תקשיבו עוד חצי שעה אני הולך למלחמת פיינטבול וזו הפעם הריאשונה שלי מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם מה עושים איך זה הולך כי אני קצת לחוץ וזה לא נו"ד זה רציני תודה לעוזרים![]()
תקשיבו עוד חצי שעה אני הולך למלחמת פיינטבול וזו הפעם הריאשונה שלי מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם מה עושים איך זה הולך כי אני קצת לחוץ וזה לא נו"ד זה רציני תודה לעוזרים![]()
אני לא יודע זה עם חברים שלנו אבל אני יודע שיש לעד הבית שלי לא בטוח ממש איפה אני יבדוק לך ויערוך שאפשר לעשות שם יומולדת עם קרבות\אימונים אני לא ממליץ על האימונים אני עשיתי אותם 5 פעמים בימולדת כי אני עוד קטין
עריכה:בבקשה אדם http://www.paintball.co.il/branches/branches_he.asp זה עם כל הסניפים שלהם אני הייתי רק בסניף של כפר סבא (איפה שאני גר)
הייתי בפיינטבול כמה פעמים...
לאיזה פיינטבול אתה הולך,באיזה מקום כאילו?
הרעיון ברוב המקומות זה לפגוע במיששהו מהקבוצה היריבה אין לך הרבה כדורים אז אל תבזבז הרבה הם נגמרים מהר.
עצה שלי אם אומרים לך שיש 50 כדורים תספור הייתי בפיינטבול ואמרו שיש 70 כדורים נתנו 20 אז עצה שלי תבדוק.
פיינטבול זה ממש כיף תהנה(=
שפוגע הכדור זה כואב? למה זה ניראה לי כואב אחושילינג
עריכה כך אדם זה כל הפרטים אם הייתה מחפש הייתה מוצא.. http://www.paintball.co.il/games/games_he.asp
חרתי כך זה הולך הדרכה דפוקה על הרובה והכל בוחרים קבוצה (צבע קסדה) לוקחים עבודה הווה לעד הקסדות (מותר לירות רק ממרחק 7מטר מינימום אסור מיותר קרוב)
מבקשים סרבלים אם רוצים לא חייבים אבל אני ממליץ (הירייה ברגל שלי שאני יפרט בהמשך) ורובים עם מין פקק ששמים למעלה שיסבירו לכם עליו ואז הולכים לחדר נפגעים שלשם כל מי שנפגע הולך ואז מתחילים קבוצה אחת למעלה קבוצה אחת למעטה ואז צריך לירות על אחרים בלי שירו בך רק ירייה בראש הוא באפודה נחשבת כ"נפגע"
הסיבוב הריאשון שלי:
יריתי במישהו והורדתי אותו(ירייה בראש) ו הוא הלך לחדר נפגעים ואז מישהו בא מאחוריי ירה לי בשני הרגליים והתחלתי ליצלוע למרות שלבשתי את הסרבל ואז בום ירה לי בקסדה בצד ימין וכל הצבע עף לי על הגון והקבוצה שלהם ניצחה
הזסיבוב השני אותו דבר רק שמחליפים צדדים סיבוב שלישי:
לכל קבוצה יש דגל שהקבוצה השנייה צריכה לקחת ולהביא למפקדה שלהם אני הייתי במכולה עם חברים ובא מישהו למכולה שלושתנו ירינו בו והוא נכנע והקבוצה שלנו ניצחה
2-1 לקבוצה שלנו
סיבוב 4.1:לקבוצה אחת יש קפטן שצריך לסובב את "התותח"(מין משהו מסתובב ישן) לעבר כיוון המפקדה של הקבוצה שלו בלי שיפגעו בו פה הפסדנו
4.2:סופרים ל10 שניות ואז זה כולם לכולם בשלב הזה היה לי שתי כדורים אחד יריתי ופגעתי במישהו ואחד יריתי בחבר שהיה לעדי ואז נגמרו לי הכדורים והמשחק נגמר 2-2 היה כיף אבל יש לי סימן בשתי הרגליים וקצת צבע בצוואר אבל בכללי היה כיף לעלה הייתי בבית ברל בכפר סבא היה שם שטח כיף לעלה כדי לכם לנסות
תודה לכולם מימני הסלבי של הפורום,
עומר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)