*דרוש לוגו*
אישור מרותם
פארקור-מה זה? (קרדיט לוויקיפדיה)
פארקור הינו ספורט אתגרי אשר פותח בצרפת בשנות התשעים על ידי סבסטיאן פוקן ודוויד בל
מקור השם פארקור הוא במילה Parcours בצרפתית שמשמעותה "דרך" או "מסלול". עיקר הפארקור, זה להגיע מנקודה א' לנקודה ב' בצורה הכי אסתטית והכי מהירה שיש, תוך כדי התגברות על המכשולים שיש בדרך ושימוש בגוף האדם למעבר מעל מעקים וחומות. בניגוד לריצה חופשית (Free Run) שמתמקדת ביופי התנועה ושלמותה, הפארקור מתמקד במהירות נטו, אסטתיקה, מעבר יעיל, חשיבה מהירה ותנועה זורמת. לעתים הפארקור כולל ניתור מעל גדרות, מעבר קירות, סיבובים, קפיצה מגג לגג ועוד.
תרגיל הקאט ליפ-שמטרתו היא לקפוץ מנקודה א' ולהתלות בנקודה ב' ואז להמשיך לתפס
פילוסופיה
הפילוסופיה של הפארקור משקפת גם את החיים האישיים שלנו החיים מורכבים ממכשולים שאנחנו מתגברים עליהם ומתקדמים.
"ללא פילוסופיה, לפעולה אין שום משמעות" (סבסטיאן פוקן)
"תאהב אתגר אבל תשנא תחרות" (סבסטיאן פוקן)
"תשאף להיות יותר טוב אבל לא הכי טוב" (סבסטיאן פוקן)
לפני אימון
*תעשו מתיחות לפני ואחרי האימון מה שאתם יכולים העיקר שאחרי האימון לא ייתפסו לכם השרירים
*לבוש-בגדים ונעליים נוחות מומלץ חולצת טרנינג קצרה,מכנסיים וארוכות (לא ג'ינסים) ונעליים עם בולמי זעזועים (להקטין את הזעזוע)
*בקיץ בעיקר-לקחת איתכם לאימון בקבוק מים או להתאמן במקום שיש בקירבתו קולר או משהו
בית הספר לפארקור
בית הספר לפארקור זה בית ספר בפורום בו כל כמה ימים אני ילמד תרגיל חדש (כמובן שגם אני יודעת,זה לא שאני יתן לכם סלטה משולשת או משהו)
וכל מי שירצה ללמוד או יצטרך עזרה בתרגיל יבקש ממני פה
שיעור ראשון