המשך, אל תתייאש הרייטין שלך גבוה
תודה רבה לכולם.
אני חושב שיש מספיק ידיים ולכן תקבלו פרומו.
פרומו לפרק 3- יריבות כפולה
מעבר לסיבוב מחכים לגיבורינו יריבים חדשים: ג'ק והפוקימונים שלו.
מיהוא ג'ק? מדוע הלדיבה שלו שונא את בוויזל?
ומה יהיה גורל הקרב בין ארווין לג'ק?
תשובות בפרק השלישי
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
http://pokemondb.net/pokedex/ledyba
הנה.
אני עובד על פרק 3 אני מקווה
שאוכל לפרסם אותו בקרוב.
תודה שהתייחסתם, דוד
אני רואה שכבר לא מגיבים לכן אני אגרום לכם להגיב.
קבלו בזאת את: פרק 3.
פרק3- יריבות כפולה
התעופפתי לפני ארווין. הייתי מאוד מאוד שמח באותו רגע, הרי תפסנו חבר חדש לא? הגברתי מהירות. שמעתי את ארווין רץ אחרי צוחק "היי, אנחנו לא מהירים כמוך" הוא מחה וצ'ימצ'אר אישר את דבריו "צ'ימצ'אאר". לפני היה סיבוב חד, פניתי שמאלה במהירות ואז נתקעתי במשהו בחזקה.
רצתי אחרי טאילו, הוא פנה שמאלה בסיבוב, פניתי אחריו ונעצרתי מייד. טאילו היה על הרצפה כשפוקימון חיפושית אדום נתקל בו בחזקה והעיף אותו אחורה. מאחוריו עמד מאמן,ילד בערך בגילי עם שער חום וצבע העור שלו היה מעט כהה. הוא אמר "מצוין לדיבה" הפוקימון האדום הסתכל עליו בחיוך. "היי, מה אתה רוצה מהטאילו שלי?" שאלתי בכעס, "הוא שלך?" הוא שאל אותי ובקולו נשמעה נימת בוז "הרי זה פוקימון גרוע גם השאר שלך כאלה?" "הוא לא גרוע" עניתי "ויש לי פוקימונים והם בטוח יותר טובים משלך, לפחות לפי הפוקימון הזה" הצבעתי על לדיבה."ככה אתה חושב?" הוא אמר "אני ג'ק. ואני גר בעיר הקרובה ארלבורן. אני מזמין אותך לקרב, ניפגש מחר במרכז הפוקימונים בעיר שלי" הוא הסתובב ורץ בחזרה לעירו.
ארווין הסתכל אל המקום בו עמד ג'ק ואז החזיר את שני הפוקימונים שלו ורץ אחריו. הוא הגיע למרכז הפוקימונים ונתן לאחות ג'וי לרפא את הפוקימונים שלו. הוא שכר לעצמו חדר ואז עלה אליו, נכנס למיטתו והלך לישון. בבוקר הוא קם התלבש וירד ללובי מרכז הפוקימונים. לאחר שאכל הוא יצא החוצה. וראה מולו את ג'ק. "זה יהיה קרב שתיים על שתיים,ברור?" שאל/קבע ג'ק "בוא איתי" הוא הוביל את ג'ק אל הזירה מאחורי מרכז הפוקימונים. שניהם נעמדו בצדדים."הפוקימון הראשון שלי, לדיבה" ג'ק הוציא את לדיבה "ושלי, בוויזל"
הרגשתי איך שואבים אותי אל מחוץ לחדר המוזר שלתוכו שאבו אותי מקודם. פתאום מצאתי את עצמי בזירה ומולי חיפושית מעופפת אדומה. היא נעצה ביא מבט ואז הוא הפך למבט זעם "פושע" היא אמרה "זכית ברגע זה ביריבות כפולה, אני ואתה ואומת החרקים ואתה" "מה את רוצה ממני?" צרחתי לעבר החיפושית ושלחתי בום על-קולי לעברה. היא התחמקה
ואמרה "דבר ראשון, אני בן. דבר שני: אתה יודע מצוין על מה אני מדבר" האגרוף שלה/שלו הפך צהוב, הוא עף לעברי במהירות ושלח את ארופו במהירות לעברי...
תודה שהתייחסתם, דוד
פרק נחמד, רק היה לי בעיה עם הקטע שהנער אמר: "אני ג'ק. ואני גר בעיר הקרובה ארלבורן. אני מזמין אותך לקרב, ניפגש מחר במרכז הפוקימונים בעיר שלי".
למה הוא צריך להציג את עצמו? הוא בסך הכל רוצה קרב. אם היית רוצה להסביר עליו פרטים לדעתי עדיף לעשות את זה בהמשך הקרוב ובצורה יותר זורמת.
דבר שני, על אף שצורת הכתיבה שכל פסקה מזוויתו של מישהו אחר באמת מצויינת. רציתי לדעת למה בחרת לכתוב כך את הסיפור שלך?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)