אדם
אתה מצליח לחתוך את עלי הדובדבן בקלילות, בעוד האיש המיסתורי מעלה חיוך קטן על הפנים.
"נחמד..." הוא ממלמל אך כשהוא סיים לדבר אתה כבר לא היית שם, אלא מאחוריו על העץ.
אתה חותך אותו בראש והוא נחצה לשניים.
נראה היה שזה נגמר, גופו התפורר לפתע לעלי דובדבן, אבל... לא!, שום כוכב לא נפל מן השמים באותו הרגע.
לפתע, אתה מרגיש טפיחה קלה על הכתף, אתה מסתובב ורואה את אותו האדם, הוא מחייך אליך, ובועט אותך מן העץ אל הרצפה.
בעודך מוטל על הרצפה, הוא קופץ מן העץ אל האדמה ומביט עליך.
"אם עוד לא הבנת, היכולת שלי היא לשלוט בעלי הדודבן כרצוני, למעשה אלו לא חייבים להיות עלי דודבן, אלא כל צומח אחר הנמצע ברדיוס של לפחות קילומטר ממני" הוא מסביר.
הוא פותח את ידו ואסף שמה כמות גדולה של עלי דובדבן עד שמצטברת לו ביד חרב ורודה וגדולה.
נראה שהוא הולך להרוג אותך אך לפתע הוא חותך לעצמו את היד!.
הוא מחייך "החוב המייסר הזה" הוא אומר בעודו מעלה חיוך על הפנים, "תרגע היא תצמח!" הוא קורא.
"בכ"מ בגלל החוב שלי אני מוגבל להרוג כמות מסויימת של אנשים ביום ככה שאתה יכול ללכת, למען האמת אתה די מאחר" הוא אומר ומראה לך את שעונו על היד שנותרה, השעה היא 12:45
"אם תשתמש בכוח שלך אולי תספיק להגיע" הוא אומר ולפתע נעלם.
הכל קרה כל כך מהר וכשנעלם הוא הותר אותך עם כל כך הרבה שאלות, ולמרות זאת ישנה מחשבה אחרת שמהדהדת בראשך, אתה מאחר!!!.
תגובה אחרונה שלי להלילה כנראה מחר אני בקושי אוכל להגיב אז קחו זאת בחשבון!!
אדם
אתה ממהר להגיע אל משרדי הdia וכעבור שניה בערך, אתה מגיע ללא בעיה.
לאחר נאום ארוך ומשעמם של נשיא הארגון, הוא מתחיל לקרוא בשמן של הקבוצות עד שהוא מגיע לשלך!.
"team B אדם, רפאל נינה וסאקורה נא לגשת לקומה 7 מתחם S שער 5." אומר הנשיא.
עד עכשיו הכל היה טוב ויפה, רק שלא הקשבת לנאום ולכן אתה לא יודע לעזאזל על איזה מתחם קומה או שער הוא דיבר!.
כמובן שהאופציה הכי טובה כרגע היא לשאול אנשים, לא שיש יותר מדי שהקשיבו.
אתה סורק את האזור עד שלפתתע עיניך קולטות אדם בעל שיער אפור חולצה לבנה ומכנס ג'ינס.
נראה קצת מוזר, אבל ממה שהבנת הוא היה בין היחידים שכנראה באמת הקשיבו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש:!magikarp!
שם במשחק:מקס
רקע:מקס היה בן 9,כשיום אחד הוא הלך ברחוב וראה גנב מנסה לפרוץ לאוטו,-אף אחד לא היה ברחוב חוץ ממקס,-אבל מקס פחד מהגנב ולא עשה כלום,-הגנב הצליח להיכנס לאוטו דרך החלון,-ואחד מהזכוכיות עפה עליו ופצעה אותו קלות,ואז הוא הבחין במקס,ומכיוון שלא רצה שיתפסו אותו הוא נסע לכיוונו של מקס בכדי לדרוס אותו,מקס רץ אבל המכונית התקרבה אליו יותר ויותר,-ושנייה לפני עמדה לדרוס אותו מקס זימן מלא שלדים של פיראנות שפינצ'רו לגנב את הגלגלים,-ואז נכנסו לאוטו והרגו אותו בעינויים,-מאותו יום מקס ידע שיש לו כוחות,-והוא רצה להישתמש בהם בכדי לעזור לאנשים.
סוכנות ביון:nsa
מדינה:ארה"ב
מולדת:ארה"ב
מראה:גבוה,שיער חום,עיניים חומות וצלקת קטנה קרוב לעין.
כוח:יכול לזמן שלדים של דגי פיראנה שנלחמים בשבילו בקרב,-וכאשר הם נחתכים ונשברים הם יכולים להתחבר בחזרה,(הדרך היחידה להשמיד אותם היא להרוס את הגוף שלהם לחלוטין),עם הוא משתמש בכוח הרבה הוא יוכל לזמן גם שלדי כריש.
נשק:פגיון שמפריש חומר אשר גורם לקורבן להמשיך לדמם.
חוב:הקורבן חייב שיהיה לו פצע טרי,-או פצע שמדמם,-עם אין אז הכוח לא יכול להיות מופעל.
אני הולך ולוקח את הסכין שלי ביד לייתר ביטחון אני מכין אותה לתקיפה ואז מסתכל דרך העיינית של הדלתלוקאס
השעה היא 10:00, נאמר לכם להיות במשרדי הcia בשעה 10:30 ולמרות זאת המשרדים עצמם ממש צמודים לביתך, מרחק של ממש שני בניינים, ככה שיש לך קצת זמן לשרוף בבית.
אתה מדליק את הטלביזיה ומזפזפ בין הערוצים מרוב שיעמום, עד שלפתע אתה שומע דפיקה חזקה ואגרסיבת בדלת, דפיקה כ"כ חזקה למען האמת עוד כמה כאלה והדלת עצמה כבר יכולה לצאת מן המקום!.
טוב חברים אני באמת מצטער אבל עד אחרי החג לא אוכ להמשיך את המשחק(ממש כמה ימים) אז מנהלים לנעול לבינתיים ולפתוח ביום ראשון
שם משתמש:TheBlackKnight
שם במשחק: גק
רקע:מגיל 10 היה פורץ לאתרים והיה האקר לכל דבר,בגיל 20 פרץ למערכת האבטחה של הבית הלבן סתם לכיף, כמה ימים לאחר מכן באו אליו אנשים מCIA ואמרו לו שהוא contractor וגייסו אותו לעבוד בשבילם.
סוכנות ביון:NSA
מדינה:ארצות הברית
מולדת: ארצות הברית
מראה:שמן עם שיער שחור ועיניים חומות.
כוח:גאון טכנולוגיות והנדסה,יכול ליפרוץ לכל מחשב ומערכות אבטחה בקלות ולתכנן מטוסים מתקדמים ונשקים.
נשק: רובה מהמם(מחשמל) למרחק.
חוב:בכל פעם שכיאילו ניהיה גאון ומתמש בזה ניהיה ממש רעב...
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
טוב אני מצטער על העיקוב הרב עקב עומס מבחינת יציאות ולימודים אז קצת היה קשה לי להגיב במשחק אז בואו נמשיך!!!
מג'יקרפ אחלה רקע וטופס אבל אני מצטער ארבע היום שמתי לב שאפילו 4 בפני עצמם קשה לי להמשיך להם אבל אני מבטיח לך שאם אראה שאני מסתדר ויתפנו מקומות אתה תהיה הראשון!
TheBlackKnight מצטער אבל אתה לא רשום נתת לי רקע לא מפורט של שורה וחצי
ג'ק
אתה רץ במהירות רבה, בעודך מאמין שבאמת תגיע אך לפתע אתה מרגיש פתאום שיתוק מוזר כלשהו, כאילו רגלייך דבוקות לאדמה ואינך יכול לזוז כלל.
לפתע אתה שומע צחקוק מוזר כלשהו מבין העצים, "ה MI6 אה?" שואל קול שונה משצחקק לפתע שני אנשים מקפצים מן העצים אל עברך.
אחד מהם בעל פנים עקומות ושיער שחור ארוך על ידיו מולבשות תפרים והוא לובש מן סחבה אפורה שמכסה את גופו רק עד לברכיו.
השני בעל שיער חום וז'קט בצבע ב'ז שמתחתיו סוג של חליפה שחורה-לבנה ועניבה שחורה, על פניו מבט די לא רציני בניגוד למבט המפחיד של חברו.(http://darkerthanblack.wikia.com/wiki/Genma_Shizuma)
"אז גאנמה מה אתה אומר, שנחסל אותו?" פונה בעל השיער השחור אל זה עם השיער החום הקראוי גאנמה לכל הנראה.
"בעונג רב" אמר גנמה, הוא הניח ידו על מכונית ספורט אדומה שהייתה באזור וזהר באור כחול, 'קונטרקטור!' אתה חושב לעצמך, ולפתע בין רגע פח המכונית מתלבש על גופו והוא הופך להיות סוג של איש פח!, וכאילו שזה לא מספיק הוא רץ אליך כשאגרופו פונה לפניך!.
*שים לב שגנמה היא דמות מן האנימה אך אין לו שום קשר לבין מי שהוא באנימה שלבין מי שהוא במשחק עם זאת כוחו נשאר וכך גם חוב ואולי פרטם שוליים\מרכזיים מן האנימה.
אדם
הוא לא מדבר יותר מדי, עיניו ריקניות במיוחד, הוא רק תופס אותך בידך בלי להגיד מילה ומוליך אותך רחבי הסוכנות.
לאחר כמה דקה של הליכה אתם מגיעים למעלית ענקית כשאתם נכנסים אתה רואה במעלית שתי טורים של כפתורים אחד למספרים ואחד לאותיות, הוא מקליד את הצירוף 7S5 וכעבור כמה שניות המעלית עולה במהירות מדהימה עד שהלב שלך צונח לתחתונים! XD.
מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ובעוד שניכם לא מתרגשים יותר מדי הוא ממשיך לתפוס אותך בידך ומוביל אותך לעבר דלת יחידה באזור.
הוא פותח את הדלת ואתה נדהם לראות משרד ענקי.
במשרד שולחן זכוכית עגול ומסביבו 4 כיסאות ועוד כיסא גדול ומכובד שממוקם בו.
אתה מבחין גם כן באדם בשנות השלושים לגילו בעל שיער בלונדיני, "בוא תצטרף" הוא אומר לך, אני מבין שהכרת גם את הבובה היחידה שלנו לצוות, רפאל" הוא אומר בעודך מסתכל על הנער בעל השיער האפור שקראוי רפאל מתיישב על אחד הכיסאות.
נותרו שלושה כיסאות בעוד על שניים מהן יושבות שתי בנות, האחת בעל שיער שחור ארוך וחלק, מבט קודר ומפחיד בעיניה, היא לובשת חליפה שחרה לבנה מהודרת בעלת עניבה צמודה.
השנייה, בעלת שיער בלונדיני, לובשת חולצה לבנה צמודה אשר חושפת את בטנה וחצאית לבנה גם כן בנוסף לזאת היא לובשת עניבה אדומה צמודה, היא מסתכלת עלייך בחיוך מוזר.
"אז אדם תכיר, זאת נינה" אומר לפתע האדם הבלונדיני ומצביע על זאת עם השיער השחור.
"היא קונטרקטורית, היכולת שלה היא טלקנזיס, שליטה בעצמים דרך כוח המחשבה. השנייה היא סאקורה, גם היא קונטרקטורית, היכולת שלה היא שליטה באנרגיה ואפשרות לשאוב אותה ולהשתמש בה, דבר הנותן לה יתרון מול קונטרקטורים אחרים" הוא ממשיך.
"ולבסוף זה רפאל שכבר פגשת, הוא בובה, והחומר המתווך שלו הוא עץ" הוא אומר.
"ואני ליירו, סוכן בכיר וממונה על קבוצתכם, רוב הזמן אעביר לכם משימות והודעות מן הסוכנות" הוא אומר ומוסיף, "שמתי לב שהתעקבת, יש סיבה מיוחדת?" הוא שואל ולפתע אתה נזכר באותו הקונטרקטור, מתלבט אם לספר או לא.
דן
אתה פונה אל אדם בעל שיער חום ארוך וממושקף, עיניו חומות גם כן והוא לובש חליפה שחורה מהודרת.
כשאתה שואל אותו איפה המקום הוא מצחקק ואומר לך שהוא הממונה על TEAM A.
"בוא איתי!" הוא קורא לך לבוא אחריו ולמרות שמשהו מריח לך לא טוב בבנאדם הזה.
כעבור כמה דקות הליכה אתם מגיעים לדלת אשר כתוב עליה ~TEAM A~.
"תכנס" הוא אומר בקול מצמרר במעט ואתה נכנס.
אתה מגיע לחדר חשוך במיוחד.
"לא!, תצא!, זאת מלכודת!!!" אתה שומע קולות ולפתע בלי שאתה מספיק לעשות משהו אתה מרגיש מגע חד של סכין קצרה בכתפך, למזלך זזת והסכין פגעה באזור שאינו חיוני ואף הדליקה את האור.
נדהמת לגלות את אותו האדם מלקק את דמך מסכינו ומיד לאחר מכן הוא זוהר באור כחול אשר מעיד על כך שהוא קונטרקטור ונעלם!.
"הוא עדיין פה!" אתה שומע קול, אתה מסתובב ומבחין במישהי בת גלך אשר קשורה לרצפה, אתה יכול להבחין רק בשערה הורוד.
"תזהר!" היא קוראת ומייד לאחר מכן אתה זז ושומע רעש של סכין אשר מפלחת את האוויר, הכל קורה כל כך מהר, וכעבור זמן רב מדי אתה עולה על זה, הוא רואה ואינו נראה!.
לוקאס
אתה לוקח את סכינך ומתקדם אל עבר הדלת בזהירות רבה אך בדיוק כשאתה ניגש להציץ מן העינית, בום!! קול חזק נשמע והדלת שלך עפה עליך מן המקום.
מיד לאחר מכן אתה רואה בחור שחום עור בעל גופיה כתומה ומכנס שחור ותספורת 'מוהק' ירוקה.
הוא משמיע כמה קליקים באצבעותיו ולאחר מכן מיד זוהר באור כחול ועיניו נהיהות אדומות.
ולפני שאתה שם לב סביב אגרופו מסתובב לו טורנדו קטן הוא מרים את אגרופו ושולח אותו אלייך, אתה מספיק להתחמק ולהופיע מאחוריו בעוד הוא שובר לגמרי את החלק שהכה בו(הרצפה) וגורם לך להבין למה כוחו מסוגל.
אתה ניגש לדקור אותו ולסיים את זה אך הוא לוקח לפתע את הסכין מידך ושובר אותה לשני חלקים.
מיד לאחר מכן הוא משמיע 2 קליקים בצווארו ושוב מופיע הוריקן סביב אגרופו, "מצטער!, זה לא אתה אלא הCIA" הוא קורא ומכוון את אגרופו העצום לעברך!.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'ק
אתה מתחמק ובקושי, שכן יכולת להתחמק רק עם פלג גופך העליון כי רגליך משותקות.
"נחמד!" קורא גנמה אך מיד לאחר מכן מביא בעיטה לרגליך המשותקות ומעיף אותך כמה מטרים.
הוא וחברו ממהרים לעברך.
מיד לאחר מכן חברו שולף תפוז ונוגס בקליפתו ומחייך חיוך מטורף, כנראה שכרגע קיים את חובו לחוזה.
מיד לאחר מכן הוא זוהר באור כחול ושוב אתה משותק!, הפעם בידיך!.
"תרגע, טאיו" קורא גאנמה ומפחית במקצת את להט הקרב של האדם הקראוי טאיו.
"שיהיה" מלמל טאיו.
"אתה מבין, אין סיבה מיוחדת שאני רוצה להרוג אותך, להפך, אני בטוח שאם לא היינו בסוכניות שונות היינו יכולים להיות חברים, אבל אנחנו לא ממש אוהבים את הmi6 זה הכל" הוא ממלמל.
כדאי שתחשוב על תוכנית לצאת מהתסבוכת שנקלעת אליה, וכדאי שמהר כי לא עובר זמן רב וטאיו שועט עם טפריו לעברך!.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)