נידורן רלטס זיגזגון ולפיקס גראוליט סאלאמנס גולפין קרוגנק פוצ'ינה נזליף ועוד כמה מי אין לך מפה
קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)! קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת! ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת! ספוילר ועוד קרדיט ל riolu על החתימה היפה הזאת
ספוילר ועוד קרדיט ל riolu על החתימה היפה הזאת
באנגלית תכתוב
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
תכנס לאשכול שלי החלפה אין לי כח לרשוןם באנגלית שם זה כבר רשום באנגלית
ראיתי ואין לי את הרוב
תרשום לי מי כן יש לך
טוב אפשר לעשות את ההחלפה בערך בשבע וחצי?
יש לי את: מי זה גולפין? מי זה פוצינה? מי זה נזליף? יש לי קרוגנק אני יעשה לך ביצת רלטס מה אתה לא טס יואב?
תבדוק בסרבי גולפין הוא מסוג רעל פוצ'ינה מסוג אופל ונזליף מעשב ואופל
פורסם במקור על ידי tomergt60 יש לי את: מי זה גולפין? מי זה פוצינה? מי זה נזליף? יש לי קרוגנק אני יעשה לך ביצת רלטס מה אתה לא טס יואב? הטיסה ב5 בבוקר ככה שיש לי זמן.
את גולפין ואת פוצינה אין לי ואני יכול לעשות לך ביצה של נזליף אבל את התת התפתחות הראשונה ויואב אפשר ב7 וחצי
יש לך רק שלושה אז אני מביא לך רק שלושה ויואב יש לך נידורן
איזה שלושה?
פורסם במקור על ידי tomergt60 את גולפין ואת פוצינה אין לי ואני יכול לעשות לך ביצה של נזליף אבל את התת התפתחות הראשונה ויואב אפשר ב7 וחצי כן יש נידוקינג,אני יכול להרבות אותו כן ה7 וחצי,קבענו?
כן קעבנו ודברו בהודעות הפרטיות על החלפות שלכם ואיזה מתקפות אתה רוצה שהיה לגרנצומפ ובאיזה רמה גם כן?
נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 09-06-2010 בשעה 05:05 PM
יואב מי אתה רוצה עליו תומר מתי מחליפים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום