ניב אתה מוכן להסביר לי למה אתה לא מקשיב? הסברתי לך משהו בה"פ...
אני מקווה שתשפר את הסיפור בפרק ב'. אם קשה לך דבר איתי במסן או בה"פ.
פרק 2:
בפרק הקודם גיבורנו פיספסו את המעבות וכעת הם צריכים לחכות שבוע
אחרי שהגיעו לעיר ופיספסו את המעבורת משהוא נחשף לעיניהם זהו היה פוקימון,צורתו מוזרה אבל הוא הלך מיד שראו אותו אז ג'ימי ניזכר במיקרה עם ראיקו ואמר:"הוא דומה לפוקימון שראיתי בעבר"
"מי הוא במה הוא דומה אני רוצה לדעת גם "אמר ריצי
"טוב אני יספר לך את הסיפור" ענה לו ג'ימי
"פגשתי את חברתי מארינה אחר כך טיילנו וראיתי את צוות רוקט מנסה לחסל את הפוקימון הדומה לזה שראינו עכשיו ואני וחברים שלי הצלנו אותו" אמר ג'ימי בקצרה
"ניראלי הוא אגדי ענה" לו ריצי "כן הוא אגדי" אמר ג'ימי בחיוך
"אז אולי צוות רוקט נימצאים פה?" אמר ריצי בדאגה.
שניהם הלכו למרכז הפוקימונים והיתקשרו לפורפסור אלם
אלם הסביר להם שהוא אחד משלושת הכלבים האגדיים:ראיקו-כלב החשמל,אנטיי-כלב האש
ואחרון מה שראיתם סוויקון-כלב המים
לאחר כמה שניות נישמע קול של פצצה אף אחד לי יצא רק ג'ימי וריצי
"מה קרה לדעתך?"אמר ג'ימי ופרצופו של ריצי נידהמו והוא אמר:"ניראלי סוויקון".
הם הלכו למקום ההיתרחשות וראו רובוט של צוות רוקט מכאיב לסוויקון בעזרת חישמול.
![]()
אנשים אלו היו שם הבת זו דומינו הבן עם הסיער הצהוב אטילה ועם האפור הון
"לא שוב הוא" אמרו אטילה והון."הפעם לא תעצרו אותנו" אמרה דומינו
ואז אטילה ואון הוציאו סטיליקס וסקראומי.
"מחפשים קרב"אמר ג'ימי והוא הוציא טייפלוזן וריצי הוציא את זיפו הצאריזאר.
"סקראומי רוח,סטיליקס זריקת אבנים"אמרו צווט רוקט
"עכשיו תיתחמקו והישמשו בלהביור זיפו על סקראומי וטייפלוזן על סטיקס"אמרו ג'ימי וריצי
ושני הפוקימונים של צוות רוקט היתעלפו
דומינו החזירה"לוזרים שניכם עכשיו תיתכוננו לכיסוח מדומינו"ואז היא שלפה פוקדור וזימנה את:טאיירינט
המשך יבוא...
פרק יפה נחמד קצת מציק לי הגודל של התמונות של אטילה,דומינו והון
תודה השקעתי מישהוא יכול להכין לוגו על סוויקון?
ישנן כמה בעיות בפרק הזה:
1. "משהוא נחשף לעיניהם זהו היה פוקימון,צורתו מוזרה אבל הוא הלך מיד שראו אותו אותו "
מה הקשר אבל? אבל היא מילת ניגוד. אבל אומר שצריך להתקיים פה סתירה או ניגודיות מה שאין פה. אז למה הכנסת אותה.
2. "מיד שראו אותו אותו אז ג'ימי"
כתבת אותה מילה פעמיים, תעבור אל מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את זה.
3. "מי הוא במה הוא דומה "
צריך לרשום "ובמה הוא דומה." אתה רושם שתי שאלות אז צריך להיות קישור ביניהן.
4. " אני יספר לך"
צריך לרשום "אני אספר לך" כשיש פועל של "אני" בעתיד זה תמיד מתחיל באות א'.
5. "פגשתי את חברתי מארינה ואז טיילנו וראיתי"
צריך לרושם פגשתי את חברתי מארינה, אז לשים פסיק (ולא ו' החיבור!) ואז לרשום וראיתי. אסור לרשום בעברית פעמיים ו' החיבור במשפט אחד, במקום שמים פסיק.
6. "ופרצופו של ריצי נידהמו "
פרצוף זה יחיד! פנים זה רבים!
יש לך המון שגיאות שרובן בסיסיות מאד! תעבור על הדברים האלה ואני מציע לך גם לעשות העתק הדבר לוורד אם אתה לא כותב את זה קודם שם וכל פעם שזה מסמן לך שגיאה תתקן.
לא הבנתי מה אתה כותב. תכתוב עם פיסוק! אחרת אי אפשר להבין אותך לא בהודעה רגילה ולא בסיפור.
פרק 3:הקרב הגדול,ספארקי חוזר
כעט הקרב של גיבורנו , דומינו שמה גיבורנו משהוא שחושם להם את הפה טאיינר מתקיף ראשון בקרן על הוא פוגע בצאריזר.
ואז טייפלוזן מתקיף בלהביור,הוא ניפגע ואז הוא מיתכונן אם קרן על חזקה,לפני שהוא בא ליפגוע בטייפלוזן הוא מיתחשמל והקרן מואטת זה מה שמשאיר את טייפלוזן להיתחמק והוא מצליח והוא מישתמש בלהביור.
ואז מריעים ריצי וג'ימי כיטראיינר חוסל וצוות רוקט ועף,השאירו את סוויקון שכוב על הריצפה והוא אומר בכאב:"תעזרו לי אני גוסס",ג'ימי מוציא נידוריינו וטייפלוזן,הם עוזרים לקחת את סוויקון למרכז הפוקימונים
שהם מגיעים כל העיר מיסתכלת על גיבורנו ומעודדים אותם.
שהם הגיעו האחות ג'וי לקחה אותו מהם על חדר טיפול נימרץ והזריקה לו מים.
הם ישנו שם ובבוקר סוויקוןנעלם,אמרו שראו אותו הולך אל הים,"הוא בטח יהיה בטוח"אמר ריצי.
פרק קצר,יש לנו פרק כפול!!!!!!!!
פרק ארבע:הספינה,המכון החמישי
הינה אחארי רבעה ימים גיבורנו עולים על הספינה בדרכם למכון החמישי מה שהם לא יודעים שצוות רוקט איתם,הם יורדים למצפה הים איזה מראה יפה ומרהיב ואז ראו את סוויקון הוא אמר להם:"תודה על שהצלתם אותי" אתם הגיבורים שלי ,בצד הדלת עומדים שלישיית אנשים מיסתורים שג'ימי וריצי לא רואים הלא הם צוות רוקט.
פיתאום צוות רוקט יצאו מהדלת הופיעו עם שיר:"צוות רוקט לוכד אגדיים ובצרות כפולות ומכופלות הון,אטילה,ודומינו מביאים את ההרס ישר לפנים שלכם".
מרוב הפחד סוויקון ברח למרבה המזל ואז התחיל קרב בין ספארקי של ריצי לבין מאק של אטילה.
"מאק פצצות רפש"אמר אצילה,"היתחמק ואז מכת ברק"אמר ריצי,שניהם הצליחו להיתחמק משני המכותרק שהחשמל המפספס פגע בצוות רוקט וצוות רוקט היתחפף מישם.
ומכאן ריצי החזיר את ספארקי,כעבור שעה... נישמע קול "הגענו כל הנוסעים לרדת מהאוניה" ואז גיבורנו הגיעו לאי שעליו המכון החמישי.
הם מרפאים את הפוקימונים והולכים למכון ועושים "אבן ניייר או מספריים" וג'ימי ניצח
הם הגיעו למכון ופגשו את מנהיג המכון ושמו צאק,"מי בא לאתגר אותי לקרב פוקימונים הוא שואל","אני ואז הוא" אמר ג'ימי.
ריצי עלה למקום הצפיה ואז החל הקרב,"הקרב הוא קרב זוגות שניים על שניים" אמר השופט,מאמן המכון הוציא פרימאפ,פוליראת'
אחארי חשיבה הוציא ג'ימי:סאנדלאש נידורינו
פרקים הבאים:גורל ג'ימי,הקרב המותח של ריצי
אתה לא משקיע בפרקים,-פרק ארבע הוא בקושי שורה וחצי.
תסתכל גם על הפרק "הארוך" שלך,-הוא רק חמש שורות,אתה צריך להאריך אותם.
אתה כותב ממש לא ברור! תקרא את מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם! אתה לא רואה שהמשפטים לא מנוסחים בצורה ברורה?
ואני מסכים עם magikarp , הפרקים שלך ממש קצרים וזה נותן הרגשה שאתה כותב אותם ממש בחפיף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)