"שלום אפשר לטפל בפוקימונים שלי וללון פה הלילה?"Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:21 AM
יוקי-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה אתיחד עם
.
"ברוך הבא למרכז הפוקימונים." היא אומרת.
"שלום אפשר לטפל בפוקימונים שלי וללון פה הלילה?"Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:21 AM
יוקי-
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה אתיחד עם
.
"ברוך הבא למרכז הפוקימונים." היא אומרת.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
"כן,אני מבין. אז מה אני צריך לעשות כדי לחזור למימד שלי?" אני שואלOriginally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:21 AM
ריוקה-
"אם כך, זה נכון..." הוא אומר בדאגה.
"תקשיב... אתה נמצא במימד המקביל למימד שלך. אתה הגעת לכאן בטעות בגלל צוות רוקט. צוות רוקט הם איגוד של נבלים ופושעים אשר מנסים ללכוד פוקימונים נדירים. הם כנראה שמו יד על פוקימון אגדי, פוקימון אשר שולט על יסוד עיקרי, כמו זמן, חלל, קרח או אפלה. זה שהגעת לכאן זאת טעות בלבד. אתה בטח גם לא מבין מה זה פוקימון. פוקימון זה ייצור אשר מתחלק לאחד או שניים מהיסודות הבאים: רגיל, לוחם, מעופף, רעל, אדמה, סלע, חרק, רוח, פלדה, אש, מים, עשב, חשמל, על חושי, קרח, דרקון ואופל. פוקימונים חיים בטבע ואנשים, הנקראים מאמני פוקימונים, נלחמים בהם, מחלישים אותם, ולוכדים אותם במכשיר הנקרא פוכדור. אותם מאמנים ממשיכים לליגת הפוקמונים, ששם הם מראים לכל העולם את היכולות שלהם באימון, דרך קרבות נגד מאמנים אחרים. אם אתה רוצה לצאת מהמקום הזה, אתה צריך לדעת לאמן פוקימונים, כי ביערות חיים פוקימונים אפלים ורבי עוצמה. ולא לשכוח את צוות רוקט, צוות חזק ואכזרי אשר יכול לפגוע בך. אם תיפגע, זה יכול להשפיע עלייך במימד שממנו באת. מבין?" הוא שואל.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
"טרונדו עם סופה."אני אומר לפיג'יאוטו.Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:21 AM
ריוגה-
סודוודו נפגע ועף כמה מטרים אחורה!
הוא רץ לכיוונו של פיג'יאוטו ומפיל אותו על האדמה!
סודוודו נפגע גם הוא!
נראה שהוא מותש מאוד.
יוקי-
"בטח!" היא אומרת ומביאה לך מפתח.
"זה מפתח לחדר 82 בקומה השלישית." היא מסבירה.
הפוקימונית הורודה נותנת לך מן קופסא.
"תשים כאן את הפוכדורים שלך וצ'נסי תטפל בהם." מסבירה האישה.
ריוקה-
"עליך להילחם בליגה ולנצח. אומרים שהפרס הוא פגישה עם פוקימון שימלא את בקשת ליבך." מסביר הפרופסור.
ריוגה-
סודוודו נתפס בסופה ומתנגש בקירות המכון.
הוא נופל על הרצפה, מעולף.
ברוק מחזיר את הפוקימון לפוכדור.
"צא ג'יאודוד!" הוא אומר ומוציא.
<span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>
<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>
"נשמע מעניין...אז איך אני מתחיל את המסע הזה?" אני שואלOriginally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:32 AM
ריוקה-
"עליך להילחם בליגה ולנצח. אומרים שהפרס הוא פגישה עם פוקימון שימלא את בקשת ליבך." מסביר הפרופסור.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
"פידג'יאוטו עוד פעם אחת, סופה וטורנדו."אני אומר לפידג'יאוטו, ובודק בפוקידע את הפוקימון שנלחמתי נגדו קודם, והפוקימון שאני נלחם נגדו עכשיו.Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:32 AM
ריוגה-
סודוודו נתפס בסופה ומתנגש בקירות המכון.
הוא נופל על הרצפה, מעולף.
ברוק מחזיר את הפוקימון לפוכדור.
"צא ג'יאודוד!" הוא אומר ומוציא.
ריוקה-
"אני אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך." הוא אומר עם חיוך ונכנס לחדר מלא בכדורים אדומים ולבנים.
"אז ספר לי קצת על עצמך." הוא אומר.
ריוגה-
שם: סודווודו
סוג:
גובה: 1.2 מטר
משקל: 38 ק"ג
סיווג: חיקוי
צבע: חום
איזור מחייה:
טביעת רגל:
מידע: למרות שהוא מעמיד פנים שממצוא עץ, כצצננ קרוב לסלע מאשר לצמח. הוא מעמיד י עץ כדי להתחמק מהמתקפה. הוא שונא מים, כך שהוא יברח אם מתחיל לרדת גשם. אם ענפי עצים לא נעים ברוח, זה סודוודו, לא עץ. בגלל שידיו ירוקות כל השנה, גם בחורף, פוקימונים כבר מצליחים לזהות אותו בלי בעיה.
שם: ג'יאודוד
סוג:
גובה: 0.4 מטר
משקל: 20 ק"ג
סיווג: סלע
איזור מחייה:
מידע: נמצא בדרך כלל בשדות והרים, ואנשים בדרך כלל דורכים עליהם וחושבים שהם סלעים. כאשר דורכים עליו, הוא מתעצבן מאוד. הצורה העגולה שלו מקלה על אנשים להרמתו. אנשים השתמשו בג'יאודוד כדי ליצור מבצרים במלחמות כדורי שלג. הוא משתמש בידיו כדי לתפס על הרים. הוא מסובב את האגרופים שלו אם הוא מעוצבן. גאים בגופם החזק, הם מתנגשים אחד בשני כדי להוכיח מי יותר חזק. ככל שג'יאודוד חי יותר זמן, כך גופו מתעגל. כאשר ג'יאודוד ישן, הוא קובר את עצמו באדמה. הוא לא יתעורר אפילו אם אנשים ידרכו עליו. בבוקר, הוא יתגלגל ויחפש מזון.
ג'יאודוד נאחז בזירה ולא מתעופף כמו סודוודו!
ג'יאודוד לוקח סלעים וזורק על פידג'יאוטו.
"אני...נער דיי מתבודד,לא התחברתי ממש לבני אדם רבתי עם הרבה מהם,ואני מחפש משהו לעשות בעולם."Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:39 AM
ריוקה-
"אני אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך." הוא אומר עם חיוך ונכנס לחדר מלא בכדורים אדומים ולבנים.
"אז ספר לי קצת על עצמך." הוא אומר.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
טופס הרשמה
שם משתמש- zapdos
שם דמות- ג'ק סילבר
חפצים- פוכדורים ללא הגבלה, פוקדע, מפה
פוקימון התחלתי-טרפינץ'
מראה-
בקשות/ הערות/ שוסי- אין
חמוף
"תתחמק ותשתמש תחיתוך אווירי."אני אומר לפידג'יאוטו.Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 11:39 AM
ריוגה-
שם: סודווודו
סוג:
גובה: 1.2 מטר
משקל: 38 ק"ג
סיווג: חיקוי
צבע: חום
איזור מחייה:
טביעת רגל:
מידע: למרות שהוא מעמיד פנים שממצוא עץ, כצצננ קרוב לסלע מאשר לצמח. הוא מעמיד י עץ כדי להתחמק מהמתקפה. הוא שונא מים, כך שהוא יברח אם מתחיל לרדת גשם. אם ענפי עצים לא נעים ברוח, זה סודוודו, לא עץ. בגלל שידיו ירוקות כל השנה, גם בחורף, פוקימונים כבר מצליחים לזהות אותו בלי בעיה.
שם: ג'יאודוד
סוג:
גובה: 0.4 מטר
משקל: 20 ק"ג
סיווג: סלע
איזור מחייה:
מידע: נמצא בדרך כלל בשדות והרים, ואנשים בדרך כלל דורכים עליהם וחושבים שהם סלעים. כאשר דורכים עליו, הוא מתעצבן מאוד. הצורה העגולה שלו מקלה על אנשים להרמתו. אנשים השתמשו בג'יאודוד כדי ליצור מבצרים במלחמות כדורי שלג. הוא משתמש בידיו כדי לתפס על הרים. הוא מסובב את האגרופים שלו אם הוא מעוצבן. גאים בגופם החזק, הם מתנגשים אחד בשני כדי להוכיח מי יותר חזק. ככל שג'יאודוד חי יותר זמן, כך גופו מתעגל. כאשר ג'יאודוד ישן, הוא קובר את עצמו באדמה. הוא לא יתעורר אפילו אם אנשים ידרכו עליו. בבוקר, הוא יתגלגל ויחפש מזון.
ג'יאודוד נאחז בזירה ולא מתעופף כמו סודוודו!
ג'יאודוד לוקח סלעים וזורק על פידג'יאוטו.
ריוקה-
"אז יש לי פוקימון מושלם בשבילך."
הפרופסור מחפש בין הפוכדורים.
"לאן הוא נעלם?!" שואל הפרופסור בהפתעה.
לפתע אתה רואה שיושב על הכתף שלךשעושה לפרופסור פרצוף של "אין לי מושג"
"הנה הוא!" אומר הפרופסור ומצביע על הכתף שלך.
ג'ק-
רשום, הגב להתחלה
ריוגה-
פידג'יאוטו מתחמק!
הוא פוגע בג'יאודוד, אך האבן תופסת את כנפיו של פידג'יאוטו ולא משחררת.
"רוח רפאים. יפה" אני אומר ומסתקל עליו יותר לעומקOriginally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 12:03 PM
ריוקה-
"אז יש לי פוקימון מושלם בשבילך."
הפרופסור מחפש בין הפוכדורים.
"לאן הוא נעלם?!" שואל הפרופסור בהפתעה.
לפתע אתה רואה שיושב על הכתף שלךשעושה לפרופסור פרצוף של "אין לי מושג"
"הנה הוא!" אומר הפרופסור ומצביע על הכתף שלך.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
"פידג'יאוטו תשתמש בסופה בשביל להשתחרר."אני אומר לפידג'יאוטו.Originally posted by Axel VIII@Jul 16 2008, 12:03 PM
ריוגה-
פידג'יאוטו מתחמק!
הוא פוגע בג'יאודוד, אך האבן תופסת את כנפיו של פידג'יאוטו ולא משחררת.
"מי את?! מה את רוצה ממני?!" אני צועק.Originally posted by Axel VIII@Jul 6 2008, 05:49 PM
התחלה-
אתם חזרים לביתכם אחרי לילה של בילויים והולכים לישון.
יום למחרת אתם קמים מוקדם בבוקר ליום לימודים.
לפתע לחדרכם נכנסת אישה מוזרה שאף פעם לא פגשתם בחייכם.
"או מותק.... אני כל כך אתגעגע כשתצא למסע שלך!" היא אומרת ומחבקת אתכם
חמוף
ג'ק-
"זאת אני אמא שלך!" היא צועקת.
ריוגה-
פידג'יאוטו לא מסוגל להזיז את כנפיו כדי להחזיר התקפה.
ג'יאודוד זורק אותו על אחד מהסלעים שבזירה.
ריוקה-
לפתע הרוח רפאים מלקקת את פרצופך.
"תכיר את גסטלי, הוא אוהב לעשות חיים ולהשתובב, אבל הוא די בודד."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)