[QUOTE=buizel שולט;795005]וכן יש מלא מעריצים לבוויזל יש גם הרבה מועדוני מעריציםQUOT]
אין סיכוי שאנשים יעשו מועדון מעריצים בשביל פוקימון,-ועם כן אז אולי רק לפיקאצ'ו.
תודה רבה לכולם על התגובות
the charmander
תשלח את העצות היותר מפורטות
זה יכול לעזור לי מאוד
פרומו לפרק 2- נקמת החרק
בוויזל חדש שדומה לבוויזל האגדתי מתגלה. כששלושה מאמנים אחריו
אף אחד מפוקימוני החרק השורצים ביער לא עוזר לו לברוח, ואפילו תוקפים אותו.
מדוע? האם שלושת המאמנים ישיגו אותו או מישהו אחר בכלל?
קראו את הפרק אם רצונכם לדעת את התשובות.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 09-12-2010 בשעה 03:46 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
מי שרוצה פרק 3 שיקרא את פרק 2 וירים יד
ומי שלא רוצה שיקרא את פרק 2 ולא ירים יד
פרק 2- נקמת החרק
"מה הם רוצים ממני?" שאלתי את עצמי בפעם הרביעית מנסה להבין מדוע רודפים אחרי שלושת המאמנים שרצים מאחורי. קפצתי לתוך העצים משמאלי והמשכתי לרוץ שאלתי בקול "הם רודפים אחרי זמן רב, למה?" "למה לא?" שמעתי קול מלגלג מלפני. שם התעופף פוקימון. על גופו היו פסים שחורים וצהובים, היו לו כנפיים שקופות ובמקום ידיים היו לו שני עוקצים גדולים. "כדאי שהם יתפסו אותך, אתה תפסיק לעשות נזקים סוף סוף,מגה פוקימון" "מגה פוקימון? נזקים? על מה הוא מדבר?" חשבתי לעצמי בפליאה.שמעתי את שלושת המאמנים מגיעים ונעצרים מאחורי. "זה בידריל" אמר אחד מהם "בואו נסלק אותו" הוא אמר משהו לאחד הפוקימונים שלהם והוא רץ ופגע בבידריל עם אגרוף חזק. ניצלתי את הרגע שהם לא התייחסו אלי כדי לקפוץ הצידה ולהתחמק.
בוויזל רץ מבלי לעצור עד שהתעייף. הוא שם לב שאינו שומע את קול המאמנים הרודפים אחריו ונשם לרווחה. פתאום, הרגיש רוח קרה מכה בחוזקה על עורפו. הוא הסתכל לאחור וראה פרפר סגול בעל כנפיים ירוקות שיוצר את הרוח בכנפיו. הוא ניסה לקפוץ לעברו אבל לא הצליח לזוז. "זה עונשו של פושע" אמר הפרפר בקול לועג "זוהי תהיה נקמת החרק." הפרפר עצר את כנפיו והרוח הפסיקה. בויזל שלח בום על קולי לעבר הפרפר. הוא התחמק בקלות ואז עיניו הפכו כחולות, האור הקיף את בויזל והרים אותו לאויר. "זה מה שנקרא כוח על חושי" צחק הפרפר. בויזל ניסה להשתחרר, אך ללא הצלחה. ואז, שמע קול מהדהד בתוך ראשו: "כוח הרצון, תשתמש בו" הוא הסתכל לצדדים וראה דמות שקופה מעט, שנראית בדיוק כמוהו, אבל יותר בוגרת, רצינית ועצובה. הדמות הסתכלה בו במבט עצוב ונעלמה בקרני השמש. בוויזל אסף את כל כוח הרצון שהיה בו כדי להשתחרר, הוא הרגיש איך הוא כמעט נזרק אל הרצפה ואז קפץ וחבט בפרפר. שצעק נדהם "איך הצלחת?" ועף לאחור.
רצתי לעבר היער "אנחנו חייבים להגיע לעיר לפני שיחשיך" אמרתי לצ'ימצ'אר וטאילו שבאו אחרי. פתאום שמעתי צרחה של פוקימון מתוך העצים. נעצרתי, והתקדמתי אל המקום לאט. הסתכלתי לתוך היער וראיתי פרפר סגול בעל כנפיים ירוקות מוטל על עץ. ופוקימון כתום בעל זנב מפוצל וקולר צהוב עם פס כחול יפהפה. "מי אלה?" הוצאתי את הפוקדע והוא הסביר לי לגבי דאסטוקס(הפרפר), ובוויזל(הפוקימון השני). שניהם שמו לב שאני נמצא במקום והסתכלו אלי. אמרתי לשני הפוקימונים שלי "תקפו אותם". טאילו עף לעבר הפרפר והכה בו אבל הוא התעופף לתוך העצים. צ'ימצ'אר קפץ על הפוקימון השני ושרט אותו. הוא נפל מתעלף. זרקתי עליו פוקדור והסתכלתי בציפיה לעברו עד שנעצר."יש , השגנו חבר חדש" אמרתי לטאילו וצ'ימצ'אר. והמשכתי לעבר העיר.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אני מרים יד ואפילו רגל![]()
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)