פורסם במקור על ידי
mor15
ג'ק
"אני מבינה" היא אומרת.
"האיש הזה גאנמה הוא מבוקש על סך 50,000 דולרים" היא אומרת לך ואתה נדהם!.
"בכל מקרה, שתדע שלא באתי לפה לבד, אני הממונה על הקבוצה שלך ואעביר לך משימות מטעם הmi6, באתי עם חברי קבוצתך" היא אומרת.
ולפתע מבלי שאתה שם לב, נעמדים לידה בת אחת ושני ילדים קטנים זהים.
"זאת אריאל" היא אומרת ומצביעה על הבת, אתה שם לב לשיערה השחור והבוהק אשר מכסה את עיניה החומות, מבט ילדותי מרוח על פניה.
היא הייתה לבושה בגופייה שחורה וסוג של מיני ג'ינס בהיר.
"אריאל היא קונטרקטורית ביכולתה לשלוט חלקית באנשים ולהשתיל מסרים ומחשבות בתת מודע שלהם, בנוסף לזאת היא גם מסוגלת לקרוא את מחשבותיהם" היא מסבירה.
"ואלו A ו-b" היא אמרה והצביעה על שני הילדים הקטנים שלידה, גילם המשוער הוא בערך עשר.
לאחד שיער כחול ולשני שיער אדום בוהק.
חוץ מזה הם זהים, עיניים אפורות, פנים חיוורות, לבושים פונצ'ו בצבע ב'ז וסריג בצבע זהה המכסה את ברכיהם.
"שלא תטעה, אין להם שמות אמיתיים, הם בובות, A רואה דרך מים בעוד B דרך אש" היא מסבירה.
"ואני טיה, הממונת על הקבוצה מטעם הmi6, כפי שהבנת כנראה, אני בת אנוש ולא, אין לי משהו נגד קונטרקטורים, חוץ מכמה ספציפיים אבל זה כבר לא העסק שלכם" היא אומרת באדישות.
"אני מציעה שאתה וטיה תתאמנו קצת בעוד שאני והתאומים נשב לנו קצת, עצם העובדה שהם בובות לא אומרת שלא צריכים לטפל בהם, למען האמת הם צורכים יותר טיפול מאדם רגיל" היא אומרת ומתיישבת איתם על ספסל ציבורי כשהם אוחזים בשתי ידיה.
לאחר מכן היא שולםת שלט מוזר בעל כפתור אדום גדול, היא לוחצת עליו ושדה אנרגיה אדום וגדול נפתח, הוא גדול מאוד, הוא בערך בגודלו של כל הרחוב.
"אל תדאגו, כל עוד אתה ואריאל תישארו בשדה האנרגיה הזה אתם תישארו בלתי נראים ופעולתכם כקונטרקטורים לא יורגשו" היא אומרת.
לא עובר זמן רב ואריאל רצה אליך ובועטת אותך גבוהה לאוויר ובגלל החוב שלך אתה פשוט נאנק מכאבים.
טוב נו, נראה שמראה יכול להטעות D: .
.