פורסם במקור על ידי יגאל מי עוזר לי לעקוף את שניצל מרושע מי עוזר לי
פורסם במקור על ידי Dan למזלך אולי, ולא לא ככה. שקבעו להם כי זה בצחוק, אני כרגע אם מישהי שבוגרת ממני ב3 שנים , כולם יודעים שזה בצחוק ולא רציני ולא יהיה לנו קטע גאדד .אבל רק תדע שפה זאת הייתה ממש לאיגה ,לכם לא אמרו שאתם תנשקים נכון ?אז עזוב את זה בשקט כבר
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
אף אחד לא עונה אז לו צריך
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby גאדד .אבל רק תדע שפה זאת הייתה ממש לאיגה ,לכם לא אמרו שאתם תנשקים נכון ?אז עזוב את זה בשקט כבר זאת לא, זה היה בצחוק יש הבדל וכן התנשקנו
פורסם במקור על ידי Dan זאת לא, זה היה בצחוק יש הבדל וכן התנשקנו טוב עזוב ..הלכתי להתקלח ..אני אחזור מתי שתפסיקו לדבר על זה...
עוב רד ממנה היא בוכה בטח גם כי אף פעם לא היה לה חבר...
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby טוב עזוב ..הלכתי להתקלח ..אני אחזור מתי שתפסיקו לדבר על זה... תהני במקלחת המאוד ארוכה שלך
פורסם במקור על ידי killerbee עוב רד ממנה היא בוכה בטח גם כי אף פעם לא היה לה חבר... שתוק
מי כאן?
פורסם במקור על ידי יגאל מי כאן? אני .. ודן וקילרבי .. אני לא בכיתי על שום דבר רק עשיתי מקלחת ,ואם אתם חושבים שאני כל כך גרועה ,למה אתם מדברים איתי בכלל?
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby אני .. ודן וקילרבי .. אני לא בכיתי על שום דבר רק עשיתי מקלחת ,ואם אתם חושבים שאני כל כך גרועה ,למה אתם מדברים איתי בכלל? למה את מדברת איתם בכלל
פורסם במקור על ידי יגאל למה את מדברת איתם בכלל טוב אני מניחה שאתה צודק ..מה קורה?
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby טוב אני מניחה שאתה צודק ..מה קורה? היי בר ממצב?
פורסם במקור על ידי PokeStyle היי בר ממצב? כן ..מה קורה אדם?
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby אני .. ודן וקילרבי .. אני לא בכיתי על שום דבר רק עשיתי מקלחת ,ואם אתם חושבים שאני כל כך גרועה ,למה אתם מדברים איתי בכלל? כדי לתקן הטעיות שלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום