Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 67 מתוך 67
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    אדם
    רפאל שוב לופת את ידך, "זה מסוכן מדי ללכת לבד, ליירו אמר בעצמו שצריכים להתאזר בסבלנות" הוא אומר ואתה ונינה המומים ממה שקורה לרפאל.
    "קשה לי להגיד את זה אבל הוא צודק" מסבירה לך נינה.
    אתה מהנהן בראשך ומבואס מעט משלא תראה את גרין, עד שלפתע, מבטך נותר המום עיניך נפקחות כשאתה רואה אותו, זה גרין, הוא יושב שם בלובי!!.
    נינה מסתכלת עליו, "זה הזמן, מהר, קח!" היא קוראת ומביאה לך מסכה מוזרה בעוד שהיא מלבישה כזאת לה ולרפאל.
    מיד לאחר מכן, היא גילגלה שני רימוני עשן אל עבר הלובי שיצרו ענן עשן ענק וסמיך, למען האמת כמעט ולא היו אנשים בלובי חוץ מגרין כך שזה היה רעיון טוב.
    לפתע אתם מבחינים שגרין נעלם.
    "בבריכה!" קרא רפאל בעודו נוגע בקיר עץ, אתם ממהרים לבריכה ולמרבה הפלא הוא לא נמצא שם.
    "גן הירק!" קורא לפתע רפאל שוב בעודו נוגע בכסא עץ" אתם ממהרים לגן הירק ואתה מופתע לראות שם את גרין עומד על אחד העצים ומחייך חיוך זדוני.
    "ציפיתי לך" הוא אומר ולפני שאתה מספיק לשים לב הוא קופץ מן העץ ובועט בפניך בחוזקה ומיד לאחר מכן מביא אגרוף לנינה ומעיף אותה על האדמה כמה מטרים אחורה.
    "עלובים" הוא אומר ולפתע נוקש באצבעותיו, מטר של עלים שועט לעברך ואל עבר נינה!.
    "נינה תזהרי!" אצעק בעוד שאני רץ לעבר נינה שולף את החרב והודף את העלים
    "אנחנו חייבים למשוך את הזמן עד שסאקורה תגיע ותיזכרי תתני את כל מה שיש לך כדי שהוא ישתמש בכמה שיותר כוח" אלחש לנינה
    'קדימה הגיע הזמן להראות לך מה אני שווה' אחשוב
    "נינה עכשיו!" אצעק
    ואפתח במתקפה מהירה כל כך שאף אחד מהם לא מצליח לראות אותי
    אחרי דקה אני מופיע ליד נינה ורואים חתכים עמוקים הכל גופו של גרין
    'אני יודע שזה לא יעצור אותו אבל אני חייב לעשות משהו לפחות' אחשוב
    "נינה תזהרי זה לא יעצור אותו להרבה זמן!" אגיד לנינה בזמן שאני רץ לעבר גרין עם החרב על מנת לדקור אותו שוב

2. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה מצליח להדוף את העלים מה שלא מרגש את גרין יותר מדי גם לא הפציעה הקשה שגרמתלו.
    למען האמת אתה מסתכל ונדהם למראה עיניך, הוא מבצע פוטוסינתזה בעזרת הצמחים ולפתע כל החתכים בגופו נעלמים!.
    "חובבן!" הוא קורא בחיוך ויוצר חרב מעלים וזורק אותה אליך, המכה הייתה כל כך חזקה עד שאפילו אתה לא הצלחת להתחמק והחרב ניקבה את כתפך בעודך זועק נואשות.
    כדאי שסאקורה תגיע ומהר אם לא, המצב כולו עבוד!.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מצליח להדוף את העלים מה שלא מרגש את גרין יותר מדי גם לא הפציעה הקשה שגרמתלו.
    למען האמת אתה מסתכל ונדהם למראה עיניך, הוא מבצע פוטוסינתזה בעזרת הצמחים ולפתע כל החתכים בגופו נעלמים!.
    "חובבן!" הוא קורא בחיוך ויוצר חרב מעלים וזורק אותה אליך, המכה הייתה כל כך חזקה עד שאפילו אתה לא הצלחת להתחמק והחרב ניקבה את כתפך בעודך זועק נואשות.
    כדאי שסאקורה תגיע ומהר אם לא, המצב כולו עבוד!.
    "חובבן אה?!" אגיד בעודי שולף את החרב מהכתף
    'עכשיו אני ישתמש בנשק שלו נגדו' אחשוב
    "קדימה בוא נתחיל את הקרב הזה!" אצעק
    ואשתמש בכוח שלי עם שני החרבות ואתחיל לפגוע בגרין

4. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    שם משתמש:yuval2132131
    שם במשחק:שמואל
    רקע: שמואל הוא קודם כל יהודי דתי (אין זה לא אפשרי אני ישנה) כשהוא בדיוק עלה לתורה נפתח שער הגיהנום ואז הוא קיבל את כוחותיו הוא התעלף ולחלם חלום מוזר בו הוא הולך במקום ריק בסימטה אפלה לבד והיה מאד מפוחד ואז הוא התעורר וזכר את החלום (הוא בעצם ראה את העתיד היותר רחוק שלו (שנה יותר מאוחר)) לבסוף הוא שכח את החלום ופתאום בתאריך העיברי שלו ליומולדת הוא פתאום נזכר בחלום וחשב עליו בזמן שהתהלך בעיר בדרך הביתה מבית ספר ואז מצא את עצמו באותה סימטה אפלה עליה חלם וחש פחד
    ככה כל החים התעלף ככה סתם ואחרי שנה זה יתגשם (הוא אף פעם לא גילה למה...) כל חלום נערך לא יותר מ-20 שניות אבל הוא מתעלף ללפוחות שעה אם לא (יכול לקרות) 24 שעות מקסימום
    לבסוף הCIA גילו את הכישרון הזה ואימצו אותו אליהם הם חשבו שהוא יכול להיות שימושי ככה שהם ידעו אם יהיו מתקפות או בעיות אבל הם לא ידעו שהחזיונות הם רק חידות והם חלקיים ככה שזה לא ממש עוזר
    סוכנות ביון:CIA
    מדינה שהוא גר בה: ארה"ב
    מולדת: ארה"ב
    מראה:שיער שחור עם כיפה ומשקפיים עור לבן שיער קצוץ
    כוח:הכוח של שמואל הוא שהוא יכול לראות את העתיד לעוד שנה בחלום שהוא חולם כשהוא מתעלף סתם ככה
    נשק: חרב קטנה שיש עליה קצת רעל של קוברה בתוכה ככה שהיא יכולה להרעיל (20% הצלחה)
    חוב:אם הוא יתעלף (שזה בעצמו חוב) ב36 שעות הקרובות הוא יהיה חלש פי 2

אם אני צריך לשנות/להוסיף תגיד לי
    ואיך זה עובד כל המשימות אם תוכל להסביר לי יותר בה"פ
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 09-25-2010 בשעה 06:16 AM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ק
    "אני מבינה" היא אומרת.
    "האיש הזה גאנמה הוא מבוקש על סך 50,000 דולרים" היא אומרת לך ואתה נדהם!.
    "בכל מקרה, שתדע שלא באתי לפה לבד, אני הממונה על הקבוצה שלך ואעביר לך משימות מטעם הmi6, באתי עם חברי קבוצתך" היא אומרת.
    ולפתע מבלי שאתה שם לב, נעמדים לידה בת אחת ושני ילדים קטנים זהים.
    "זאת אריאל" היא אומרת ומצביעה על הבת, אתה שם לב לשיערה השחור והבוהק אשר מכסה את עיניה החומות, מבט ילדותי מרוח על פניה.
    היא הייתה לבושה בגופייה שחורה וסוג של מיני ג'ינס בהיר.
    "אריאל היא קונטרקטורית ביכולתה לשלוט חלקית באנשים ולהשתיל מסרים ומחשבות בתת מודע שלהם, בנוסף לזאת היא גם מסוגלת לקרוא את מחשבותיהם" היא מסבירה.
    "ואלו A ו-b" היא אמרה והצביעה על שני הילדים הקטנים שלידה, גילם המשוער הוא בערך עשר.
    לאחד שיער כחול ולשני שיער אדום בוהק.
    חוץ מזה הם זהים, עיניים אפורות, פנים חיוורות, לבושים פונצ'ו בצבע ב'ז וסריג בצבע זהה המכסה את ברכיהם.
    "שלא תטעה, אין להם שמות אמיתיים, הם בובות, A רואה דרך מים בעוד B דרך אש" היא מסבירה.
    "ואני טיה, הממונת על הקבוצה מטעם הmi6, כפי שהבנת כנראה, אני בת אנוש ולא, אין לי משהו נגד קונטרקטורים, חוץ מכמה ספציפיים אבל זה כבר לא העסק שלכם" היא אומרת באדישות.
    "אני מציעה שאתה וטיה תתאמנו קצת בעוד שאני והתאומים נשב לנו קצת, עצם העובדה שהם בובות לא אומרת שלא צריכים לטפל בהם, למען האמת הם צורכים יותר טיפול מאדם רגיל" היא אומרת ומתיישבת איתם על ספסל ציבורי כשהם אוחזים בשתי ידיה.
    לאחר מכן היא שולםת שלט מוזר בעל כפתור אדום גדול, היא לוחצת עליו ושדה אנרגיה אדום וגדול נפתח, הוא גדול מאוד, הוא בערך בגודלו של כל הרחוב.
    "אל תדאגו, כל עוד אתה ואריאל תישארו בשדה האנרגיה הזה אתם תישארו בלתי נראים ופעולתכם כקונטרקטורים לא יורגשו" היא אומרת.
    לא עובר זמן רב ואריאל רצה אליך ובועטת אותך גבוהה לאוויר ובגלל החוב שלך אתה פשוט נאנק מכאבים.
    טוב נו, נראה שמראה יכול להטעות D: .
    .
    אני קם ומחטיף לאריאל אגרוף לבטן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    100% אני מבין אותך ומכבד את המצב, שמח שהודעת, תרגיש חופשי להגיב ותודיע לי כשאתה חוזר D:
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מתחמק מאגרופו ואף מצליח להגיע אל גבו ואפילו לנעוץ שם את הסכין.
    נראה שהנזק קשה, הוא נופל על הרצפה, נראה לך שהקרב נגמר, אבל לא!.
    הוא קם על רגליו בקושירב ומוציא את הסכין הנעוץ בגבו בזעקה, המצב ממש לא טוב, הוא נראה זועם מאוד, בעוד שלך לא נותר כלי נשק.
    "פרחח קטן!!!, תמות!!!!!" הוא קורא בזעם ומכוון עוד אגרוף הוריקן.
    נראה שהמצב עבוד עד שלפתע אתה מבחין בסכין שהוא העיף מגבו, למען האמת, היא ממש מאחוריו!.
    אני משתמש ביכולת שלי מקווה לפעם האחרונה בגלל החוב ואז לוקח את הסכיון והפעם מכוון לצאוור

7. אבאי אני יכול לשנות את זה
    [RIGHT]

דן
    אתה פונה אל אדם בעל שיער חום ארוך וממושקף, עיניו חומות גם כן והוא לובש חליפה שחורה מהודרת.
    כשאתה שואל אותו איפה המקום הוא מצחקק ואומר לך שהוא הממונה על TEAM A.
    "בוא איתי!" הוא קורא לך לבוא אחריו ולמרות שמשהו מריח לך לא טוב בבנאדם הזה.
    כעבור כמה דקות הליכה אתם מגיעים לדלת אשר כתוב עליה ~TEAM A~.
    "תכנס" הוא אומר בקול מצמרר במעט ואתה נכנס.
    אתה מגיע לחדר חשוך במיוחד.
    "לא!, תצא!, זאת מלכודת!!!" אתה שומע קולות ולפתע בלי שאתה מספיק לעשות משהו אתה מרגיש מגע חד של סכין קצרה בכתפך, למזלך זזת והסכין פגעה באזור שאינו חיוני ואף הדליקה את האור.
    נדהמת לגלות את אותו האדם מלקק את דמך מסכינו ומיד לאחר מכן הוא זוהר באור כחול אשר מעיד על כך שהוא קונטרקטור ונעלם!.
    "הוא עדיין פה!" אתה שומע קול, אתה מסתובב ומבחין במישהי בת גלך אשר קשורה לרצפה, אתה יכול להבחין רק בשערה הורוד.
    "תזהר!" היא קוראת ומייד לאחר מכן אתה זז ושומע רעש של סכין אשר מפלחת את האוויר, הכל קורה כל כך מהר, וכעבור זמן רב מדי אתה עולה על זה, הוא רואה ואינו נראה!.
    .
    מסתכל ימינה ושמאלה ומנסה לראות מאיפה תבוא המתקפה הבא
    בנתיים מוציא את הסכינים אם החוטים . מבכה את החשמל בחדר שיהיה חושך מוחלט
    ופורס את החוטים בחדר ומחכה

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •