Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם במשחק: אייס
    מראה: (תיאור או תמונה)אייס בערך בגובה מטר שבעים, הוא בעל שיער שחור אשר מכסה עין אחת שלו.
    הוא נוהג ללבוש ג'ינס ארוך אבל עדיין מצליח לנוע בחופשיות,וחולצת T שחורה.
    נשק:מקל עץ (לא לגעת)
    כסף: 2500 יין (לא לגעת)
    רוח: אנג'ל
    מראה הרוח: שיערו של אנגל חלק וצבעו לבן בגדיו הם חולצתו היא חולצה פשוטה בצבע לבן, ומכנסי בד בצבע שחור.
    רקע הרוח: אנג'ל נולד למשפחה מלכותית בעיר גדולה בזמן ימי הרנסאנס.
    הוריו החליטו לקרוא לו אנג'ל משום החיוך אשר היה על פניו רוב הזמן, כאשר היה נער הוריו נהרגו על ידי מורדים אשר השתלטו על העיר, אנג'ל הספיק להתחבא בתוך הארון וראה את הוריו נרצחים מול עיניו.
    לאחר שיצא מהארון (xd) המורדים כבר הספיקו ללכת, אנג'ל הגיע למצב שמאציל הוא הפך לילד משוטט אשר נלחם על מזונו, בתקופה זאת אנג'ל נהפך לאלים ביותר, כאשר התבגר הוא נפגש עם נער נמוך בשם אייס, אייס היה משוטט כמוהו, שניהם התחברו מיד, באחד הימים שנפגשו אייס החליט לספר לאנג'ל שהוא שודד, והוא צריך את עזרתו על מנת לשדוד מרכבה אשר תעבור באזור, אנג'ל היה מופתע ממה שהוא שמע ולאחר מחשבה ארוכה הוא החליט להסכים.שני הנערים ערבו למרכבה אייס נשכב מלפניי המרכבה והתחזה לפצוע המרכבה כמצופה עצרה ובדקה מה שלומו אנג'ל בינתיים גנב את האוצר אשר העבירו במרכבה, בשל חוסר מזל אחד החיילים שהעבירו את המרכבה הסתובב וראה את אנג'ל גונב, במחשבה מהירה החיילים שלפו את חרבותיהם ועמדו לרצוח את אייס ואנג'ל.
    אנג'ל הלך אחורה ובטעות הפיל את התיבת האוצר, התיבה נפלה ונפתחה מתוכה יצאה חרב כסופה בעלת ציור של דרקון כסוף.
    אנג'ל שלמד להילחם בזמן שהוריו חיו לקח את החרב והתחיל להילחם בחיילים,אנג'ל עמד לנצח אותם אבל לבסוף חייל בודד הצליח לדקור למוות את אייס, אנג'ל אשר היה בהלם רדף אחריי החייל וחיסל אותו.
    מאותו היום אנג'ל החליט להתחיל לעבוד כרוצח אשר עבד עם המשטרה תפס אנשים בעלי באונטי(הכסף שיש לפושעים על הראש כאשר מסגירים אחד כזה מקבלים את סכום הכסף).
    באחת המשימות שלו הוא היה צריך לתפוס כנופיה ששדדה כפרים, הוא ערב להם בתוך כפר שהם עמדו להגיע אליו, שהכנופיה הגיע אנג'ל לא הצליח להרוג את כולם, והוא מת במשך הקרב.
    נשק הרוח: (לרוח יש נשק משלה וברמה גבוהה של קשר וכח רוחני יש אפשרות להשתמש בו):חרב כסופה בעלת ציור של דרקון זהוב שמגיע מהקצה עד לסוף הניצב ושם יש ראש של דרקון.

אני צריך ללכת אני אמשיך שאני אחזור :p
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שם במשחק: צ'יף
    מראה: שחום עור, גבוהה במיוחד, שיער ועיניים שחורות כפחם בצורה כמעט על טבעית, לובש קליל בדרך כלל חולצת T וג'ינס נוח.
    רוח: אוטומאטומאום.
    מראה הרוח:
    Spoiler ספוילר

רקע הרוח: אוטומאטומאטום, אינדיאני מסוכן ששכן אי שם באפריקה, בחייו ידוע היה גם בכינויו "הנשר הזועם" תודות לנשק המסוכן שהיה לו, שני סכינים חדים שהיו בצידי זרועותיו, אומרים שהסיבה שאינו מפספס אף פעם עם הנשק הזה, משום שגנב אותו מבית גנזיו של הצ'יף שלו, זאת גם הסיבה שנהרג, אך היתה זו שמועה ללא כל בסיס אמיתי.
    נשק הרוח: "כנפי הנשר הזועם" כך נקרא הנשק שלמעשה היה מן שני סכינים חדים עם הילה מיוחדת שלא היה ניתן לדעת מה היכולת המיוחדת של הנשק, לפחות לא בינתיים.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם במשחק: לוק
    מראה: גבוה שיער חום עיניים כחולות די רזה ולא שרירי במיחד נוהג ללבוש חולצת טי ומכנסי טריינינג הוא דיי מזניח את עצמו כי הוא מזלזל בעצמו ובמראה שלו...
    רוח: ראשימארו (חירבוש לשמו)
    מראה הרוח: רוח של לוחם חרבות שנראה כמו סטודנת שדיי דומה ללוק רק גדול יותר עם חרב קאטנה שחורה הוא הוציאו אותו להורג על האשמה שהוא היה רוצח סתם אנשים עם החרב שלו... מסופר שהוא אביו אבותיו של לוק.. הרוח הזאת די משתדרגת עם השנים כלומר הופכת להיות דומה לתקופה אבל היא הייתה חיה כמתנקש בעבר והיה לו נשקים אחרים אבל בקרבות הוא היה משתמש בחרב...
    רקע הרוח:אופס... כתבתי חלק למעלה לא ראיתי את זה...
    נשק הרוח: קטנה שחורה...

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם במשחק:לי סאיורן
    מראה:
    רוח: דימון
    מראה הרוח:לרוח שלי יש לה מגנים על התפים שלה יחש לו צלקת בעין.שיער שחור
    רקע הרוח: דימון לכפר של רוציחים.מגיל צעיר לימדו שם לרצוח .בגיל 10 דימון יצא לעולם ויצא לרצוח.במהלך חיון הוא רצח יותר.מילין אנשים.יום אחד דימון פגש לוחם סיף חזק מאוד.הקרב בינהים הלך 3ימים ברץ ללא הפסקה.דימון קיוה לנצח את הסיף.אך הסיף היה יותר חזק מנו ורצח את הרוצח.וכך מת דימון.דימון קיוה לאחר מותו שהוא יחזור איכשהו לחים מתישהו וירצח את האיש שרצח אותו.
    נשק הרוח: חרב ארוכה מאוד בצבע אש.יש לה ציורים של להבות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    שם במשחק:ניב יושיקי
    מראה:
    רוח: בשיוצו
    מראה הרוח:
    רקע הרוח: הוא נולד בשנת 1743 בפרס,שאז פרצה מלחמת השדים הוא היה חייל רגיל והוא לא רצה להילחם אבל הכריכו אותו להילחם ברוחות,ברוחות מהעתיד וכך הוא ניבחר להיות הרוח של העתיד העתיד 2010 וכך קיבל ניב עוד שני מתנות-חבר,שאמנות
    נשק הרוח: יש לא שני סכינים שמתארכים בתקיפה וגם מתחדדים בתקיפה

6. the bitch is back
    שם במשחק: אליאן
    מראה:
    Spoiler ספוילר

רוח: טירה
    מראה הרוח:
    רקע הרוח: טירה נולדה בשנת 1423 בלונדון הרחוקה. היא הייתה יתומה משני הוריה שמתו ממגפה קשה שהכתה באותה תקופה ברחבי אנגליה.היא הייתה לבדה וברק בהיות בת שלוש נאצלה להיתמודד עם רעב כבד וחורף מקפיא. בהיותה ילדה קטנה, ריחמו עליה זרים ותמיד היו נותנים לה אוכל וחלקם אפילו כסף. כשהייתה בת חמש כבר נהפכה ממומחית בתחמנות וידעה כל דרך להוציא מאנשים זרים כסף במילים או- במעשים. כתוצאה מכך עד גיל 12 נהפכה להיות הגנבת הכי נחשבת ברחבי לונדון. אחרי שנות הבזיזה והגניבה, החליטה טירה שגניבה משעממת אותה והחליטה לנסות משהו חדש- רוצחת סכירה. וכך היה ושוב עד היותה בת 18 בלבד הצליחה טירה לרצוח יותר מ 530 בני אדם- מתוכם חמישה מבתי האצולה. לבסוף בערב קיצי חמים, כאשר נהנתה מהלילה הקריר של לונדון, ובעודה מתכננת כיצד תרצח את יעדה הבא- מלכת אנגליה, אחרי מספר נסיונות נסתה לחשוב על רעיון חדש ומקורי, פרצו לדירתה חמישים מחייליה של המלכה ותקפו אותה קשות. הם לכדו אותה והובילו אותה למשפט- שם נשפטה לשריפה בעודה בחיים. וכך מתה טירה ביותה בת 18 בלבד.
    נשק הרוח: גלגל לחימה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    אויש זה יהיה קשה,המון רשומים!
    אני אתחיל את המשחק אחרי ראש השנה
    ביום ראשון הבא!
    כרגע אני עסוקה בלימודים וברוה"מ כנראה לא בבית

And If You Don't Know, Now You Know

8. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    הרשמה:
    שם במשחק: ריין
    מראה: שער שחור-אדומני, צלקת לכול אורך עינו הימנית, עיניים כחולות, גבוהה.
    נשק:מקל עץ
    כסף: 2500 יין
    רוח: דארקון.
    מראה הרוח: שער לבן ארוך וקוצני, עיניים שחורות-זהובות, שני צלקות אלכסיוניות ואנכיות שעל עינו השמאלית, לבוש בחליפת שריון אדומה כדם ומגני כתפיים שנראים כמו פני דרקונים שפותחים את פיים, זוג נדנים מוצלבים על גבו.
    רקע הרוח: דארקון היה הבן של מלך ספרטה הראשון, הוא היה הראשון שיצא לצוד את הביזון כחול הקרניים בבגרותו, הראשון שעבר התאכזרות אדירים כול חייו כדי להכשיר אותו ללוחם חזק במיוחד, הראשון שידע מה זה סבל באמת, בסוף הכשרתו, כאשר הגיע לגיל 23, יצא להתקפה נגד אביו, ונגד כול המשמר המלכותי, כלי ההרס הגדול, החזק והמטופח ביותר בעולם יצא למלחמה נגד יוצריו, הוא לא להמשיך לסבול את ההתאכזרות, הוא נסיך!
    הוא הרג את כול המשמר המלכותי לפני שהגיע לאביו, אך ברגע שהתכוון להניף את חרבו הנוקמת, הוא נהרג על ידי לוחם כלשהו, הלוחם אלאגס הארור.
    נשק הרוח: שני חרבות ספרטניות גדולות, עשויות זהב מלוטש ומבריק, על כול אחד מהם ציור של דרקון סיני כסוף על כול אורך החרב.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    שם במשחק: מייק
    מראה: (תיאור או תמונה): 1.70 בעל עיינים חומות ושיער שחור קצר.
    בדרך כלל חושב לפני שעושה, אך לפעמים הוא עושה דברים בלי הבחנה.
    רוח: (שם הרוח)קאסיו
    מראה הרוח: זקן נמוך בעל שיער לבן ובגדים פושטים וישנים.
    הוא בעל אנטילגנציה גבוהה וחכמת חיים ומהיר וחזק הרבה יותר ממה שהוא נראה.
    רקע הרוח: (מה עבר עליו בהיסטוריה,מה הוא היה (סמוראי,לוחם ספרטני,חייל בצבא כל שהוא מהעבר ועוד...),איך הוא מת) קאסיו היה חוטב עצים עני מאוד אך מוכשר מאוד בעל גרזן מיוחד שקיבל מסבו כשהיה נער וסבו אמר לו שיש בגרזן משהו מיוחד אך קאסיו אף פעם לא גילה מה מיוחד כ"כ בגרזן.
    עם הזמן צבר קאסיו יותר ויותר חובות והוא לא יכל להחזיר אותם והסתבך עם השוק השחור ששלחו אליו רוצחים שכירים.
    כשהגיעו אליו הרוצחים השכירים הוא ברח אבל עם הזמן הוא הבין שהוא לא יכול לברוח יותר והוא חייב להילחם.
    הוא הצליח להרוג הרבה מהרוצחים אבל הם היו רבים מדי והצליחו לרצוח אותו בסוף.
    נשק הרוח: (לרוח יש נשק משלה וברמה גבוהה של קשר וכח רוחני יש אפשרות להשתמש בו) גרזן מיוחד שקיבל ע"י סבו ושהיה שלו כשהיה חוטב עצים.
    היכולת שלו לא ידועה עדיין.

קרדיט לmcshay

10. מורחקים
    שם: טל זה השם אמזונס זה המציאות
    מתי יתחיל המשחק??????

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי dragon צפה בהודעה
    מתי יתחיל המשחק??????
    הוא כבר לא יתחיל.. היא אמרה שהוא יתחיל בראש השנה ו.. בוא נומר "קצת גלש לה.."

.

12. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    לא שמתי לב לתוגבה האחרונה אז טעות...
    נערך לאחרונה על ידי Scizor, 09-29-2010 בשעה 04:47 PM
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    איזו הקפצה~
    ננעל..
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •