Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    פרק 5:גורל ג'ימי
    ג'ימי בקרב שלו במכון וריצי מחכה לתורו .
    השופט צועק:"אנחנו מתחלים את הקרב".סאנדסלש מישתמש ברעידת אדמה ונידוקינג בעוקץ רעל על שניהם וכן זה מצליח ליפגוע אבל הפוקימוננים של צאק לא חולים כפי שתיכנן ג'ימי,ואז הפוקימונים של צאק הישתמשו במכה כפולה,ג'ימי ניצל את הרגע והישמש בעוקץ רעל שהחלה את פוליארת'הסבל של פוליארת' המיך וכאב לו נורא אך הוא ניער את עצמו וחזר לקרב,
    אך כי עדיין היה חולה ואז ג'ימי אמר לפוקימונים שלו לשניהם מכה כפולה על פוליארת' וכך פוליארת' הובס,אחארי כמה מיתקפות של אחד נגד השני ג'ימי אמר:"סיימו את הקרב הזה בכח ששנינכם תישתמושו במכה כפולה" ואז פרימאר הישמש באגרוף מאך.
    הכל ניהיה עשן ואז ג'ימי הוצי את בידריל שהעיף את הרוח וכך גילו שג'ימי הוא המנצח והוא קיבל את התג החמישי,ג'ימי עלה ליצפות וריצי ירד לזירת הקרב וצאק, הלך לאנשהוא ריצי חשב שזה לראפות את הפוקימונים שלו ואחארי כמה שניות הוא חזר.
    פרק 6:הקרב המותח של ריצי
    הקרב התחיל וצאק הוציא את הפוקימונים החילופיים שלו:היטמונלי(לי) והיטמונצ'אן(צ'אן)
    וריצי בחר ברוז(טיילו) וזיפו(צאריזאד),ריצי אמר לשניהם להיות באוויר,צראן על על לי ולי ניהיה נמוך כאילו אין ליו רגלייםופיתאום קפץ לגובה שניהם התקיפה על רוז עד שהוא היתעופף מישם וזיפו הישתמש בלהביור עללי צאן ושרף אותם ואז רוז למד מיתקפה מהירה ואז הוא היתמש בה על צ'אן וצאן הישתמש באגרוף מאך ואז רוז והוא עמדו על הריתצפה פיתאום בא מטיילו הבזק ואז שההבזק ניפסק זה היה סוולו וההוא למד ציפור אמיצה וקרב צמוד זיפו התקיף את צ'אן בלהביור ורוז את לי בציפור אמיצה,לי הגיב ונתן ביטעה מסובבתושניהם ניפגעו ואז לי את קפיצות בכל המיגרש וגם הישמש בביטעה בסובבת ,רוז עלה על זיפו והישתמש ברוח וזיפו בלהביור וכך פגעו בלי מבלי שיכאיב להם וכך שני גיבורנו ניצחו וזכו בקרב המכו והשיגו את התג החמישי שלהם.
    הם חזרו למרכז הפוקימונים ודוקטור אלם היתקשר הוא אמר לג'ימי שהביצה שלו בקעה ויצא פוקימון ממחוז אחר בשם סינו
    לפוקימון קוראים ריולו ואז גיבורנו עלו שוב על הסיפון וכך חזרו לעיר אולווין וכך המסע של גיבורנו ממשיך עם חבר חדש לצוות.

2. Retired
    שם: Ashar
    2 פרקים נחמדים אחי אבל הפרקים שלך הם מאוד קטנים
    פרישה

3. I Love Anime
    הפרק הזה יהיה קצר ובבוקר יצא פרק ארוך
    פרק 7:החוזק של ריולו
    ג'ימי בדק את המיתקפות שריולו שהפתיעו אותו הפוקידע אמר:"לריולו יש את המתקפות:אגרוף מאך,מיתקפה מהירה,חפירה קרב צמוד ואגרוף כפול"
    אחארי החזרה לעיר אולווין הם הולכים לטייל הם יושבים מאכילים את פוקימוניהם שניהם בדשא וגם ליד האגם
    ופיתאום מישום מקום מגיע לו אש הוא בקרבות של מוחות החזית הוא חייב לנצח ואיתו גם באים מיי ברוק ומקס
    אחארי הכרויות ברוק הולך שניה לצד ואז הוא ואש מדרים ומזמינים את ג'ימי וריצי לקרב שניים על שניים.
    ג'ימי וריצי מתחילים ואש מוציא ספטייל וברוק סטיליקס ,ג'ימי מוציא ריולו ומסביר לכולם עליו וריצי צאריזרד-זיפו.
    והקרב התחיל,ריולו מישתמש במכה כפולה ואז באגרוף מאך ומעיף את סטיליקס אבל מהצד ספטייל הוציא על ריולו קליע זרעים חזק במיוחד
    ומהצד זיפו תוקף בלהביור מרוב שול העוצמות של כולם היו חזקות היה פיצוץ ולאחר כמה שניות הופיע סוויקון הוא טיהר את מי האגם והלך,וחברנו אש גילה שזהו אגם
    החיים בו היה עם סלבי אש סיפר את הסיפור וג'ימי וריצי סיפרו איך הצילו את סוויקון
    וכך אש עזב עם פיקאצו וחביריו וכך ניפרדו לשלום.

מישהוא יכול להכין לוגו על סוויקון וגם סיכום על הפרק כמו שיש בעמוד הראשון

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עוד פרק מספר 6
    פרק 6:הקרב המותח של ריצי
    פרק 6:החוזק של ריולו

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    למה יש מלא שגיאות כתיב?איפשר לקרוא את הסיפור

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomergt60 צפה בהודעה
    למה יש מלא שגיאות כתיב?איפשר לקרוא את הסיפור
    יש קצת וגם כתבתי בלילה

7. משתמש פעיל
    אם הרבה אומרים לך שיש הרבה שגיאות כתיב כנראה שבאמת יש הרבה ולא קצת. ואם כל פעם יש לך תירוץ למה כתבת את הפרק לא ברור אולי פשוט תחכה עם פרסום הפרק עד שתמצא זמן לעבור עליו?

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אוף טוב ממש לא רציתי לעשות זאת, אך אני נוהל כשתחליט להקשיב לתגובות שיש פה נדבר!

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •