ריוגה
-----
אתה חוזר אל האחו ורואה את שאריות הכדורים הקרועים שלך.
מה תעשה?
ריוגה
-----
מה תעשה?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"צא גרובייל"אני אומר ומוציא את גרוביילOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 04:46 PM
ריוגה
-----
מה תעשה?
ריוגה
-----
גרובייל יוצא החוצה אבל הוא נראה כועס.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אוקיי גרובייל אני יודע שהתחלנו ברגל שממאל על המחוז אבל תקשיב זה התחרות הראשונה שלנו ביחד אז לפחות תנסה לעשות את המייטב"אני אומר לו בחיוך נחמדOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 04:53 PM
ריוגה
-----
גרובייל יוצא החוצה אבל הוא נראה כועס.
ריוגה
-----
"גרוב," מחייך גרובייל ומושיט את ידו אליך.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"ננסה את הכי טוב שלנו"אני אומר לוחץ את ידוOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 05:03 PM
ריוגה
-----
"גרוב," מחייך גרובייל ומושיט את ידו אליך.
"עבודה מדהימה פיילו, אתה מפתיע אותי בכל פעם מחדש!" אומר לו בשמחה ואלטף אותו, ארגיש שאנחנו יכולים להתגבר על כל מכשול.Originally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 01:21 PM
קיסמה
-----
סורי
---
פילוסווין מנסה שוב והפעם בנשיפה סיבובית והקרח יוצא בצורה של עמוד.
"אוקיי האימון הבא שהוא האחרון למעשה, אם אינך מתחשב בשימוש במתקפת אבקת שלג בסיום המופע, הוא האימון של זריקת גזע העץ!
אני צריך שתרים אבנים קטנות וקלות, תנסה לזרוק אותם לאוויר בקשת, כך שהם ייפלו על עמוד הקרח ולא ייפלו ממנו. נתאמן עם אבנים כבדות יותר בכל פעם ונחכה לרגע בו תהיה מוכן לזרוק גזע עץ ולכוון אותו, כך שייפול במדויק על עמוד הקרח."
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ריוגה
-----
"גרובייל!" קורא גרובייל ומתכונן לתקוף
קיסמה
-----
פילוסווין מכוון את ראשו לכיוון אחת האבנים ובחבטה גדולה מעיף אותה אל העמוד. האבן פוגעת בעמוד ונופלת והעמוד מתנדנד קלות. פילוסווין משמיע קול אכזבה.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אין מה להתאכזב, אנחנו נתאמן ונצליח, אני מאמין בך ויודע שתצליח לעשות זאת" אומר לו.Originally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 05:11 PM
קיסמה
-----
פילוסווין מכוון את ראשו לכיוון אחת האבנים ובחבטה גדולה מעיף אותה אל העמוד. האבן פוגעת בעמוד ונופלת והעמוד מתנדנד קלות. פילוסווין משמיע קול אכזבה.
"אתה רוצה לנוח מעט לפני שנמשיך?"
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
"אוקיי גרובייל חשבתי קצת אתה תטצרך להתאמץ אתה תצטרך ללמוד כדור זרע אז בו נמצא פוקימוון להתאמן עליו"אני אומר לו ומחפש פוקימוןOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 07:11 PM
ריוגה
-----
"גרובייל!" קורא גרובייל ומתכונן לתקוף
"אני צריך לתופס עוד איזה פוקמון ולאמן את דסקפולס"אני חושב לעצמי ומחפש שדה פתוחOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 01:17 PM
ג'ו
-----
את מביט במודעה והמודעה אומרת:
הגראנד פסטיבל של לורט חוזר!
בואו להשתתף במסע המופלא לאסיפת חמשת הקרבות.
אם גם בכם בוערת אש התיאום
בואו לתחרות בעיר ווילוו בעוד יומיים!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
קיסמה
-----
פילוסווין מניע בראשו לסירוב ומתכונן להמשיך אך אתה רואה שהוא מתנשף בעייפות.
ריוגה
-----
אתה מסתכל סביב ורואה קטרפי, ווידל וספינראק
![]()
![]()
ג'ו
-----
אתה יוצא אל האחו שמחוץ לעיר ומחפש פוקימונים. מצאת קטרפי, בודוו וסטנקי
![]()
![]()
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"גרובייל חיתוך זעם על קטרפי"אני אומר לגרוביילOriginally posted by Peter Petrelli@Jul 6 2008, 11:23 PM
ריוגה
-----
אתה מסתכל סביב ורואה קטרפי, ווידל וספינראק
![]()
![]()
![]()
אני מחייכת ויוצאת ממרכז הפוקימונים.מישל
-----
סקיטי מגרגרת בעונג. היא מזיזה את זנבה ולוחצת על אחד הפוקדורים שקשורים לחגורה שלך והיא נלכדת.
יש לך סקיטי.
אני הולכת לעיר ווילו
<span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>
<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>
ריוגה
-----
גרובייל קופץ באוויר ומכה בחיתוך על קאטרפי. קטארפי מועף לאחור ונופל על האדמה. קאטרפי מתייצב ותוקף בטיל חוטים. גרובייל מנסה להתחמק אך רגלו נתפסת והוא נופל.
את יוצאת אל מחוץ לעיר אל האחו. את מביטה מסביב ורואה אדם מתאמן עם הפילוסווין שלו אבל הוא נראה עסוק ולא כדאי להפריע לו. את מביטה לצד השני ורואה אדם עם גרובייל נלחם בקטרפי. את מסתכלת מסביב וראה שלושה פוקימונים: בודוו, ווידל, וספינראק.
![]()
![]()
![]()
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)