אם מותר לי להגיב פה הפייקים של דור מצויינים אבל לא ממש קשורים לפוקימונים ולדעתי הפייק התחלתי עשב שלו זוהר באופן מזעזע...
ואי אפשר לראות את ההשתפרות שלך דור כי אתה חיכית קראת מלא מדריכםים שהוא פרסם בקורס ואז התחלת.. בגלל זה הפייקים שלך ניראים יותר טובים משל כולם... אבל פייקים של אף אחד גם לא של מי שמקצוען בזה אף פעם לא ייראו לי כמו פוקימונים אמיתיים ויפים כמו צ'אריזרד גרידוס וסנורלקס...
עריכה: לדעתי הנושא הזה לגמרי לא לעניין ק רצית לגרום שאנחנו ניתבאס וננסה להיות כמו דור שלא התחיל את הקורס עם כולם אותי זה נורא עיצבן הנושא הזה והכחול זה לא פייק טוב שלי בכלל ההכי טוב שעשיתי אי פעם זה בכלל ההתחלתי אש... וכבר אין לי הרבה זמןם לשבת על פייקים אולי בחופש יהיה לי יותר...
נערך לאחרונה על ידי Expired, 09-07-2010 בשעה 05:17 PM
killerbee
כמה דברים
1 בנושא לא בחרתי את הפוקימון הכי טוב שלכם אלא את הפוקימון האחרון שעשיתם כי הוא הכי רלוונטי.
2 הדיבור שלך מאוד לא יפה, זה לא תחרות, אתה מדבר כאילו זו תחרות, רציתי להראות שיפור, אני חושב שדור עבר שיפור כמו כולם, תאמין לי הוא התיחיל בדיוק כמוך, במקום לריב ולהגיד שהוא לא טוב תנסה להשתפר בעצמך, כי תאמין לי הוא עשה את העבודה שלו, ולעומת העבודה הראשונה שלו הוא מאוד השתפר, אז תספיק עם השטויות האלו, כל אחד יוצר פייקים בשיטה שלו, אבל לפייקים יש חוקים והוא פועל לפי הם ומאוד משקיע.
1. אני יודע את זה
2. דור התחיל באמצע הקורס לעשות פייקים ואני לא אומר שהם לא יפים אני רק אומר שהוא היה צריך להראות הכל מההתחלה ככה היו רואים יותר התקדמות... הפייקים שלו טובים אבל הם תמיד היו כאלה... כמו שאמרו כבר קודם
3. חוקים? מה זה כבר זה ציור חופשי אין בזה "חוקים" אולי אלה החוקים שלך לפייקים...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)