Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    טוב כבר סיימתי את פלטינום, הצלחתי להיכנס למקדש בסנוופוינט (כמובן אחרי שהפעלתי תצ'יטים) ועכשיו אני לא יכול להעיר את רג'יגיגאס כי אין לי את שלושת הרג'ים האחרים... יש איזשהו קוד או משהו שאני יכול להשיג אותם?? ועוד משהו, תגידו מה עוד אפשר לעשות במשחק אחרי שמסיימים את הליגה? הייתי בבאטל פרונטיר... עשיתי שם קרבות אבל אני לא רואה מה המטרה שם ואיך אמורים לנצח כאילו שם ולזכות במשהו... חוץ מיזה יש עוד משהו מעניין שאפשר לעשות אחרי שמסיימים תמשחק? יש אפשרות להשיג אולי את האגדיים? (דיאלגה ופאלקיה יש לי, רק את ארסיאוס אני צריך).

תודה מראש על העזרה

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אתה צריך לחפש איפה שהוא בהר קורונט יש חדר כזה עם שני פוכדורים תיקח את שניהם עוף לסלסטיק ואז תדבר עם כול איש בבית של סבתא של סינת'יה ואז תלך לפסגת הר קורונט יהיה לך פורטל כחול [דילגיה]ופורטל ורוד[פאלקיה] יש גם את הטראן אבל אני לא זוכר איך עושים את זה

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    אתה צריך לחפש איפה שהוא בהר קורונט יש חדר כזה עם שני פוכדורים תיקח את שניהם עוף לסלסטיק ואז תדבר עם כול איש בבית של סבתא של סינת'יה ואז תלך לפסגת הר קורונט יהיה לך פורטל כחול [דילגיה]ופורטל ורוד[פאלקיה] יש גם את הטראן אבל אני לא זוכר איך עושים את זה
    הטראן משיגים בהר הגעש:d

בכל מקרה יש קודים בליניקה.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    כה סבבה אחי כבר עשיתי את זה ותפסתי את שניהם, יש לך מושג אבל איך אני אמור לתפוס את רג'יגיגאס במשחק?

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    תשיג את שלושת הרג'ים,אתה יכול גם בעזרת קודים זה לא נראה לי משנה ואז תוכל להילחם מולו[אזהרה הוא רמה 1 הרג'יגיגאס]

6. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    אחרי שאתה מקבל את רג'יגיגאס מהאוונט אתה צריך לתפוס את שלוש הרג'ים (כל אחד מהם ברמה 30) ואז ללכת למקדש סנופוינט ולתפוס את רג'גיגאס
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •