לאחר פרישתו של zuran מניהול, מוניתי לנהל את הפורום. ברצוני להודות לzuran על עבודתו המדהימה ועל השינוי הגדול שחולל בפורום, מבחינתי, אתה היית מנהל מצויין שכיהן בכבוד את הפורום מזה כ3 שנים ברציפות.
ובכן ברצוני ליידע אתכם בתכנונים הקרובים והרחוקים שלי בפורום הזה, הפורום עבר שינוי לטובה, אך עדיין העבודה רבה ואשתדל בכל כוחי לרומם את הפורום הזה ולשדרג את הפעילות בו ברמה ניכרת. ברצוני לבקש בקשה חשובה, כל רעיון או עצה לשיפור פני הפורום יתקבלו בברכה בה״פ ובמסן.
כל מי שאוהב את הפורום ורוצה בצמיחתו מתבקש להרבות פעילות ולהראות נכונות בגל העבודה השוטף שאני מעוניין להרים.
תכנונים לזמן הקרוב:
• שיפוץ הלינקייה והוספת מדריכים חיוניים. אני מעוניין שהלינקייה תהיה יותר נעימה לעין והגולש יתמצא בה ביתר קלות. כמו כן, ישנם מדריכים רבים אשר בסופו של דבר נצרכים בפורום הזה, אשתדל לפרסם מדריכים נעימים לקריאה וחיוניים לקוראים וגם לכותבים, בין אם מתחילים הם ולא מנוסים ובין כותבים מנוסים אשר ימצאו טיפים חיוניים לעבודתם.
• חידונים ותחרויות מתבקשים בפורום הזה כמים לטועה במדבר, אני מתכוון להרים חידון בזמן הקרוב, אשר יגרום לגולשי הפורום להתעניין ולהגיב בסיפורים שלכם, הכותבים. (פרטים על החידון יבואו בהמשך.)
• אני מעוניין לבקר את הפרקים בסיפורים שתפרסמו בצורה יותר מקצועית ומורחבת, מה שידרבן כותבים לפרסם סיפורים.
תכנונים לעתיד המעט יותר רחוק:
• אני מעוניין לסקר ולמנות מסקרים, אשר יקראו סיפורים וטקסטים אשר ירחיבו את דעת הקוראים והגולשים בפורום וברשת, אני מאמין שדבר זה יגרום לגולשים ברשת להתעניין בפורום יותר, ולהבין שלא מדובר בפורום פוקימון בלבד אשר מלבד סיקורי פוקימון, אינו מנפיק תועלת נוספת.
• יש שיקול להביא סופרים מקצועיים שאני עומד איתם בקשר ולחשוף את הסיפורים שלכם בפניהם, תוכלו לקבל ביקורת בונה על סיפורכם ואולי, אם הסיפור והכתיבה ברמה המתאימה, אולי יצא לכם משהו מזה...
•יש תיכנון לפרסם ספר לסיקור כל שבוע והמסקר הטוב ינצח. כמובן שזה יתרום רבות לתוכן הפורום.
•יש עוד הרבה רעיונות שצצים, אני מאמין שעוד יהיו, אך כרגע, זה מה שיש לי לפרסם. מאמין שזה מספיק בינתיים.
אז ראשית כל, אני מוכרח להבהיר לכם, שפעילות שוטפת בפורום תתבצע אך ורק בזכותכם, כיון שהבעיה העיקרית של הפורום היא אינה רמת הסיפורים אלא כמות הסיפורים. אני אפעל בכל הכח להרים את זה ומקווה שאניב פירות.
תודה רבה לכם.
אני נועל את האשכול הזה, אך פניות מתקבלות בה״פ בשמחה.
שמח להתחיל לעבוד, אדם. הצ׳ארמנדר היחיד.*