פרק טוב...
למרות שעדיין לא הבנתי מה הולך עם הפוקימוני חרק האלו, מקווה שתסביר את זה בהמשך...
רק עכשיו שמתי לב ,שהשם שלי מופיע כאן כדמות!
חח תודה רבה לך
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
זה לא בגללך. אבל אם אתה כ"ך מתעקש אני מרשה לך
להשויץ שאתה מופיע בסיפור שלי.
פרומו לפרק5- פילוג
ארווין מגיע למכון הראשון שלו.
האם הוא יכנס אליו?
ומה יחכה לו בפנים?
מה קורה ביער אורלבורן?
ומדוע שיימין וסלבי מפחדים מהתוצאות של המקרה?
את התשובות, ולפחות חלקן, תמצאו בפרק.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
הפרקים נראים קצרים מכיוון שאני עושה אותם בגודל הכי קטן
ועד סוף השורה.
אני אגדיל ואקטין את אורך השורות ואז נראה אם זה יהיה עדיין קצר.
בכל מקרה אני אאריך את הפרק.
שיגיבו עוד כמה ויכול להיות שאני אפרסם את הפרק אפילו היום.
תודה שהתייחסתם, דוד
הנה הפרק ה-5
הוא מספיק ארוך?
פרק5- פילוג
לני (זה שמו של הילד הנחמד שפגשתי במרכז) הוביל אותי למכון. בדרך, הוא הסביר לי על מכון העיר אורלבורן
"דארן, מנהל המכון, מתמחה בפוקימוני אדמה" הוא אמר לי "יש לו קיובון ודיג'טריו" "מי אלה?" שאלתי אותו
"אתה תראה, אם לפוקימון שיהיה מולך תהיה עצם ביד תדע שזה קיובון" הוא אמר בחיוך. "הוא נלחם בדרך כלל
בקרבות של 1 על 1, וככה הוא יכול להילחם ברצף כי בזמן שפוקימון אחד נלחם, העוזרים שלו מטפלים בשני" "שיטה טובה" אמרתי.
"באמת טובה" אמר לני "ברגע שתכנס למכון תרגיש כאילו אתה נמצא באמצע מדבר, ומישהו הקים שם זירה." "זה השם של המכון,
לא? מכון המדבר" שאלתי. "נכון" הוא אמר ואז הצביע קדימה. לפנינו עמד בניין, צהוב כולו ועגול. זה היה בניין גבוה ולא הצלחתי לראות
אם יש לו גג או שהוא פתוח. "זה המכון" אמר לני "ועצה שלי: אם יש לך פוקימון מסוג מים או דשא תשתמש בו נגד דארן. המתקפות מהסוגים
האלו חזקות על הפוקימונים שלו" הוא הסתובב והתחיל ללכת חזרה לכיוון מרכז הפוקימונים "להתראות" קראתי אחריו. הוא השיב לי נפנוף
בידו ונעלם מעבר לסיבוב. הסתכלתי על המכון "אני אשתמש בבוויזל" חשבתי "הוא חזק על הפוקימונים של דארן" אבל אז אמרתי "אבל הוא
לא כ"ך מציית לי, אז מה אני אעשה?" ואז החלטתי להיכנס "לא נורא, יהיה מה שיהיה אני נכנס" נשמתי נשימה עמוקה וניגשתי אל דלתות המכון.
לדיין התעופף אל דאסטוקס ושלח לעברו אגרוף שביט מהיר. דאסטוקס התעופף אחורה בבהלה אבל האגרוף פגע בו. הוא מילמל משהו ומהעצים
יצאו שני בידרילים. שני הוורמפלים התקדמו ושלחו עוקצי רעל שפגעו בשני הבידרילים. לדיין וביוטיפלי התקדמו עוד לעבר דאסטוקס והוא אמר,
כשעיניו מתרוצצות לכל הכיוונים מחפשות דרך מילוט, "לא כדאי שנריב, נכון? הרי אנחנו שנינו מאומת החרקים" "כבר מזמן לא" ענה ביוטיפלי "זו
לא פעם ראשונה שאתה עושה שטויות מזיקות" כל השאר הנהנו. "אנחנו מפולגים,אנחנו מאומת החרקים, ואתה מאומת הרשעים. ואת הרשעים צריך
להכחיד" שניהם נתקלו בו בחזקה והוא עף לאחור והתרסק על העץ. ביוטיפלי, לדיין,קטרפי, בורמי ושני הוורמפלים הסתובבו והסתלקו מהמקום.
במקום ללא זמן או מרחב
"פילוג" מלמל שיימין. הוא הסתובב מצד לצד מלמל את המילה. "זה לא עוזר לנו זה שאתה מסתובב ככה, נכון?" שאל אותו סלבי בחיוך.
"יש לנו משהו אחר לעשות?" שאל שימיין לא מפסיק לנוע "ותמחק את החיוך, זה לא מתאים לנסיבות" סלבי הוריד מפניו את החיוך
"יש לי הרגשה שהוא מנסה לעשות את זה שוב" אמר שימיין. "אתה רציני?" שאל סלבי בדאגה. "כן." ענה שימיין."יש המון סימנים לזה". "למשל?"
שאל סלבי "הסימן הגדול מכולם הוא..." נשמע קול מצידם, שניהם הסתכלו לכיוון וראו את מנאפי מתקדם לעברם "שלא יכול להיות שמישהו חוץ
ממנו הצליח לגנוב את הביצה של בוויזל מהאגם שבו היא נשמרה בלי שביתי פיונה, תראה אותו" הוא אמר."אבל זה יכול להיות אגדי אחר"
ציין סלבי "לאיזה אגדי חוץ ממנו יש סיבה לגנוב את הביצה?" שאל מנאפי ביאוש. "אין" אמר שימיין "זה חייב להיות הוא". שלושתם הצתמררו
"הוא הולך על היהלומים נכון?" שאל סלבי "הרי השיטות האחרות לא עובדות לו"."אתה השבת לעצמך" אמר לו מנאפי "זאת השיטה היחידה שעובדת לו".
"אני רק מקווה שהוא לא הצליח להתקשר עם מגות חזקים מדי, כי לא יהיה כ"ך קל נגד מגות שעובדים בשרותו". אמר שימיין. "אנחנו חייבים למצוא את
הגדולים בעצמנו ולשכנע אותם לא לעזור לו" אמר סלבי ברצינות "אבל מכיוון שאנחנו לא מוצאים אותם נתחיל לפנות אל הקטנים יותר, אלה שקל לגלות
אותם. גם הם יכולים להועיל". שני האחרים הנהנו ואז כל אחד מהם פנה חזרה למקומו הרגיל.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 09-28-2010 בשעה 03:15 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
אני מבקש סליחה מכל הקוראים שלי שנאלצו לחכות
כ"ך הרבה זמן
מכיוון שאני חושב שאתם לא רוצים לחכות עוד
קבלו את הפרק ישירות, ללא פרומו:
פרק6- הגילוי
פתחתי את דלתות המכון הצהובות. פסעתי לתוכו צעד אחד ונעצרתי בהלם, הכל היה נראה
בדיוק כפי שתיאר לני: אולם פתוח,אדמת מדבר, סלעים ושיחי מדבר פה ושם. ופתאום, כאילו מישהו
הקים זירה בתוך מדבר: מושבים, מסך צפייה משוכלל, וזירה גדולה באמצע. ביני לבין הזירה עמדו שני
אנשים עם משקפי שמש והסתכלו לכיווני התקדמתי לעברם ופניתי לעבור מצדם הימני. האיש שעמד לידי
חייך ותפס אותי בכתף. "מנסה לעבור לאנשהו?" הוא צחק "באתי להילחם במנהל המכון" אמרתי לו.
"זה ברור" אמר השני "אבל מישהו נלחם כרגע" הוא זז קצת הצידה ויכולתי לראות שכבר מתחולל שם קרב.
"תוכל לצפות בנתיים, וכשיגמר הקרב נקרא לך" הוא הראה לי את הכניסה למושבי הצפייה. נכנסתי והתיישבתי
בשורה הראשונה, המקום הכי קרוב לזירה. מנהל המכון השתמש בפוקימון חום עם מן ראש גולגולת ועצם
ביד ומולו עמד פוקימון כחול קטן עם עלים על הראש. הפוקדע הסביר לי שהפוקימון החום זה קיובון והכחול
זה אודיש. אני לא אתאר את הקרב הזה, אני רק אומר שמנהל המכון ניצח. אחד השומרים שהובילו אותי
למושבים קודם, קרא לי ושאל אותי לשמי, אחרי שעניתי לו הוא שלח אותי לזירה. נעמדתי במקומי בזירה,
והספקתי לראות את דארן מנהל המכון נותן לעוזרו פוקדור ומקבל ממנו אחר. "זה יהיה קרב בשיטת אחד
על אחד" הכריז השופט "התחילו". "צא עכשיו, דיג'טריו" אמר מנהל המכון וזרק את הפוקדור. מהפוקדור
יצא פוקימון, או יותר נכון לומר 3 פוקימונים. זה בעצם היו 3 ראשים חומים שעלו מהאדמה. "אנחנו חייבים
להצליח" לחשתי לפוקדור של בוויזל "צא" זרקתי את הפוקדור. בוויזל יצא מתוכו ונעמד לפני. דארן הרים
את ידו והתכונן לומר משהו לפוקימון שלו אבל אז נעצר.
דארן התכונן לצוות על דיג'טריו להשתמש בסטירת בוץ אבל אז שם לב לדבר מנצנץ על קולרו של בוויזל,
הוא הסתכל בהבחנה ושם לב לפס יפהפה כחול על הקולר. ארווין לא הבין מה קורה "ילד" קרא אליו דארן
"תתקרב לכאן רגע" ארווין המופתע התקדם לעבר דארן. "תסתכל על הקולר הצהוב" אמר לו דארן והצביע
על בוויזל. ארווין הסתכל ולא הבין "מה הבעיה בקולר?" הוא שאל בפליאה. "הפס הכחול" אמר דארן בהתרגשות
"לא ידעת שהבוויזל שלך הוא המגה בוויזל?". המילה מגה פוקימון הכתה בבוויזל וארווין כמו ברק.
"מגה פוקימון?" שאל ארווין בתדהמה זיכרון הציף את ראשו "גם אם ניסית לשוות לו את מראהו של הבוויזל האגדה זה לא יעזור לך".
"לזה התכוון ג'ק" אמר ארווין בקול. "אתה לא מכיר את האגדה של המגה בוויזל? "שאל דארן באי אמון.
"לא, מה האגדה הזאת?" שאל ארווין. דארן החזיר את דיג'טריו." בוא איתי" הוא אמר לארווין. הוא הוביל
אותו לחדרון קטן בצד הזירה שבו ביו שולחן כמה כיסאות, כיור, מקרר קטן ומכשיר טלוויזיה קטן. הם התישבו
ודארן סיפר לארווין את כל מה שיודעים על האגדה (ראו פרק 1) "אז.. איך..."גמגם ארווין "זה לא יכול להיות"
הוא הצליח להוציא משפט מפיו "הרי אין לו שום מתקפה מיוחדת, כמו אקדח משולם... אה, משולב. ואפילו סילון
אקווה הוא לא יודע" דארן הסתכל על ארווין ואמר לו "זה לא יכול להיות אותו בוויזל, אתה יודע. תצטרך לאמן
אותו כדי שיהיה מספיק חזק ללמוד את המתקפות האלו". "יש עוד אנשים שתפסו מגה פוקימון?" שאל ארווין בהיסוס.
"כן" ענה דארן "מנהל מכון החשמל, יש לו מגה אלקטיוייר. ויש אנשים שאומרים שאם הוא לא היה תופס אותו בזמן המגה
הזה היה הורס את כל המחוז, יש לו כוחות עצומים" ארווין שם לב לרעד בגבו של דארן בזמן שאמר את המשפט האחרון.
"קדימה" קם דארן "הגיע הזמן להילחם". הם חזרו לזירה ונעמדו במקומותיהם.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 10-03-2010 בשעה 08:13 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)