פורסם במקור על ידי TheSkyRuby כן ..מה קורה אדם? הכל טוב מה שמעתי שיש משהו בינך לבין יגאל חחח
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby טוב אני מניחה שאתה צודק ..מה קורה? אני בסדר ואת?
פורסם במקור על ידי PokeStyle הכל טוב מה שמעתי שיש משהו בינך לבין יגאל חחח סתם שטות ... איך אתה מתמודד עם בית הספר ?אני משלימה שעות שינה באוטו אני גם בסדר יגאל
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby סתם שטות ... איך אתה מתמודד עם בית הספר ?אני משלימה שעות שינה באוטו אני גם בסדר יגאל יופי מי עוזר לי לעקוף את דן
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby סתם שטות ... איך אתה מתמודד עם בית הספר ?אני משלימה שעות שינה באוטו אני גם בסדר יגאל חח שמעי אני כיתה י'א וזה קשה אבל אני מתמודד עם זה סבבה חחח בתקווה שעוד שנתיים זה נגמר חח
פורסם במקור על ידי PokeStyle חח שמעי אני כיתה י'א וזה קשה אבל אני מתמודד עם זה סבבה חחח בתקווה שעוד שנתיים זה נגמר חח אה .נשמע קשה !1 יגאל אני יעזור לך
פורסם במקור על ידי PokeStyle חח שמעי אני כיתה י'א וזה קשה אבל אני מתמודד עם זה סבבה חחח בתקווה שעוד שנתיים זה נגמר חח אני בי' יש לי גם תקווה שעוד 3 שנים אני גומר תיכון
ולמה נראלך שתעקוף אותי?
פורסם במקור על ידי יגאל אני בי' יש לי גם תקווה שעוד 3 שנים אני גומר תיכון בהצלחה בגמירת הלימודים
אפשר לחשוב את גמרת
פורסם במקור על ידי Dan ולמה נראלך שתעקוף אותי? אני יעקוף
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby בהצלחה בגמירת הלימודים איזה כיתה את?
פורסם במקור על ידי יגאל אני יעקוף לא נראה לי
פורסם במקור על ידי יגאל אני יעקוף ובהצלחה גם לזה
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby בהצלחה בגמירת הלימודים תודה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום