שם במשחק: אייס
מראה: (תיאור או תמונה)אייס בערך בגובה מטר שבעים, הוא בעל שיער שחור אשר מכסה עין אחת שלו.
הוא נוהג ללבוש ג'ינס ארוך אבל עדיין מצליח לנוע בחופשיות,וחולצת T שחורה.
נשק:מקל עץ (לא לגעת)
כסף: 2500 יין (לא לגעת)
רוח: אנג'ל
מראה הרוח: שיערו של אנגל חלק וצבעו לבן בגדיו הם חולצתו היא חולצה פשוטה בצבע לבן, ומכנסי בד בצבע שחור.
רקע הרוח: אנג'ל נולד למשפחה מלכותית בעיר גדולה בזמן ימי הרנסאנס.
הוריו החליטו לקרוא לו אנג'ל משום החיוך אשר היה על פניו רוב הזמן, כאשר היה נער הוריו נהרגו על ידי מורדים אשר השתלטו על העיר, אנג'ל הספיק להתחבא בתוך הארון וראה את הוריו נרצחים מול עיניו.
לאחר שיצא מהארון (xd) המורדים כבר הספיקו ללכת, אנג'ל הגיע למצב שמאציל הוא הפך לילד משוטט אשר נלחם על מזונו, בתקופה זאת אנג'ל נהפך לאלים ביותר, כאשר התבגר הוא נפגש עם נער נמוך בשם אייס, אייס היה משוטט כמוהו, שניהם התחברו מיד, באחד הימים שנפגשו אייס החליט לספר לאנג'ל שהוא שודד, והוא צריך את עזרתו על מנת לשדוד מרכבה אשר תעבור באזור, אנג'ל היה מופתע ממה שהוא שמע ולאחר מחשבה ארוכה הוא החליט להסכים.שני הנערים ערבו למרכבה אייס נשכב מלפניי המרכבה והתחזה לפצוע המרכבה כמצופה עצרה ובדקה מה שלומו אנג'ל בינתיים גנב את האוצר אשר העבירו במרכבה, בשל חוסר מזל אחד החיילים שהעבירו את המרכבה הסתובב וראה את אנג'ל גונב, במחשבה מהירה החיילים שלפו את חרבותיהם ועמדו לרצוח את אייס ואנג'ל.
אנג'ל הלך אחורה ובטעות הפיל את התיבת האוצר, התיבה נפלה ונפתחה מתוכה יצאה חרב כסופה בעלת ציור של דרקון כסוף.
אנג'ל שלמד להילחם בזמן שהוריו חיו לקח את החרב והתחיל להילחם בחיילים,אנג'ל עמד לנצח אותם אבל לבסוף חייל בודד הצליח לדקור למוות את אייס, אנג'ל אשר היה בהלם רדף אחריי החייל וחיסל אותו.
מאותו היום אנג'ל החליט להתחיל לעבוד כרוצח אשר עבד עם המשטרה תפס אנשים בעלי באונטי(הכסף שיש לפושעים על הראש כאשר מסגירים אחד כזה מקבלים את סכום הכסף).
באחת המשימות שלו הוא היה צריך לתפוס כנופיה ששדדה כפרים, הוא ערב להם בתוך כפר שהם עמדו להגיע אליו, שהכנופיה הגיע אנג'ל לא הצליח להרוג את כולם, והוא מת במשך הקרב.
נשק הרוח: (לרוח יש נשק משלה וברמה גבוהה של קשר וכח רוחני יש אפשרות להשתמש בו):חרב כסופה בעלת ציור של דרקון זהוב שמגיע מהקצה עד לסוף הניצב ושם יש ראש של דרקון.
אני צריך ללכת אני אמשיך שאני אחזור :p