אתה פותח את הדלת בזהירות, אתה רואה שם, אורקים? אלפים סגולי עור?, טרולים גדולים וכחולים, אל מתים?!
צרור של יצורים מוזרים יושב סביב שולחן עגול וגדול, מפה פרוסה על השולחן, על הקירות תלויים הסימנים האלו:
-לחץ-
אתה מביט סביב מפוחד במשך כמה שניות עד שאחד האורקים מסיט את מבטו אליך, הוא לבוש שריון כסוף אדום ובידו גרזן קרב ענק עשוי כסף וזהב שהותכו אחד בשני במלאכת מחשבת, "אליינס!" הוא שואג בכוח, "אליינס נמצאים כאן!"
הוא מטיח את גרזנו ברצפה המרוצפת.
"יותר גרוע, בן אדם." הוא אומר ושואג, הוא רץ אליך בהנפת גרזן, תוך עשרית שנייה אתה קולט 'אני ב.. warcraft?!'
אחרי רגע אתה נזכר באורק השואג שרץ אליך, "עצור!" צועק טרול לבוש בשריון כמו האורק, הוא צנום, ענקי, ובעל קשת גדולה.
"הוא לא אליינס, הוא לא אדם רגיל, הוא לא מכאן בכלל." הוא מסביר לאורק, האורק עוצר ומביט בו, "מה זו תומרת לא אליינס, לא מכאן?".
"רואים את זה על הגוף שלו, הוא לא בן אדם כמו שאנחנו מכירים, הוא לא בן אדם מווארקרפט, הוא מיקום מקביל!, כמו העולמות החצינויים."
"טוב לא אכפת לי מאיפה הוא." אומר האורק, "הוא בא איתי." אומר האורק ומרים אותך מהחולצה.
"יש לי כמה שאלות בשבילך." אומר לך האורק, "ואם אתה לא רוצה לראות כמה ליטרים של דם היד שלך יכולה להתיז ברגע אז כדאי שלא תילחם, או תסתיר מידע."
מה תעשה?