היי קראתי את כול הפרקים ואני חייב להגיד שזה ממש טוב!
אבל יש לי שאלה;בהתחלה גילית את השמות של 6 הפרקים הראשונים, ועכשיו הם נגמרו, אז אתה הולך לעשות עוד טיפה הסברים על מה שקורה ועוד פרומואים קטנים על הכותרת או על הנושא שיקרה או משהו בסגנון?
היי קראתי את כול הפרקים ואני חייב להגיד שזה ממש טוב!
אבל יש לי שאלה;בהתחלה גילית את השמות של 6 הפרקים הראשונים, ועכשיו הם נגמרו, אז אתה הולך לעשות עוד טיפה הסברים על מה שקורה ועוד פרומואים קטנים על הכותרת או על הנושא שיקרה או משהו בסגנון?
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
MY NAME IS TAMIR AND THIS IS MY YOUTUBE CHANLLE
www.youtube.com/user/MyNameTamir2
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
אה אוקיי תודה אבל רק שתדע אני טמיר עם ט' ...
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
אני לא יודע מתי אני אפרסם אותו בדיוק.
מי שרוצה: תשלחו לי בה"פ את מי אתם מעדיפים שבו ישתמש דארן, קיובון או דיג'טריו?
יכול להיות שאני אתחשב בזה.
קדימה, עוד תגובות. אין מישהו שעוד לא הגיב אבל קרא את הפרקים?
שיגיב.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
אני מתכוון לרשומים.
את מי אתם מעדיפים: קיובון או דיג'טריו?
עריכה: אני מקווה שזה בסדר שעשיתי כאן דאבל פוסט,
פשוט לא שמתי לב שאני זה שהגיב אחרון.(אני מתכוון להודעה הבאה)
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 10-07-2010 בשעה 07:54 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
קדימה.
אני עובר ישירות לפרק הבא.
פרק7- קרב המכון הראשון
"התחילו" רעם קולו של השופט בכל הזירה. "זה בדיוק הזמן להלחם, צא עכשיו, דיג'טריו" דרארן זרק את הפוקדור לאויר, מן קרן אור אדום יצאה ממנו וכשפגעה באדמה צורתה השתנתה ורגע לאחר מכן, עמד שם דיג'טריו. "בסדר גמור" אמרתי "זמן קרב, בוויזל" בוויזל יצא מהפוקדור, הוא נראה מופתע לפתע אבל אז התעשת והסתכל על דיג'טריו "זה אומנם הקרב השני שלי מול מאמן, אבל עם שיתוף פעולה אנחנו ננצח" אמרתי לו הוא הנהן בהסכמה.
"יש לך בטחון עצמי רב" חייך דארן "זה מצוין למאמנים מתחילים. עכשיו דיג'טריו, נתחיל עם סטירת בוץ" דיג'טריו 'החליק' לכיוון בוויזל במהירות ואז נעצר מהאדמה עלו שני גושי בוץ והכו בבוויזל. "קפוץ לאחור ואז אקדח מיים" אמרתי לבוויזל. בוויזל קפץ לאחור ואז שוב, הפעם קדימה. הוא התחיל לנחות לכיוונו של דיג'טריו שנראה קצת מפוחד. כשבוויזל התקרב אליו הוא פתח את פיו וירה אקדח מים שפגע ישירות בדיג'טריו. "תחפור" פקד דארן. דיג'טריו נכנס לתוך האדמה בדיוק כשבוויזל נחת. בוויזל הסתכל סביבו בפליאה. "אני לא יודע מה לעשות" חשבתי לעצמי בלחץ "איפה נעלם הדיג'טריו הזה. פתאום ראיתי את בוויזל מתעופף לעברי. הוא התרסק על אחד הסלעים ויכולתי לראות את דיג'טריו עומד לפניו בכעס.
לא הבנתי לאן נעלמו שלשת הפוקימונים המוזרים האלה, ופתאום הרגשתי משהו דוחף אותי מלמטה בחזקה.
לפני שהתרסקתי על אחד הסלעים, הספקתי לראות אותם מסתכלים עלי בכעס. אני משער שלא יצא לכם אף פעם להתרסק על סלע שעשוי מאבן קשה במיוחד במהירות אדירה, אני מציע לא לנסות. הרגשתי כאבים עצומים בגב,
בקושי התרוממתי והצלחתי לראות את שלשתם מתקדמים לעברי מסתובבים סביב עצמם. שמעתי את ארווין צועק "מהר, בום על קולי". לא ידעתי מאיפה הגיע אלי הכוח הזה אבל לפתע פתאום הוא עבר בעצמותי מסביבי עלה מין גל מים, קפצתי וירדתי במהירות לעבר שלשת הפוקימונים, נתקלתי בהם והעפתי אותם על הסלע, שהתנפץ לרסיסים.גל הכוח שעבר בי, נעלם כלא היה.
"זה סילון אקווה" קראתי בשימחה לאחר שראיתי את המתקפה שבוויזל תקף בעזרתה את דיג'טריו. "אז הפוקימון שלך למד סילון אקווה?" שאל דארן "כנראה שכן" עניתי "בוא ננסה את שוב, סילון אקווה" בוויזל הסתכל עלי, לא מבין מה אני רוצה ממנו. "תעשה שוב את המתקפה שעשית עכשיו" ניסיתי להסביר לו. הוא ניסה ליצור סביבו את הגל אבל ללא הצלחה. "מה קורה פה?" שאלתי. "אני בהחלט לא יודע, זה כנראה קשור לכך שהוא פוקימון מגה, מתקפות שהוא לא יודע מופעלות מידי פעם כנראה כשהוא שרוי בצרה" אמר דארן "זה הזמן להמשיך, דיג'טריו כוח ארץ" דיג'טריו זהר באדום "תפריע לו" צעקתי לבוויזל "בום על-קולי" בוויזל קפץ ושלח בום על קולי. המתקפה פגעה בדיג'טריו אבל זה כנראה היה מאוחר מידי, סילוני לבה חזקים עלו מהאדמה. אבל אז קרה משהו מדהים, בוויזל נחת על האדמה מתחמק בקפיצות גבוהות מכל סילון לבה, ואז נחת ליד דיג'טריו ושלח אקדח מים מדויק. דיג'טריו התעופף לאחור, והתעלף. סילוני הלבה פסקו לפתע. "יש" צקעתי ורצתי אל בוויזל. הסתכלתי עליו, הוא היה נראה כאילו ראה או שמע משהו מוזר.
בוויזל שמע את זה. הוא שמע כאילו האדמה, הסלעים והצמחים לוחשים אליו "סכנה, מהר, תברח". בוויזל ניסה להתנער אבל זה המשיך, הוא הציץ בחשדנות לכל עבר אבל לא ראה כלום. הוא נשם עמוקות והסתובב מנסה להתעלם מהקולות.
היכנשהוא במחוז ביסאשו, המפקדה החדשה של צוות רוקט
באולם גדול, מול מחשבים מתוחכמים, מסכים משוכללים ומקרופוני שידור ישבו/עמדו יותר מ100 אנשי צוות רוקט, חלקם עבדו מול המחשבים והמסכים, חלקם ישבו ליד מיקרופוני השידור, וחלקם עברו בין הקבוצות העובדות ופיקחו על העבודה.שני מפקחים שוחחו בינהם"מאז שג'ובאני הודח, הכל טוב יותר","נכון" ענה השני. הם נפרדו לכיוונים שונים. מול 3 מחשבים ו2 מסכים עבדו 5 אנשי צוות רוקט, צוות עובד Da3. לפתע פתאום פרצה מפיהם קריאה "יש, מצאנו משהו" שני מפקחים קפצו לעברם כנשוכי נחש והסתכלו על המסכים, שם הופיעה תמונה ברורה של בוויזל בעל פס כחול מנצנץ על המצוף, וקולו של דארן נשמע בברור "לא ידעת שהבוויזל שלך הוא המגה בוויזל?". המפקח הראשי פסע לעברם, כל האולם נשתתק. הוא הסתכל על המסך ואז חייך. "אני בטוח שהבוסים ישמחו לשמוע" הוא אמר לצוות. ואז פנה אל אחד השדרנים "דאג שהמידע יגיע לבוסים" ואז פקד "המשיכו בעבודה, אתם יודעים מה המטרה הגדולה שלנו". תוך כמה שניות קול ההקלדות והצפצופים חזר להישמע.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 10-11-2010 בשעה 08:46 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
פרק מותח!!!
פרק טוב!!!
פרק מצויין!!!
פרק... בוייזלי?..
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
כן בוויזל שולט צודק כדי לך להמשיך, ואם אתה רוצה, אני אפילו יכול להשים את הלינק לסיפור שלך בחתימה שלי!
רק שלא תעזוב!
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)