מיני נינג'ה:
עלילה:
מאסטר הנינג'ה מצא לו שישה תינוקות כול אחד ואחת מהם יתום מאם ואב,הוא אימן אותם להיות מאסטר באומניות לחימה שונות,אך רק אחד מהם הוא אימן להשתמש הכוח של הג'וטסו,ארבעה מתוך השישה מתלמידיו של המאסטר יצאו למסע כדי לחסל את את הרוע שהופך חיות מסכנות כמו צפרדע,שועל וארנב לחיילים מרושעים שרוצים רק לחסל.
ארבעת התלמידים נתפסו וכול אחד מהם נכלא למקום אחר,ורק שניים יצאו למסע כדי להחזיר את כול הארבעה בחזרה ולנצח את אותו רשע.
סוגי ג'וטסו:
יש כ-12 מגילות שונות שצריך להשיג בשביל לנצח במשחק והם:
מגילת הפרפרים.
מגילת נשמת חיה.
מגילת האש.
מגילת העשב.
מגילת הברק.
מגילת הטורנדו.
מגילת רוח.
מגילת האטת זמן.
מגילת מטאור.
מגילת אור.
מגילת קול.
מגילת שלג.
סוגי כלי נשק שיש במשחק:
צריך כלי נשק בשביל להילחם נכון אלה כלי הנשק שיש במשחק הזה:חרב,פטיש,חליל,קשת,חנית וציפורניי מתכת.
סוגי אויבים:
הצבא הכחול:
חייל כחול רגיל:החייל הפשוט ביותר חלש ועלוב.
מפקד כחול:הוא זה שאומר לחכ''ר [חייל כחול רגיל]מה לעשות ברגע שאתה מוציא את החרב הוא מתחיל לברוח.
שומר כחול:יש לו חנית,אם הוא מנסה לעצור אותך שאתה עושה קומבו אדום הוא יעשה את זה.
קשת:הוא יורה חצים באיטיות אך הוא מצליח לעצור הרבה לוחמים.
פטישן ענק כחול:החייל הכי חזק שלהם הוא ענק,רק בעל הפטיש יהרוס אותו.
הצבא האדום:
חייל אדום רגיל:חייל פשוט אך חזק מאוד הוא מסוכן מאוד.
מפקד אדום:בדיוק אותו הדבר כמו המ''כ.
קשת אדום:אם הקשת הכחול יורה חצים הוא יורה זיקוקים.
פטישן ענק אדום:הוא החייל הרגיל הכי מסוכן במשחק.
יוצרים:
חלילן:החייל הכי נודניק בעולם הוא משתמש בכדורי צל בשביל להפוך חיות לסמוראים עד שמחסלים אותו אי אפשר לחסל לוחמים אחרים.
בורא:לוחם מעצבן שיש לו פתח מעבר מוזר שיוצר משום מקום לוחמים מעצבנים כמהו.
בוסים:
יש חמישה מאסטרים במשחק והם מאוד קשוחים.
חרב ענקית:המאסטר הראשון קוראים לו ככה בגלל שהוא מתאפיין בחרב הענקית שלו.
פלוצראי:הסמוראי הכי מסריח הוא משתמש בגז הסירחון שלו בשביל לנצח אותך.
רגליי מים:הוא זז על המים במהירות רבה בעזרת הקביים שלו.
כנף קרח:יצור דמוי נשר שזז במהירות רבה הוא מנצל את זה שהוא חי בקרח בשביל להקשות על הטיסה שלכם.
"עין הנחש":המאסטר האחרון הוא משתמש בכוחות האופל שלו בשביל הביס אתכם,אחריו סיימתם את המשחק.
הורדה:
יש לי רק את הדמו,מצטער http://www.bigdownload.com/games/mini-ninjas/pc/mini-ninjas-demo זה האתר איפה שהחץ הכחול זה ההורדה.
*אם מישהו יביא לי את המלא תודה לו,אם אתם רוצים שאני אוסיף את סוגי החיילים אני אוסיף.