Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    לאחרונה נודע לי על משתמש שפירסם את פורום הפוקימון בו הוא נמצא.
    היחידים שהודיעו לי על כך היו מאיה ויובל!
    אני מודיע לכם, אני אולי עומד לבדוק כרגע מי קיבל הודעה פרטית ממנו ולא הודיע, וכל מי שלא מודיע, לוקח חלק מן ה"פשע"!
    וכל אחד יטופל בהתאם!
    לכן אני מזהיר אתכם, מהיום, אם מישהו מפרסם פורומים ואתם יודעים על כך, אתם מחויבים להודיע לי!

[ולאלה מפוקיבלוק אשר יתפרצו בגם אתה פירסמת, אתם טועים, כי אני שאלתי את כל מי שקיבל את הכתובת, אם הוא רוצה לשמוע, ורק אחרי שביקשתי שייאשר לי שהוא רוצה תכתובת, שלחתי, ומי שלא רצה, לא קיבל.
    כאן הכל היה שרירותי.]
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    כמה דברים. דבר ראשון, ברשותך, אני הולך לעבור משתמש משתמש ולשאול אותו אם הוא רוצה את הכתובת של פוקיבלוק או כל פורום אחר. יש לי אישור ממך.
    דבר שני, הענשת אנשים על זה שלא דיווחו יכול גם להעיד על חוסר פעילותם. יכול גם להעיד על זה שלא רצו לדווח על חבר. אין שום חוק שבו אתה יכול להאשים על כך שלא דיווחו. תוסיף חוק ואז אני יסכים איתך.
    דבר שלישי, ברשותך, אני מביע התנגדות עמוקה לחיטוט בהודעות הפרטיות מכל סיבה שהיא. מעולם לא עשיתי משהו שמנוגד לחוקים כאן ואין שום הצדקה שמשהו יראה את ההודעות שבהן התכתבתי עם כל משתמש שהוא.
    דבר אחרון, גם אתה פירסמת פורום ואני מדבר על מה שקרה קצת אחרי הקמת הפורום הזה. אם אני לא טועה אמרת לי בזמנו שזה היה בגלל שהכרת את הבעלים ורצית לעזור לפורום להתפתח. לא הייתי אומר כלום עכשיו, אבל הייתי חייב לענות על ההערה שלך בסוף.
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>

3. היכל התהילה
    לגבי הדבר הראשון, ממתי נתתי לך אישור לעשות כזה דבר? אתה לא יכול לנצל את זה איך שאתה רוצה, מצד אחד לתת באן בפוקיבלוק כי זה אסור, ומצד שני לפרסם כאן בדרך הזו כשפתאום זה לא אסור, אם אתם מתנגדים לדבר הזה, אתה לא תעשה זאת כאן ואין לך גם אישור לכך.
    לגבי הדבר השני,זה לא מעניין אותי שזה חבר, מי שפירסם פורום צריך להיענש ומי שלא מדווח מבחינתי שותף.
    לגבי הדבר השלישי,את זה אומר לך בפרטי.
    לגבי הדבר הרביעי, נכון, אז לא נהגתי בחוכמה ופירסמתי, אני לא אעשה זאת שוב לעולם ובגלל זה אצלכם לא פירסמתי כך מאז, וגם לא עשיתי זאת בשום מקום אחר.
    אביב

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Aviv@Jul 8 2008, 11:17 PM
    לגבי הדבר הראשון, ממתי נתתי לך אישור לעשות כזה דבר? אתה לא יכול לנצל את זה איך שאתה רוצה, מצד אחד לתת באן בפוקיבלוק כי זה אסור, ומצד שני לפרסם כאן בדרך הזו כשפתאום זה לא אסור, אם אתם מתנגדים לדבר הזה, אתה לא תעשה זאת כאן ואין לך גם אישור לכך.
    לגבי הדבר השני,זה לא מעניין אותי שזה חבר, מי שפירסם פורום צריך להיענש ומי שלא מדווח מבחינתי שותף.
    לגבי הדבר השלישי,את זה אומר לך בפרטי.
    לגבי הדבר הרביעי, נכון, אז לא נהגתי בחוכמה ופירסמתי, אני לא אעשה זאת שוב לעולם ובגלל זה אצלכם לא פירסמתי כך מאז, וגם לא עשיתי זאת בשום מקום אחר.
    מעשי בפוקיבלוק אינם קשורים כאן.
    הנהלת פוקיבלוק מתנגדת לכל סוג של פירסום.
    לפי דבריך כאן, אינך מתנגד ואתה מייצג בדבריך את ההנהלה ואינני רואה שום סיבה מדוע אסור לי לנצל את זה אם לדעתך ולדעת ההנהלה זה מותר.
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>

5. היכל התהילה
    אני לא יודע מה דעתם על המייסדים בעניין ולכן לא אוכל לתת לך אישור, דבר עם רותם ואילון.
    אביב

בולשיט.
    עם חוקים מטורפים כאלו הפורום יהפוך במהרה לגרוע מפוקיבלוק
    מה, רק בגלל שאתה שאלת קודם אם רוצים כתובת או לא זה הופך את הסיטואציה לשונה לחלוטין?
    בכלל חוק מפגר להעניש מי שמפרסם בפרטי אתרים
    כאילו מה זה מפריע
    לא משנה, אבל כדאי לך מאוד לא להתחיל לצעוד בדרך הדיקטטורית הזו שאתה בונה לעצמך עכשיו

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    who the fucking fuck is Jesus
    motherfucking new messiah
    &quot;for the fucking world</span>
    </span></span>

7. היכל התהילה
    סליחה, את כל זאת אמר אדם שייסד את הרזיזטנס, ושמטרתו לתת באן לשלושה משתמשים שונים? אז תחליט, אתה בעד יד קשה או לא? כשתמצא את הדעה שלך, תחזיר לי שתובה.
    אביב

Originally posted by Aviv@Jul 8 2008, 10:51 PM
    סליחה, את כל זאת אמר אדם שייסד את הרזיזטנס, ושמטרתו לתת באן לשלושה משתמשים שונים? אז תחליט, אתה בעד יד קשה או לא? כשתמצא את הדעה שלך, תחזיר לי שתובה.
    המטרה של המחתרת מעולם לא הייתה לתת לאותם משתמשים סוררים באנים, אלא רק לגרום להם לשנות את דרכיהם
    וזה לא הנושא כרגע, אפילו בפורומים מחמירים כמו אנימסטר ואוטאקו לא תמצא חוקים מטופשים שכאלה

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    </span></span>

9. היכל התהילה
    אסור לפרסם פורומים מתחרים, זה כך בכל מקום
    אביב

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Aviv@Jul 8 2008, 11:36 PM
    אני לא יודע מה דעתם על המייסדים בעניין ולכן לא אוכל לתת לך אישור, דבר עם רותם ואילון.
    אתה מנהל ראשי. -_-
    אני גלובאלי בפוקיבלוק והחלטות כאלו אני יכול לקחת. במיוחד אחרי שאמרתי שמשהו אינו פרסום.
    אם אתה לא יכול לקחת החלטות כאלו, אז אני יכול להגיד שאתה כן פרסמת פוקיבלוק ופעמיים. אני גם יכול להגיד שאין לך כל זכות להטיף מוסר בשל כך. אני בנתיים לא אומר זאת.
    במידה וזה לא פרסום לדעת ההנהלה כאן, אני מעוניין לנצל זאת.
    בקשר לפניה למייסד, במקרה פניתי עם הודעתי הראשונה בנושא ליתר ביטחון.

דרך אגב, אני עדיין מופתע שלא נעלת את הנושא ואמרת לי להמשיך את הויכוח איתך בפרטי.

Originally posted by Aviv@Jul 8 2008, 11:17 PM
    אסור לפרסם פורומים מתחרים, זה כך בכל מקום
    אבל בפורומים אחרים לא מענישים 90 אחוזים מהמשתמשים על כך שלא דיווחו למנהל על כך-__-

</span></span>

12. משתמש מנוסה
    א. למה אתה קורא לאתר "פוקימון האתר הישראלי"? אולי תקרא לו אנימקס וזהו? אתה משקר לאנשים, וזה עלוב...
    ב. לדעתי טיפשי להעניש את מי שלא דיווח. אם נכנסתי לפורום אחרי תקופה שלא הייתי בו, ובזמן הזה מישהו פירסם לי. מה אשמתי שלא דיווחתי? לא ידעתי.
    ג. Patrisha שלח לי אתר סוס בפרטי, אני מדווח עליו.
    ד. מאט צודק לחלוטין, ואני מחזק את דעתו.
    ה. אפשר לפרסם לאנשים את פוקיבלוק בפרטי אם אני מקבל אישור שהם רוצים שאפרסם אותו?
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

13. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    מה זה השטויות האלו? אני אקבל עונש אם לא אדווח ששלחו לי אתר מתחרה?
    מי אתה שבכלל תיקרא את ההודעות הפרטיות שלי? זה לא מוסרי לחטט בהודעות שלא שייכות לך. אתה מתחיל ללכת בדרך אברמוביץ&#39; ידידי הצעיר.

14. היכל התהילה
    קיבוצניק עוד לא הענשתי אף אחד, כשתראה שמשהו כזה מתרחש תחזור אלי.
    מאט אתה יודע בדיוק באיזה דרכים פירסתמ,י אמרתי שעל הראשונה אני מצטער ואתה יודע שאיני היחיד שעשה זאת, והשנייה הייתה תמימה לחלוטין.
    ומדוע איני נועל? בגלל שאני חושב שגם המייסדים רוצים לתת את דעתם.

לאדו:
    א.מתי בכל חיי אמרתי שאנחנו אנימקס? אמרתי שאנחנו פוקימון האתר הישראלי, כך אנחנו תופסים את עצמנו, כך כתוב בלוגו, מצדי, תאשים את הלוגו, לא אותי
    ב.גם לך, כשתדע, כשתראה שמישהו נענש על זה שלא דיווח, תחזור אלי.
    ג.כן אתר סוס XD על זה אנחנו מדברים ואתה יודע את זה, ומדוע לעזאזל החידון של אילן אצלך בחתימה?
    ד.אני אפילו לא הבנתי את דעתו לחלוטין
    ה.אמרתי לך, תשלחו את השאלה הזו לרותם ואילון, אני לא יכול לעומת מאט להחליט כזו החלטה&#33; האפשרויות שלי מוגבלות&#33;
    אביב

15. משתמש מנוסה
    למה שהחידון של אילן לא יהיה בחתימה שלי? אני עובר על חוק כלשהו בעניין זה?
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •