Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 67
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    איך שבא לך למען האמת אני דווקא אהבתי את הכוח הזה בגלל שהוא מקורי אז אם אתה עושה אחרים תנסה לעשות את הכוח האחר מקורי יותר
    אז לא משנה תשאיר את הקודם לדעת יהוא גם מציאותי יותר והוא מתאים לאופי שלו... תשאיר את הקודם...

2. משתמש מנוסה
    טוב סבבה, יאלה חבר'ה להירשם אם נרשמים יש מצב שאני עושה מרתון של המשחק עד הבוקר(לא בטוח)

3. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dan צפה בהודעה
    אבאייייייי מלך אני מת על הסדרה
    שם משתמש: DAN
    שם במשחק:דאנקן

רקע:דאנקן גדל במשפחה ענייה אם אחותו ואמו, אביו עזב אותם כדאנקן היה בן 9 אמו חלתה במחלה קשה ואחותו הגדולה הייתה צריכה להאכיל את המשפחה ועבדה יום אחד הסתבכה אחותו בעבודה אם עבריינים והם תקפו וחטפו אותו. הם שלחו מכתב חטיפה לאחיו ואיימו שהם לא ישלם הם ישלחו אליו את אחותו בחלקים ולדאנקן לא היה את הכסף לשלם עליה הוא ניסה להשיג כסף אבל ללא הצלחה . וכך עבר הזמן שנתנו לו להשיג את הכסף והם שלחו לדאנקן אצבע של אחותו באותו יום גילה דאנקן שהוא קוטנרקטור הוא גילה את היכולות לשלוט בחשמל באופן חופשי ומלא , וכך בזכות היכולות שגילה הוא מצא את החוטפים דרך החשמל והרג את כולם. כולל את אחותו מכיון שלא ידע לשלוט על כוחותיו.
    עקב היכולות דאנקן שונא מים
    הוא ברח ועזב את אמו ואת עברו לבד ונדד למדינות אחרות במטרה למצאו יעוד בחיים שלו
    סוכנות ביון:פ.ס.ב.
    כדאי לעיין פה:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...92%D7%95%D7%9C- זה לא נפתח

מדינה:רוסיה

מולדת:ארצות הברית

מראה:גבוהה בעל מבנה גוף אלאטי ושיער שחור חלק , עיינים ירוקות צלקת על החזה וקעקוע של התאגיד על הרגל

כוח:שליטה בחשמל

נשק: חוט מעביר חשמל שמחובר לסכין

חוב:אחרי שימוש רחב המשתמש חייב להירטב אפילו אם זה טיפה
    ערכתי . בהצלחה לכולם

4. משתמש מנוסה
    סבבה רשום עוד מעט אני אעדכן את שניכם ועוד רשום אחד נתחיל במשחק, בסוף לא יסתדר המרתון מחר אני צריך להיות בחולון ב10 בבוקר ככה

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם משתמש: PokeStyle
    שם במשחק: אדם פרץ
    רקע: אדם היה בן 10 ששער הגהינום נפתח. אדם שמע הרבה סיפורים על הקוטנרקטורים והוא פחד מהם נורא.
    אדם שנורא פחד מהם חשב שהוא צריך למצוא דרך להגן על עצמו והוא הלך ללמוד את אומנות החרבות,ואדם למד להיות לוחם חרבות מנוסה.
    יום אחד שאדם חזר מהאימון שלו הוא ראה שפרצו לביתו חבורת אנשים שהרגו את הוריו ורצו להרוג אותו,אדם הצליח לנצח 3 מהם אבל האחרון היה משונה...הוא היה קוטנרקטור אדם שנורא פחד בילדותו מ"הדבר" הזה פחד כל כך שבקושי הצליח לנצח אותו.
    אדם נלחם ונלחם אבל נראה שהוא לא היה מספיק חזק וממש לפני שהקוטנרקטור ניסה להרוג אותו היה לאדם מן פרץ אנרגיה שנתן לו מהירות על ובעזרתה ובעזרת המיומנות שלו בחרבות הוא ניצח.
    אדם רצה מאוד ללמוד להשתלט על "הדבר" הזה שהוא פחד ממנו כל כך ולכן הוא יצטרף ל MI16 שקיבלו אותו ואימנו אותו להיות קוטנרקטור מיומן.
    סוכנות ביון: DIA
    מדינה: בריטניה
    מולדת: ארה"ב
    מראה: גבוה,שיער שחור,עיניים חומות ומעיל שחור
    כוח: מהירות על (ושליטת חרבות שהוא למד)
    נשק: חרב
    חוב: בכל פעם שהוא משתמש בכוח אדם חייב לנוח ולא לזוז כדי שכוחו יחזור אליו

6. משתמש מנוסה
    אוקיי כמה דברים כעיקרון הרקע בסדר ואפילו טוב מאוד
    דבר שני אשמח מאוד אם החוב יהיה דבר שצריכים לבצע ולא דבר שבא בטבעיות אבל זה לא חובה למרות שזה באמת באמת מומלץ!
    דבר שלישי הmi6 תפוס כבר אז אני ממליץ לך ללכת על Nsa או Dia

7. משתמש מנוסה
    אוקיי כמה דברים כעיקרון הרקע בסדר ואפילו טוב מאוד
    דבר שני אשמח מאוד אם החוב יהיה דבר שצריכים לבצע ולא דבר שבא בטבעיות אבל זה לא חובה למרות שזה באמת באמת מומלץ!
    דבר שלישי הmi6 תפוס כבר אז אני ממליץ לך ללכת על Nsa או Dia
    ערכתי אחי איך עכשיו?

8. משתמש מנוסה
    סבבה אני כבר מעדכן את כל הרשומים ולאחר מכן אפרסם את ההתחלה!

9. משתמש מנוסה
    אחי אני רוצה להבהיר משהו
    המהירות היא לא מהירות רגילה אלה בכלל לא רואים אותו מרוב הזריזות שלו

10. משתמש מנוסה
    טוב עדכנתי את הרשומים והנ אנחנו יוצאים לדרך!

ג'ק
    השעון המעורר מחל לצלצל, אתה מפהק םיהוק גדול ולוחץ עליו שיפסיק, אתה מתעורר ומגלה, שהשעה היא כבר 8:30, אתה נזכר שנאמר לך להיות בסוכנות בשעה 8:40 כדי להכיר את חברי הצוות שיעבדו איתך במהלך השנה הקרובה, ולשמוע את נאום הפתיחה!, מה שאומר שאתה די מאחר!.

דאנקן
    השעה 6:00 בבוקר לא ישנת כל הלילה עקב ההתרגשות הרבה שהיותך הולך להיות כעת חלק מארגן גדול.
    אתה מביט מן החלון החוצה, אין אף אחד והרחובות מכוסים שלג, נאמר לכם להיות בסוכנות בשעה 6:30 בבוקר ואומנם היא די רחוקה מהבית שלך, מרחק של 20 דקות הליכה, וערמות השלג מקנות לך תוספת זמן של 10 דקות, ככה שכדאי לך לצאת מן הבית כבר, אתה הרי לא רוצה להיתפס בעיני אחרים כאחד שמאחר על היום הראשון.

לוקאס
    השעה היא 10:00, נאמר לכם להיות במשרדי הcia בשעה 10:30 ולמרות זאת המשרדים עצמם ממש צמודים לביתך, מרחק של ממש שני בניינים, ככה שיש לך קצת זמן לשרוף בבית.
    אתה מדליק את הטלביזיה ומזפזפ בין הערוצים מרוב שיעמום, עד שלפתע אתה שומע דפיקה חזקה ואגרסיבת בדלת, דפיקה כ"כ חזקה למען האמת עוד כמה כאלה והדלת עצמה כבר יכולה לצאת מן המקום!.

אדם
    השעה היא 12:00, שעת צהריים, לשמחתך הdia מתחילים יחסית נורא מאוחר את הפתיחה, בשעה 12:50 בצהריים ככה שיש לך עוד הרבה זמן לשרוף, ולמרות הזאת המשרדים הם במרחק של כעשרים דקות הליכה מביתך.
    אתה משתטח על הספה עד שלפתע אתה שומע צלצול מוזר, טוב למען האמת לא ממש מוזר, זה הטלפון שמצלצל!.

עריכה: כמה פרטים קטנים ששכחתי להוסיף כששער הגהנום הופיע, השמיים האמיתיי התחלפו והתמלאו בכוכבים מזוייפים, כאשר קונטרקטור מת כוכב נופל, וכאשר הוא מפעיל את כוחותיו הוא זוהר באור כחול
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 09-09-2010 בשעה 12:23 AM

11. משתמש מנוסה

אדם
    השעה היא 12:00, שעת צהריים, לשמחתך הdia מתחילים יחסית נורא מאוחר את הפתיחה, בשעה 12:50 בצהריים ככה שיש לך עוד הרבה זמן לשרוף, ולמרות הזאת המשרדים הם במרחק של כעשרים דקות הליכה מביתך.
    אתה משתטח על הספה עד שלפתע אתה שומע צלצול מוזר, טוב למען האמת לא ממש מוזר, זה הטלפון שמצלצל!.
    'מי יכול להתקשר אלי בשעה כזאת' אחשוב בחשדנות
    אני ירים את הטלפון לאט ויגיד:"הלו?!..מי זה? "
    ואחכה לתשובה

12. אבאי אני יכול לשנות את זה

דאנקן
    השעה 6:00 בבוקר לא ישנת כל הלילה עקב ההתרגשות הרבה שהיותך הולך להיות כעת חלק מארגן גדול.
    אתה מביט מן החלון החוצה, אין אף אחד והרחובות מכוסים שלג, נאמר לכם להיות בסוכנות בשעה 6:30 בבוקר ואומנם היא די רחוקה מהבית שלך, מרחק של 20 דקות הליכה, וערמות השלג מקנות לך תוספת זמן של 10 דקות, ככה שכדאי לך לצאת מן הבית כבר, אתה הרי לא רוצה להיתפס בעיני אחרים כאחד שמאחר על היום הראשון.

עריכה: כמה פרטים קטנים ששכחתי להוסיף כששער הגהנום הופיע, השמיים האמיתיי התחלפו והתמלאו בכוכבים מזוייפים, כאשר קונטרקטור מת כוכב נופל, וכאשר הוא מפעיל את כוחותיו הוא זוהר באור כחול
    קם מתלבש לוקח את הסכין ושם בקבוק מים בתיק . יוצא מהבית בדרך לסוכנות

13. משתמש מנוסה
    אדם
    "פרה ועוד פרה ועוד פרה שווה לחמור" אומר הקול בפאניקה, תחילה אתה לא מבין מה הוא רוצה ממך, אבל אז נזכרת, זהו קוד אשר לימדו אתכם בהכשרה של הdia לעת מצוקה.
    אבל, מי זה יכול להיות, ומה קרה.
    "רחוב הדובדבן, 27, מהר!!!!" קרא קול מתנשף אתה לא מבין מה קורה, וכאשר הצלחת כבר לשאול מה קרה אתה שומע רק צליל של סכין חותכת ושל מעיכת רגל, "ילד טיפש, אם אני מציע לך שלא להתרעב" אמר קול מסתורי לטלפון ואז הקו נותק.
    רחוב הדובדבן די רחוק יחסית אך בזכות כוחתיך תוכל להגיע לשם בלי בעיה(החוב יכול להיות מבוצע גם לאחר מספר רצוף אך מוגבל של שימושים בכוח שלך).
    או שמא תבחר להישאר בבית ולהתעלם?, מה שבטוח ישנה צרה, צרה גדולה.

דאנקן
    אשמח לקבל תגובות קצת פחות טכניות ויותר מושקעות D:
    ~~~~~
    אתה לוקח איתך את הבקבוק והסכין ויוצר לעבר המשרדים, לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע, מוקדם משציפית.
    אתה מספיק לשמוע גם את נאום הפתיחה אך כעיקרון כמעט נרדמת, רק דבר אחד עובר לך בראש, לדעת מי הם חברי הקבוצה שלך והנה זה מגיע לפתע.
    "TEAM A דאנקן, סורה, גייל ודרו נא לגשת למתחם 7 שער 10" אומר הנשיא לאחר מכן הוא ממשיך להקריא את הקבוצות הנותרות ומסיים, יוצא מן המקום עם חמישה מאבטחים צמודים!.
    הכל מעולה חוץ מבעיה קטנה, אין לך ממש מושג איפה זה מתחם 7 שער 10.

14. משתמש מנוסה
    אדם
    "פרה ועוד פרה ועוד פרה שווה לחמור" אומר הקול בפאניקה, תחילה אתה לא מבין מה הוא רוצה ממך, אבל אז נזכרת, זהו קוד אשר לימדו אתכם בהכשרה של הdia לעת מצוקה.
    אבל, מי זה יכול להיות, ומה קרה.
    "רחוב הדובדבן, 27, מהר!!!!" קרא קול מתנשף אתה לא מבין מה קורה, וכאשר הצלחת כבר לשאול מה קרה אתה שומע רק צליל של סכין חותכת ושל מעיכת רגל, "ילד טיפש, אם אני מציע לך שלא להתרעב" אמר קול מסתורי לטלפון ואז הקו נותק.
    רחוב הדובדבן די רחוק יחסית אך בזכות כוחתיך תוכל להגיע לשם בלי בעיה(החוב יכול להיות מבוצע גם לאחר מספר רצוף אך מוגבל של שימושים בכוח שלך).
    או שמא תבחר להישאר בבית ולהתעלם?, מה שבטוח ישנה צרה, צרה גדולה.

.
    'אם מישהו יודע את הקוד סימן שהוא מהצוות שלי..ואם הוא בצוות שלי אני לא מוכן להפקיר אותו' אחשוב
    אני אגש לארון הבגדים שלי ילבש את החליפה שלי יקח את החרב שלי ויצא מהבית
    "אני לא יוכל להגיע לשם בעזרת המהירות הרגילה שלי אבל אם אני ישתמש בכוח שלי אני יגיע לשם תוך שניה" אלחש לעצמי
    "טוב קדימה אסור לבזבז שום רגע" אצעק
    ואני ישתמש בכוחותיי כדי להגיע לרחוב הדובדבן 27

15. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה מתשמש בכוחותיך כדי להגיע אל האיזור, אתה יודע את הדרך ומגיע לשם בקצת פחות משנייה.
    הרחוב עצמו ריק לגמרי, לא ניתן לראות אף אחד, אתה עומד לך שם כמה שניות ומביט בעלה דובדבן שנפל מאחד העצים, משום מה זה היה מרתק שקט סרר, העלה התעוףף לו ברוח עד שלפתע עף אליך במהירות שיא וחתך אותך בידך!.
    "לעזאזל!" אתה ממלמל בזעם ומסתכל על החתך העמוק שבידך.
    לפתע אתה מסיט עיניך הצידה ומבחין במשהו מזעזע שלא היה שם קודם לכן, גופה של אדם, בשנות ה40 לחייו, על הגופה מונח תג ועליו רשום:טאקשי מריאמו קצין בכיר של הdia
    "אמרתי לך לא לבוא לכאן ילדון" נשמע קול מוזר מאחד העצים, אתה מסתכל הצידה ורואה אדם בשנות ה20 לחייו בעל בגדים שחרים צמודים, שיער קוצני ושחור ועיניים שחורות ריקניות.
    "תמות!!" הוא קורא ולפתע הוא זוהר באור כחול, לפתע אתה שם לב שמטח של עלי דובדבן מתקרבים אליך, ובינינו אתה מכיר את התחושה של עלה אחד, מה יקרה כשיפגעו בך כעשרים!!.

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •