Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 110
  1. משתמש מנוסה
    "מה לכל ה-" "רוחות?"

<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>*או בתרגום יותר יפה לאנגלית....*

..."?What the-" "hell"

פנטזיה, מד"ב.</span>

הקדמה
    ג&#39;נבה, CERN, מאיץ LHC. השביעי למרס- אלפיים ותשע, יום שבת, 9:00.
    "תודה לך גדי," נשמע קולו של הקריין בטלוויזיה. "אני נמצא כרגע במתקן המפורסם בג&#39;נבה- כמה דקות לפני ההפעלה של הניסוי שעליו דיברו חצי שנה שלמה&#33;" נכרה התרגשות בקולו.
    "לידי הנמצא הפרופסור הישראלי, גיורא מיקנברג." הוא נופף על אחד האנשים שעמדו ברקע- והאיש החזיר לו ניפוף בחזרה. "אנחנו עומדים להיות עדים, לאחד הניסויים הגדולים ביותר של המדע&#33;"
    המצלמה התרחקה מעט מן הקריין- ולאט לאט הצופים התוודעו למרחב העצום של המתקן.
    "Ten, Nine, Eight, Seven, Six, Five, Four, Three, Two, One." נשמעה הספירה ברקע, "עכשיו הפעילו את תותח הפרוטונים- הנהאתם רואים במסך כאן.." הקריין הראה לעבר מסך דיגיטלי שהראה מן רישום של המנהרה, ודברים זוהרים קטנים ורבים יוצאים מתוך צינור. "הצינור הוא תותח הפרוטונים, והדברים הזוהרים הם האלומות פרוטונים עצמן."
    התחילו לשמוע מנועים עובדים. "עכשיו הפעילו את המאיץ&#33;" צעק הקריין בכדי שישמעו אותו, "הנה- תסתכלו על המסך- רואים שם את החלקיקים זזים במהירות רבה ו-" פיצוץ שנשמע קטע את דבריו. שתיים מן האלומות התנגשו- גובת שרשרת אדירה- מסך הטלוויזיה נהפך ללבן לשניה- וחזר למצבו הרגיל.
    "תראו&#33;" צעק הקריין והתציע על משהו, "חור שחור מזערי&#33;" המצלמה התמקדה בכיוון שאליו הוא הצביע-
    נראה מן עיגול קטן ושחור. הדפים בחדר התחילו להתעופף, ואז הם נחתו בחזרה על הרצפה.
    "חור של חש שניות&#33;" אמר הקריין בהתלהבות, "אין סוף עולם&#33; מעניין אם נמצא חלקיקים קטנים יותר.. בעוד כשעה- יהיה עדכון."

ג&#39;נבה, שוויץ, CERN, מאיץ LHC. השביעי למרס- אלפיים ותשע, יום שבת, 10:00.
    "תודה רבה לך גדי," אמר הקריין בהתלהבות, "לפני כשעה היינו עדים לאחת התופעות המדהימות ביותר שראינו עד היום&#33; הצלחנו ליצור חור שחור- וזה עוד לא הכל&#33; נמצא חלקיק ההיגס&#33; אסור לנו כרגע להיות כאן-" המצלמה התרחקה לאט לאט, ונגלה לעייני הצופים המראה של ג&#39;נבה עצמה- מחוץ לבניין הניסוי, "בגלל שעכשיו חוקרים את החלקיק ומנתחים אותו ואת יכולותיו השונות, אז יצאנו החוצה כדי לשדר. לא גילו לנו יותר פרטים בעניין- אבל כפי שאתם רואים," הוא הצביע על כל מיני אנשים שמחזיקים מיקרופון ולידים אנשים שמחזיקים מצלמות, " יש כאן עוד הרבה צוותי צילום חוץ ממנו שרוצים לדעת את האמת..."

חיפה, ישראל, ביתה של מעיין. הראשון לאפריל- אלפיים ותשע, יום רביעי, 14:06.
    "ענק.." מעיין אמרה לעצמה, "איזו מתיחה גדולה אני והילה עשינו להם...זה היה גדול.. טוב יאללה- נתחבר לפורום ונדבר עם דני..."
    מעיין נכנסה למחשב- ופתחה את האינטרנט אקספלור.
    היא פתחה בלשונית הראשונה את גוגל- כי התכוונה לחפש את האתר שאור דיברה עליו,
    בלשונית אחרת פתחה את ויקיפדיה וכתבה "אחד באפריל", &#39; מעניין מי התחיל את הקטע הזה...&#39; היא חשבה לעצמה, &#39; ולחשוב שגם חלק ממסדר ציון היה מתיחה כביכול...&#39;,
    ובלשונית האחרונה פתחה את הפורום פוקימונס- ונכנסה לנו"ד.
    "היי אנשים (:", היא כתבה הודעה ולחצה על שלח- וחיכתה שדני יגיב לה.

חיפה, ישראל, ביתה של הילה. הראשון לאפריל- אלפיים ותשע, יום רביעי, 14:34.
    "יואו.." הילה דיברה לעצמה, "כמה שיעורים.. בטח מעיין כבר בפורום."
    היא הדליק האת המחשב- והלכה לקחת עוגייה. כשחזרה הביתה- ראתה שמעיין השאירה לה הודעה באייסיקיו שהיא בפורום. הילה השאירה את החלון פתוח- ולחצה על האייקון של השועל.
    גם היא פתחה לשוניות- גוגל, בשביל לפתוח את הג&#39;י-מייל, ופוקימונס.
    "היי מעיין" היא כתבה בנו"ד, "תגיבי אצלי במשחק.. זה יהיה מה זה מאגניב..."
    הילה חזרה לפורום דיבורים- והסתכלה על נושא חדש, שפרסם- אורח???
    הילה תהתה לבין עצמה איך זה הגיוני, אך מיד הסיקה שזה שם של משתמש- אבל הסתבר לה שזה באמת היה אורח. &#39;מוזר&#39; היא חשבה לעצמה- והתעלמה.

גרסאות חדשות של מסנג&#39;ר ואייסיקיו&#33; מי היה מאמין?&#33;
    יצא אייסיקיו שבע, ומסנג&#39;ר עשר&#33;
    אל תחכו- ותורידו את שתי התוכנות בלינקים הבאים:

היה שם לינק לאתר של msn, ולינק לאתר של אייסיקיו.
    הילה כמו כל שאר האנשים בעולם שמעה על התוכנה הזו אתמול- ועכשיו היא הורידה.
    כשסיימה ההורדה היא התחילה לדבר עם דני.

I <3 Wolverine&#33; said:
    היי דני D:
    Lovehatetragedy said:
    היי
    שברתי תרגל &#33;
    Lovehatetragedy said:
    אחד באפריל.. ווי. איזה כיף :/
    אל תהיה כזה..
    בכיתה שלי אני ומעיין עשינו מתיחה מה זה גדולה&#33;
    Lovehatetragedy said:
    כיף לך :/
    בעעעע
    אתה מעצבן :/

ביי
    Lovehatetragedy said:
    ביי D:

הילה נכנסה לגוגל והתכוונה לכתוב "עצומה נגד הורדת שיעורי נגרות"
    אבל פתאום חמימות מתגברת מהמחשב גרמה לה להתעלף- ולהופיע במקום שונה לגמרי- הייתה רצפה לבנה- שבכלל לא ידעו שהיא רצפה- אפשר לחשוב שאין כלום מתחת, מכל הצדדים היה לבן- לא היו קירות, ולמעלה נראה הסמל של Google.
    הילה נסתה לחפש הסבר הגיוני לכל זה- כשפתאום שמה לב שיש לה מן מכשיר מוזר וקטן שנראה כמו לחצן מקלדת מוגדל, שכתוב עליו:
    Tab

המשך בפרק הראשון...

מדריך פרקים
    פרק 1 - תגיד לי שזה אחד באפריל
    פרק 2 - הוא קו-קו
    פרק 3 - מוזר פה
    פרק 4 - חחח אתה לא מצחיק
    פרק 5 - דני?
    פרק 6 - הגילוי (לב?)
    פרק 7 - WTH
    פרק 8 - אורח לא קרוי

<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    סיפור שולט. אהבתי 3:
    תמשיכי..

3. משתמש מנוסה
    כשיהיו עוד תגובות ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

4. שטח פרסום למכירה!
    התחלה יפה&#33; ממש אהבתי את הרעיון של הLHC איך אני לא חשבתי על זה, אבל בקרוב יגיע לכם סיפור ממני.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

5. משתמש מנוסה
    תודה (:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

6. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    סחתיין על ההשקעה בפורום.
    התחלה נחמדה.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    קולD:
    גם אני בסיפור נכון?

8. משתמש מנוסה
    מחר נראה לי פרק ראשון..
    אולי אפילו היום אחרי הצהריים

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

9. מורחקים
    סיפור חמוד. אני לא ממש מכיר את האנשים פה...אבל נראה...

10. משתמש מנוסה
    תגיד לי איך קוראים לך ואני אשלב אותך D:

אני בערך גם אשלב את כל הכיתה שלי- ואני אשמח אם תגידו לי במסן/ICQ על אנשים שנראה לכם שיהיה נחמד לשלב בסיפור D:

מסכנה חברה שלי- תקועה בפורום תפוז :X

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

11. מורחקים
    קוראים לי שגיא. תשלבי אותי אם בא לך D:

12. משתמש מנוסה
    בהקדמה-טקסט נטוי היה כדי לציין מקום, וטקסט בתוך צמד מרכאות [&#39;טקסט&#39;] היה מחשבה.
    מהפרק הזה ואילך- טקסט עם קו תחתון יהיה כדי לציין מקום, וטקסט נטוי יהיה כדי לציין מחשבה.
    -כמו ברוב הסיפורים שאני מכירה..[מדברת על הקטע של הנטוי.]-

פרק ראשון – תגיד לי שזה אחד באפריל
    מה לעזאזאל?&#33; חשבה לה הילה מוכת ההלם, טאב זה לא הדבר הזה שבעזרתו עוברים לשוניות במחשב?
    היא הסתכלה למילה הכתובה מעליה. מי שמדבר על מחשב..
    הילה ישבה על הרצפה - לפחות מה שאפשר לקרוא לו רצפה – וחשבה.
    מה קורה כאן? הורדתי את התוכנה החדשה של המסנג&#39;ר ואייסיקיו. אבל זה היה מהאתר הרשמי שלהם... וגם זה לא מסביר מה שקורה כאן...
    גל של תדהמה עבר בה. "מעיין&#33;" הילה קראה בזמן שקמה ממקומה בהתרגשות, "עשית מתיחה טובה&#33; אשכרה גרמת לזה להראות כאילו אני בתוך המחשב&#33; קרעת אותי&#33; יאללה- צאי החוצה ותראי את עצמך&#33;".
    דממה. שום רחש לא נשמע חוץ מנשימותיה של הילה.
    מה? היא התיישבה עוד פעם. מה קורה פה לעזאזאל?&#33; היתה מן חמימות כזו...אני נמצאת במשהו שנראה כמו דף הבית של גוגל... רק אני פה... לבד... אולי- הילה קמה והרימה את אצבעה כסימן לרעיון, לא.. אין סיכוי... זה קורה רק בסרטי מדע בדיוני... הצחקתי את עצמי... להכנס לתוך מחשב, קורע&#33; אז- היא הסתכלה על הכפתור המוזר, מה זה?

פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד.
    "וואו&#33;" צעק נער כבן ארבע עשרה, עם שער חום-שטני מסודר בספורת קוצים. על גופו הייתה חולצה של "הג&#39;וקר", ומכנסיו היו מכנסי ג&#39;ינס גזורים עד הברכיים. עייניו הכחולות הצלולות לא שמו לב למקום הכחול-לבן המוזר שמסביבו. "איזה טיררררוףףף&#33;&#33;&#33; אני יכול להחליף את קובי פרג&#39;&#33;&#33;&#33;"
    הוא עשה תנועה של לקום מהכיסא, ופתאום קלט שאין כיסא.
    "מה לעזאז-" הוא התחיל לאמר- אבל נערה נאה וגבוהה עם עייניים חומות ושער שחור חלק וארוך קטעה את מחשבתו. "ניצן? את יודעת מה-", "קורה פה?" ניצן המשיכה את שאלתו כקוראת את מחשבותיו. "גם אני לא ממש מבינה- ביחוד את הדבר שלמעלה." היא הצביעה על משהו שנראה כמו שלט ענק-
    שעליו היה מצוייר פוקימון, ולידו היה כתוב בגדול פוקימון האתר הישראלי.
    הם הסתכלו אחד על השני בפליאה. "לא..." שניהם צחקו וביטלו את מחשבותיהם, "זה אחד באפריל... בטח אביר הזה צוחק עלינו..."
    לפתע- הופיעה לעיינהם ילדה כבת ארבע עשרה, שיערה החום המתולתל והארוך, עיינייה הבורקות, ופרצופה הנעים לא הותיר ספק. "מעיין?&#33;" שאלו יוסי וניצן בבת אחת. "יוסי?&#33; ניצן?&#33;" היא שאלה בפליאה וכמעט נפלה, "מה קורה פה?&#33; איפה המחשב?&#33; ומה לעזאז-" פרץ אור חזק קטע אותה.
    מתוך האור הופיע נער כבן שש עשרה. בעייניו החומות נראה זיק של שובבות ושמחה, ושיערו השחור סודר בסתפורת קוצים. הוא לבש מכנסי ג&#39;ינס ארוכים, נעליי אול סטאר כחולות, וגופייה שחורה שהבליטה את גופו השרירי.
    "דני?&#33;" צעקה ניצן וכמעט התעלפה. יוסי בהגבה מהירה ביותר תפס אותה והחזיר אותה למקומה. "תודה יוסי." ניצן הודתה לו בחמימות ובנשיקה על הלחי.יוסי הסמיק ולא ידע מה להגיד. אפעם לא הגבתי כל כך מהר. הוא חשב לעצמו. מוזר...
    "דני- מה זה הכפתור הזה על החגורה של הג&#39;יננס שלך?" שאלה מעיין. " יש לי גם כזה&#33;"
    "נראה לי-" הוא אמר והסתכל על הכפתור "שזה כפתור לשוניות...tab..."

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

13. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    קצר אבל נחמד.
    תמשיכי.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

14. מנכ&quot;ל לשעבר.
    יאיD:
    אני מופיעD:
    ואולסטאר כחולות לדני?תגידי שאת המצאת את זה?XD

15. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    פרק חמוד. טיפה קצר &#092;:

יוסי,
    למה אתה מופתע? אסור לי להסתובב עם הנעליים הללו בעיר? באמצע הקיץ החם הזה?

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •