"מחוז קנטו מה זה? כי מהמקום שאני בא ממנו אין את היצורים הללו פוקימונים."אני אומר לו ושואל אותוOriginally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 12:40 AM
ריוגה-
"אתה נמצא בעיר פאלט אשר במחוז קנטו." הוא אומר בבילבול.
"מחוז קנטו מה זה? כי מהמקום שאני בא ממנו אין את היצורים הללו פוקימונים."אני אומר לו ושואל אותוOriginally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 12:40 AM
ריוגה-
"אתה נמצא בעיר פאלט אשר במחוז קנטו." הוא אומר בבילבול.
"טוב, מה שתגידי...."Originally posted by Axel VIII@Jul 6 2008, 10:23 PM
טרינר-
"כן." היא אמרת ויוצאת מהחדר.
"דרך אגב, הכנתי לך הזמנה ניוחדת של פוקימון! אני יודעת כבר כמה זמן רצית פוקימון כזה!"
מתארגן ויורד.
"אני קצת רעב יש מה לאכול?"
פיטר-
אתה מרגיש שאתה דורך על משהו.
לפתע אתה רואה מולך.
הוא מתבונן עלייך בזעם ומתחיל לנבוח עלייך.
"צא צ'ימצ'אר!" אתה שומע קול של נער.
לפתע אתה רואה מולך גב של קופיף קטן.
"צ'ימצ'אר, להביור!"
הכלב מזנק באוויר ואוחז בזנבו העולה באש.
הוא נוחת על רגליו ובורח.
"אתה בסדר?" שואל נער הנראה ככה.
"זה מסוכן להסתובב כאן ללא פוקימון לצידך."
ריוגה-
"אם כך, זה נכון..." הוא אומר בדאגה.
"תקשיב... אתה נמצא במימד המקביל למימד שלך. אתה הגעת לכאן בטעות בגלל צוות רוקט. צוות רוקט הם איגוד של נבלים ופושעים אשר מנסים ללכוד פוקימונים נדירים. הם כנראה שמו יד על פוקימון אגדי, פוקימון אשר שולט על יסוד עיקרי, כמו זמן, חלל, קרח או אפלה. זה שהגעת לכאן זאת טעות בלבד. אתה בטח גם לא מבין מה זה פוקימון. פוקימון זה ייצור אשר מתחלק לאחד או שניים מהיסודות הבאים: רגיל, לוחם, מעופף, רעל, אדמה, סלע, חרק, רוח, פלדה, אש, מים, עשב, חשמל, על חושי, קרח, דרקון ואופל. פוקימונים חיים בטבע ואנשים, הנקראים מאמני פוקימונים, נלחמים בהם, מחלישים אותם, ולוכדים אותם במכשיר הנקרא פוכדור. אותם מאמנים ממשיכים לליגת הפוקמונים, ששם הם מראים לכל העולם את היכולות שלהם באימון, דרך קרבות נגד מאמנים אחרים. אם אתה רוצה לצאת מהמקום הזה, אתה צריך לדעת לאמן פוקימונים, כי ביערות חיים פוקימונים אפלים ורבי עוצמה. ולא לשכוח את צוות רוקט, צוות חזק ואכזרי אשר יכול לפגוע בך. אם תיפגע, זה יכול להשפיע עלייך במימד שממנו באת. מבין?" הוא שואל.
טרינר-
"מה תרצה? אני אכין לך את זה בזריזות." היא אומרת עם חיוך.
<span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>
<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>
"מה שאתה אומר, שאני צריך לעבור אתה כל המחוז הזה, עם פוקימון, ולנצח את הצוות רוקט הזה זה שהביא אותי לפה בשביל לחזור הביתה, איך אני עושה את זה?"אני אומר לו, ושואל אותוOriginally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 12:59 AM
ריוגה-
"אם כך, זה נכון..." הוא אומר בדאגה.
"תקשיב... אתה נמצא במימד המקביל למימד שלך. אתה הגעת לכאן בטעות בגלל צוות רוקט. צוות רוקט הם איגוד של נבלים ופושעים אשר מנסים ללכוד פוקימונים נדירים. הם כנראה שמו יד על פוקימון אגדי, פוקימון אשר שולט על יסוד עיקרי, כמו זמן, חלל, קרח או אפלה. זה שהגעת לכאן זאת טעות בלבד. אתה בטח גם לא מבין מה זה פוקימון. פוקימון זה ייצור אשר מתחלק לאחד או שניים מהיסודות הבאים: רגיל, לוחם, מעופף, רעל, אדמה, סלע, חרק, רוח, פלדה, אש, מים, עשב, חשמל, על חושי, קרח, דרקון ואופל. פוקימונים חיים בטבע ואנשים, הנקראים מאמני פוקימונים, נלחמים בהם, מחלישים אותם, ולוכדים אותם במכשיר הנקרא פוכדור. אותם מאמנים ממשיכים לליגת הפוקמונים, ששם הם מראים לכל העולם את היכולות שלהם באימון, דרך קרבות נגד מאמנים אחרים. אם אתה רוצה לצאת מהמקום הזה, אתה צריך לדעת לאמן פוקימונים, כי ביערות חיים פוקימונים אפלים ורבי עוצמה. ולא לשכוח את צוות רוקט, צוות חזק ואכזרי אשר יכול לפגוע בך. אם תיפגע, זה יכול להשפיע עלייך במימד שממנו באת. מבין?" הוא שואל.
טרינר-
"בסדר." היא אומרת ומכינה לך את הארוחה.
אחרי 20 דקות היא מגישה לך 4 פנקייקים וחביטה גדולה. היא שמה לידך כוס מיץ טרי בצבע מוזר ורוטב מייפל לפיינקייקים.
היא מתיישבת מולך.
"בתיאבון.... זאת הארוחה האחרונה שלך בבית."
ריוגה-
"קודם כל, תוכל להחזיק איתך עד שישה פוקימונים." הוא מסביר.
"בקשר למסע, אני אתן לך פוקימונים וציוד שיעזרו לך בהמשך." הוא אומר.
"בסדר?"
נלחץ "בבתים בכלל? או בבית הזה ספציפי?"Originally posted by Axel VIII@Jul 6 2008, 11:08 PM
טרינר-
"בסדר." היא אומרת ומכינה לך את הארוחה.
אחרי 20 דקות היא מגישה לך 4 פנקייקים וחביטה גדולה. היא שמה לידך כוס מיץ טרי בצבע מוזר ורוטב מייפל לפיינקייקים.
היא מתיישבת מולך.
"בתיאבון.... זאת הארוחה האחרונה שלך בבית."
"אוקיי, ובמסע אני יצטרך לחפש את צוות רוקט, אתה יודע איפה הם נראו בפעם האחרונה, בשביל שאני יוכל לעצור אותם, והוכל לחזור הביתה."אני אומר לוOriginally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 01:08 AM
ריוגה-
"קודם כל, תוכל להחזיק איתך עד שישה פוקימונים." הוא מסביר.
"בקשר למסע, אני אתן לך פוקימונים וציוד שיעזרו לך בהמשך." הוא אומר.
"בסדר?"
טרינר-
"בבית הזה ספציפית." היא אומרת ומצחקקת.
ריוגה-
"אמ... לא..... בכל מקרה, שנלך לבחור לך פוקימון?" הוא שואל.
"בסדר."אני אומר, ועוקב אחריו.Originally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 01:15 AM
ריוגה-
"אמ... לא..... בכל מקרה, שנלך לבחור לך פוקימון?" הוא שואל.
ריוגה-
"את ספר לי קצת על עצמך, כך שאוכל לבחור פוקימון המתאים לך." הוא אומר ונכנס לחדר המלא בפוכדורים.
"אין לי מה לספר, ילד רגיל, חברים רגילים, לימודים רגילים,חיים רגילים, עד היום בבוקר, שהתעורתי בעולם הפוקימונים הזה."אני אומר לו ועוקב אחריוOriginally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 01:19 AM
ריוגה-
"את ספר לי קצת על עצמך, כך שאוכל לבחור פוקימון המתאים לך." הוא אומר ונכנס לחדר המלא בפוכדורים.
ריוגה-
"ספר לי על האופי והתחביבים שלך."
"תחבים:מחשב, טלויזיה, וחברים אופי:אני לומד מהר, אמיץ, אני נוגע לשקר לפעמים, סקרן. זהו אני חושב שזה הכל."אני אומר לו.Originally posted by Axel VIII@Jul 7 2008, 01:26 AM
ריוגה-
"ספר לי על האופי והתחביבים שלך."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)