה. 01:58:35

אתה מתרכז בחיפושית ומתחיל לדמיין את עצמך משתנה ונראה כמוה. לפתע אתה מבין כי גופך אכן מסוגל להשתנות, הדבר דורש ממך ריכוז רב, ולאט לאט גופך מצטמק לגודל חרק. העור שלך מתקשח ומרגיש פריך, ראייתך מתערפלת אך חושי מישוש רבים מתעוררים אצלך, לפתע אתה מגלה הרבה עניין במכולה... אתה חיפושית זבל כעת.

לואיס:

אתה לא עומד בקצב המשחק.

אתה נכנס למסעדה סינית ורואה כי אכן הקירות אדומים.

4. Water, Earth, Fire, Air.

לואיס:

אתה לא עומד בקצב המשחק.

אתה נכנס למסעדה סינית ורואה כי אכן הקירות אדומים.
    אני רץ לחדר העובדים בלי שהמוכר יראה ומסתכל לעבר כל הכיוונים
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לואיס:

אתה מחפש חדר עובדים ואתה פשוט לא מוצא. אין חדר עובדים במסעדה קטנה זו.

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    דניאל:

סליחה ששכחתי אותך ><

אתה רץ מאחורי המשאית ורואה כי כבר יש מישהו, אז אתה רץ למאחורי אחד המכונות חשמל הגדולות שאתה לפתע מבחין בעכבר. מה תעשה?

.[/COLOR][/B]
    נו באמת אני יהיה עכבר?

--

עוזב את העכבר ומסתכל על מי שנכנס לשמה

7. Water, Earth, Fire, Air.
    לואיס:

אתה מחפש חדר עובדים ואתה פשוט לא מוצא. אין חדר עובדים במסעדה קטנה זו.
    אני מחפש מחסן אוכל
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

8. היכל התהילה
    אייס: הזמן שנותר לך להישאר חיה. 01:58:35

אתה מתרכז בחיפושית ומתחיל לדמיין את עצמך משתנה ונראה כמוה. לפתע אתה מבין כי גופך אכן מסוגל להשתנות, הדבר דורש ממך ריכוז רב, ולאט לאט גופך מצטמק לגודל חרק. העור שלך מתקשח ומרגיש פריך, ראייתך מתערפלת אך חושי מישוש רבים מתעוררים אצלך, לפתע אתה מגלה הרבה עניין במכולה... אתה חיפושית זבל כעת.
    אולי תשנה את זה לזמן במשחק? כי בילתי אפשרי אחרת.. כי אם אני בדיוק הולך לאיזה מקום ויוצא מהמחשב זה דופק לי את כל המשחק..
    ---
    אני חומק מהמכולה ורץ לכיוון מקום עבודתי, כשאני חש רחוק מספיק אני משתנה בחזרה לאדם ורץ לספארי

9. משתמש מנוסה
    "
    כולם חוץ מלואיס:

אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
    הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
    "כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
    הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
    יש לכם שתי אפשרויות מילוט.
    להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.

אני במהירות רבה מתחיל לרוץ לעבר מכונות החשמל, מנסה להתחבא שם זמן רב עד שהאנשים יצאו.

10. משתמש מנוסה
    אוולן:

אתה רץ לעבר המכולה אוחז בשקית זבל מסריחה, ונכנסת למכולה. יכולת להבחין כי שנים רודפים אחריך ואחד מהם שלף אקדח! אתה סורק את המכולה הגדולה וראית יונה פצועה וסובלת.

ג'וני:

אתה מתחבא מאחורי המשאית, ומצפה שאיש לא ימצא אותך, כשאתה מביט סביבך אתה מזהה חתולה קטנה.

לואיס:

אתה שואל בחנויות ומגלה שאיש לא יודע על מה אתה מדבר, אחד מהם הציע לך לחפש במסעדה הסינית...

סאם:

אתה נכנס מאחורי המשאית ורואה שיש כבר מישהו שם, אתה ממשיך לרוץ לעבר המכונות הגדולות ולהתחבא שם, כשלפתע אתה מגלה כלב שחור וגדול שחושף את שיניו אליך, הוא נראה מפוחד.

"גנבים!" אחשוב,אני מחפד כמה שיותר מהר משהוא נגדם (בתוך השקית),ואז הולך ומתחבא מאוחרי מכונה אחת.

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •